SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Anlayamıyorum . Elemanlar geliyor bizim grubumuza yazı yazıyor,yorum yapıyor pişkin pişkin,yine bizim mesajımız siliniyor.İşleri güçleri Fenerbahçe . Aman düşmezse,aman Aziz Yıldırım çıkmazsa, aman bu maçı kazanırsa.Yahu gidin temiz liginizde temiz temiz şampiyon olun.Bu ülkenin en şikeci ve şaibeli takımı çıkıyor bugün ihtarname veriyor.bu kadar vasıfsız bu kadar düşüncesiz insanlar yığını görmedim.Yukarıda Allah var,adalet varsa eski yılların itirafları da gelecek ve kimin ne pisliği varsa dökülecek.Aziz Yıldırım'ı yakında milletvekili yaptıracaksın.Olacağı bu.Bu kadar kindar olmayın,bu çekememezlik niye.Objektif cevap veremezsin,aklın fikrin dalgada eğlencede , takımın yenerse ötersin, yenilirse söversin.Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kıskanırsın.Ne diyim sana , Allah'a havalesin..
Kardeşim bu tiplerle foruma üye oldum olalı mücadele ediyorum.Bir çok kezde ceza aldım.Bu arsız bukalemunlardan heryerde var bu forumdada fazlaca mevcut.Şu an tutturdular bir şike dir.Gidiyor.Kendileri sütten çıkmış akkaşık ya.

Bize düşen FENERBAHÇELİLERE yakışaçak şekilde sakin,tarihiyle gurur duyan ,ama takımını haklarını sonuna kadar savunan,savunurken haklı iken haksız duruma düşmeyecek kadar akıllı davranmak düşüyor.
Onun için biraz daha sakin olalım.Son gülen iyi güler kardeşim.
Birde TECHNOMİND arkadaşımızın,tek avatar teklifini bir değerlendirmeni diliyorum.:)

--- Mesaj Güncellendi ---

Maç 1-1 ama FENERBAHÇEM çok iyi bastırıyor.Gol bulmamız an meselesi.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooll

Bir an için gene skoru tutturacam diye çok korkmuştum. Çok şükür baroni bozdu :D

Bir an için gene skoru tutturacam diye çok korkmuştum. Çok şükür baroni bozdu :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Çok şükür kazandık.Bayağı pozisyon harcadık yav.
Yakıyordu bizi Bienvenu.Aykut hoca çok bile dayandı adama.

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Allah yukarıda,bu süreç ve bu maç bir kez daha göstermiştir ki,bu takım Dünyanın En Büyük Camiası'dır.Aksini iddaa edene,küfür :D

banlayın :D

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bu tiplerle foruma üye oldum olalı mücadele ediyorum.Bir çok kezde ceza aldım.Bu arsız bukalemunlardan heryerde var bu forumdada fazlaca mevcut.Şu an tutturdular bir şike dir.Gidiyor.Kendileri sütten çıkmış akkaşık ya.

Bize düşen FENERBAHÇELİLERE yakışaçak şekilde sakin,tarihiyle gurur duyan ,ama takımını haklarını sonuna kadar savunan,savunurken haklı iken haksız duruma düşmeyecek kadar akıllı davranmak düşüyor.
Onun için biraz daha sakin olalım.Son gülen iyi güler kardeşim.
Birde TECHNOMİND arkadaşımızın,tek avatar teklifini bir değerlendirmeni diliyorum.:)

Sakinliğine hayranım kardeşim.Her yorumlarıyla tek tek adam gibi ilgilendim,isteyen incelesin.Onların takımını savunma şekline baksınlar bir de bizimkine.Tek avatara sonsuz destek,fazladan yapmam gereken bir şey varsa pm den bilgilendirirsin.Bukalemun kaynasın,senin gibi 2 kardeşim,renktaşım olsun,gerisi vız gelir.Daha konuşacak çok şeyim var azcık takip ettiysen konuşuyorum da :) Alia hariç ( ona da eleştirim önce Fenerbahçe sayfasından başka takımları uzak tutmaması) objektiften ve saçma sapan yorumlarla karşımda ve karşımızdalar.Anladık çoğu gs li burada,ancak duruşuyla ve konuşmalarıyla burada gerçek KRAL kim belli ediyoruz çok şükür,bütün yazdıklarını da tek tek okuyorum,selametle kardeşim.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Onlar takımlarını savunuyor.Biz FENERBAHÇEMİZİ....!
Onlardan sürüsüyle mevcut,biz tekiz çünkü biz FENERBAHÇElİYİZ...!

Bizim farkımız FENERBAHÇELİ olmamız,bu armanın ve takımın taraftarı gönüldaşı olmamız..!
0ms1v.gif

Reaksiyon puanı
10,315
bize şikeci diyenlere cevap vermeye dahi tenezzül etmem.
şikenin alasını geçmişte yaptıklarını bilmeyen yok.
üç şampiyonluğumuzu son anda elimizden gaspederek alan üç kâğıtçılar çetesine karşı son şampiyonluğumuzda korkuyla panikleyen yöneticilerimizin belki bir tedbir, bir çare olarak bazı argümanlara girmiş olabileceğini kabul edebilirim.
ama, şike konusunda kimse bu cancanlı efelerin eline su dökemeyeceğini herkes bilir.
kalkıp da şimdi zemzem suyu gibi yıkanmış, apak pozları yok mu, hem sahtekârlıklarını, hem iki yüzlülüklerinin kanıtıdır sadece.
o yüzden ki kafa konforunuzun bozulmasına gerek yok arkadaşlar, takmayın kafaya...

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
406362_231693673577447_212774702136011_513022_1136091717_n.jpg

Bir gol düşünün 17 takımın canını yakan:)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Yıllardan 1962, yer eski Fenerbahçe stadı.
Alanı toprak, tribünleri tahta stad.
Babamla antremana gittik.
Antrenörümüz Oscar Hold.
Kel kafalı bir adam, İngiliz. En önemli merakı pul kolleksiyonculuğu.
Babamla ha bire takastalar.
Sonra tahta tribünlere çıkıyoruz.
Selim Soydan, Mikro Mustafa köyu sohbetteler.
Babam benle birer resim çektirmek istiyor.
O arada Şükrü Ersoy ile Lefter de katılıyor.
Resimlerimizi çekiyor babam.
Onlar sohbet ederken ben, o zamanlar bana kocaman gelen topu tepikliyorum.
Aradan yıllar geçiyor. Lefter çoktan futbolu bırakmış.
Ama sadece jübilesini yapmış. Kırkını çoktan aşmış ama çakı gibi.
Kınalıada'nın meşhur futbol turnuvaları var o zamanlar.
Yine Lefter.
Hem de hakem filan değil oyuncu.
Diğerleri genelde gençler.
Adam adam alışmış, yeteneği bu.
Tutabilene aşkolsun.
Hani iğneye iplik geçirmek daha zor.
Lefter top sürerken sanki hayalet gibi.
Orada izlediğim Lefter, inanın sahalarda kalsaydı, o formundan hiç bir şey yitirmeden bence elli yaşına dek oynardı.
Ve ona takılan Ordinaryüs lakabı inanın hiç boşuna değil.
Gerçekten, o dönemde, o toplarla, o sahalarda bin gole yakın gol atması tesadüf değil.
Muhteşem bir yetenek, adeta bizim bildiğimiz insan formunun ötesinde bir vücut dili.
Ve herşeyden önemlisi, zamanında Rum olduğu için ülkemizde tacize uğramasına rağmen, benimsediği Türk bayrağı uğruna Yunanistana hem de türlü hakaretlere uğramasına rağmen attığı goller.
Bu kıratta bir insan hiç unutulabilir mi?
Ama heyhat!
Her insan gibi o da kocadı, gitti.
Hey gidi Lefter hey!

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=38898]Fantoma[/MENTION], şiir gibi yazıyorsunuz muhterem abim.
belli ki karşımızda bir tarih duruyor, geçmişi dolu dolu yaşayan, en nadide hatıralarla müzeyyen koca bir tarih!
lefter gibi bir sihirbazı dünya gözüyle sahada canlı canlı izleyebilmiş bir tarih.
doğrusu gıpta ettim size ağabey...

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar bence şu stoch u konuşalım biraz.

Son maçlardaki performansı süper gerçekten. Hani Alex gidince yerine kim gelecek diyoruzya bence alex gidene kadar stoch sadece teknik anlamda çalışsın ara pas vs. Alex in yerini almaya en yakın oyuncu şu anda bana göre. Hem çok iyi mücadele ediyor defansa kadar koşuyor ordan aynı hızla forvete atağa çıkıyor ilerde yıkıyolar düşürüyolar gene pes etmiyor kalkıyor hemen topun olduğu yere sanki maç yeni başlamış gibi aynı hızla devam ediyor. Bence alex ten bu yönüyle çok daha iyi. ama teknik olarak tabiki alex e daha yaklaşamaz ama dediğim gibi alex gidene kadar kendini teknik anlamda çok iyi geliştirmesi lazım. Ayrıca daha 22 yaşında olması gerçekten bizim için büyük bir avantaj böyle bir oyuncuyu değerlendirmemiz lazım.

Ayrıca bu seneki yeni transferimizi CANER' e de bi Teşekkür Edelim... ;)

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bize şikeci diyenlere cevap vermeye dahi tenezzül etmem.
şikenin alasını geçmişte yaptıklarını bilmeyen yok.
üç şampiyonluğumuzu son anda elimizden gaspederek alan üç kâğıtçılar çetesine karşı son şampiyonluğumuzda korkuyla panikleyen yöneticilerimizin belki bir tedbir, bir çare olarak bazı argümanlara girmiş olabileceğini kabul edebilirim.
ama, şike konusunda kimse bu cancanlı efelerin eline su dökemeyeceğini herkes bilir.
kalkıp da şimdi zemzem suyu gibi yıkanmış, apak pozları yok mu, hem sahtekârlıklarını, hem iki yüzlülüklerinin kanıtıdır sadece.
o yüzden ki kafa konforunuzun bozulmasına gerek yok arkadaşlar, takmayın kafaya...

Helal olsun.Her satırına imzamı atarım.[MENTION=47324]mustang[/MENTION] ve senden soğukkanlılıkla ilgili ders almam gerekiyor :) Çünkü o bukalemunlara cevap vermeden duramıyorum.Alıştık tokatlamaya malum :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
2012-01-16_telekom.jpg

Türk Telekom, Fenerbahçe ve Türk futbolunun "Ordinaryüs" lakaplı efsanevi oyuncusu Lefter Küçükandonyadis’in anısına hazırladığı 25x30m boyutlarındaki dev Fenerbahçe forması için çeşitli organizasyonlar düzenliyor.

Türk Telekom’un 25x30m boyutlarındaki dev Fenerbahçe forması için düzenlediği organizasyonların yeri ve saatleri şu şekildedir:

*17 Ocak Salı Günü Maraton Fenerium mağazası içinde, 25x30m boyutlarındaki dev Fenerbahçe forması gün boyunca taraftarlara imzalatılacak.

*Dev Fenerbahçe forması 18 Ocak Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ve futbolculara imzalatılacak.

*19 Ocak Perşembe günü Kozzy’de, imza gününe gelen taraftarlara imzalatılacak.

*20 Ocak Cuma günü Suadiye Fenerium mağazası önünde taraftarlara imzalatılacak.

*21 Ocak Cumartesi günü Fenerbahçe-Kayserispor maçında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu’nda pankart ve forma açılacak.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=27506

Reaksiyon puanı
10,315
Arkadaşlar bence şu stoch u konuşalım biraz.

Son maçlardaki performansı süper gerçekten. Hani Alex gidince yerine kim gelecek diyoruzya bence alex gidene kadar stoch sadece teknik anlamda çalışsın ara pas vs. Alex in yerini almaya en yakın oyuncu şu anda bana göre. Hem çok iyi mücadele ediyor defansa kadar koşuyor ordan aynı hızla forvete atağa çıkıyor ilerde yıkıyolar düşürüyolar gene pes etmiyor kalkıyor hemen topun olduğu yere sanki maç yeni başlamış gibi aynı hızla devam ediyor. Bence alex ten bu yönüyle çok daha iyi. ama teknik olarak tabiki alex e daha yaklaşamaz ama dediğim gibi alex gidene kadar kendini teknik anlamda çok iyi geliştirmesi lazım. Ayrıca daha 22 yaşında olması gerçekten bizim için büyük bir avantaj böyle bir oyuncuyu değerlendirmemiz lazım.

sevgili [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] güzel fikir abim, artık yavaş yavaş alex'in veliahtını bulmanın zamanı geldi. stoch çok iyi, kumaşı güzel, her yönüyle fenerin geleceğinde ismi olabilecek önemli bir oyuncu. yalnız kabul etmeliyiz ki çok iyi bir futbolcu olunur belki de, alex olunmaz. alex doğulur ancak. çünkü alex'i alex kılan özelliği sonradan kazanılmış bir özellik değil, kudret eliyle bahşedilmiş ekstrem bir özelliktir. bu da zekâ'dır, an'lık düşünmedir, sizin yarım saatte aklınıza gelecek bir hin'liği o saniyeler içinde düşünerek uygulama yeteneğidir alex olmak. ve ne yazık ki dünya üzerinde bu tip oyuncu bulabilmek çok da kolay bir iş değildir. hatırlar mısınız bilmem, alex bize henüz gelmeden önce Fatih ALTAYLI bir Tv. programında "fenerbahçe alex'i getirsin, ben Taksime çıkıp havlayacağım" demişti.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
sevgili @cobra11 güzel fikir abim, artık yavaş yavaş alex'in veliahtını bulmanın zamanı geldi. stoch çok iyi, kumaşı güzel, her yönüyle fenerin geleceğinde ismi olabilecek önemli bir oyuncu. yalnız kabul etmeliyiz ki çok iyi bir futbolcu olunur belki de, alex olunmaz. alex doğulur ancak. çünkü alex'i alex kılan özelliği sonradan kazanılmış bir özellik değil, kudret eliyle bahşedilmiş ekstrem bir özelliktir. bu da zekâ'dır, an'lık düşünmedir, sizin yarım saatte aklınıza gelecek bir hin'liği o saniyeler içinde düşünerek uygulama yeteneğidir alex olmak. ve ne yazık ki dünya üzerinde bu tip oyuncu bulabilmek çok da kolay bir iş değildir. hatırlar mısınız bilmem, alex bize henüz gelmeden önce Fatih ALTAYLI bir Tv. programında "fenerbahçe alex'i getirsin, ben Taksime çıkıp havlayacağım" demişti.

abi sende haklısın ama işte alex gibi birini bulana kadar epey zaman geçer onun yerine eldeki en iyi oyuncu hani alexin yerini doldurabilecek oyuncu stoch tur ve bence aslında alex kadar hızlı düşünemesede çok ona çok yakın bence düşünme becerisi ama işte gel gelelimki düşündüğünü uygularken teknik becerisinin eksikliğinden dolayı uygulamada sorunlar oluşuyor. Bence yeni bir alex yada daha iyi bir alex bulana kadar en ideal oyuncudur stoch. Hemde şu anda elimizde ve sanırım 5 yıllık sözleşmesi var stochun 2 senesi gitti desek 3 sene daha varki bence seneye bi 10 yıllık imzalatsınlar abartıyım birazda :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
“Engelli Taraftarlarımız ve Gazilerimizin Dikkatine

Engelli taraftarlarımız, refakatçiler eşliğinde ve gazilerimiz müsabakadan 2 gün önce; 10:00-17:00 saatleri arasında Şefik Bey Sokak'taki Stadyum Biletix gişesinden biletlerini alabileceklerdir. Ancak, engelli seyircilerimiz ile gazilerimiz, kimlik kartı fotokopisini (T.C. Başbakanlık Özürlüler İdari Başkanlığı'ndan aldıkları kimlikleri, gazilerimiz ise T.C. Emekli Sandığı'ndan aldıkları kimlik kartının fotokopisini ve refakatçileri de kendi kimlik fotokopilerini) gişe yetkililerine vererek biletlerini alabileceklerdir.Yürüme ve ayakta durmakta zorluk çeken engelli taraftarlarımızın biletlerini, refakatçileri kimlik fotokopilerini gişe yetkilisine ibra ederek alabilecektir.Müsabaka günü stada giriş yapıldığında bilet kontrolü ile birlikte kimlik kontrolü de yapılacağından, müsabaka öncesi alınan biletler, kimlik bilgilerini yazdıran engelli ve refakatçileri ile gazilerimizin dışında başka kişiler tarafından kullanılamayacaktır.Biletsiz olan taraftarlarımız kesinlikle müsabakaya alınmayacaktır. Stadyum kapasitesinin % 0,5'i olan Engelli ve Gazilerimiz için 250 kişilik kontenjanımız mevcut olup, siz değerli taraftarlarımızın göstereceği anlayış ve duyarlılığa şimdiden teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü Stadyum Yönetimi

Sezonun ilk yarısında deplasmanda tek golle yendiğimiz Kayserispor'un cumartesi Saracoğlu'nda oynanacak maçın biletleri bugün Kongre Üyeleri için satışa çıktı.

Yarın Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ile faturalı Fenercell kullanıcıları için, 19 Ocak Perşembe gününden itibarende genel satışa çıkarılacak.

Maç fiyatları;

Türk Telekom ve MigrosTribünü: 33,00-TL

Fenerium Üst H-IBlok: 77,00-TL

Fenerium Üst C-D-F-GBlok: 99,00-TL

Fenerium Alt G NissanBlok : 125,00-TL

Fenerium Alt Bnesine.com Blok 175,00-TL

Fenerium Alt Fnesine.com Blok: 175,00-TL

Fenerium Alt C-EBlok: 215,00-TL

Reaksiyon puanı
10,315
BU HABERLER GERÇEKLERİ YANSITMAMAKTADIR

Bugün gazetelerde yer alan bazı haberlerde başkanvekilimiz Sayın Nihat Özdemir’in dün Ankara’da TFF Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar ve Kulüpler Birliği başkanlarının katılımı ile düzenlenen toplantıda sarf ettiği bazı sözler çarpıtılmakta ve farklı yönlere çekilmeye çalışılmaktadır.

Haberlerde Sayın Özdemir’in başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklama ile ilgili olarak o açıklamanın sadece başkanımızı bağlayacağı şeklinde sözler sarf ettiği ve sanki başkanımızın görüşleri ile Sayın Özdemir’in ve kulübümüzün görüşleri arasında ayrılık varmış gibi gösterilmeye çalışılmaktadır.

Söz konusu haberler kesinlikle doğru değildir. Sayın Özdemir’in toplantıda yaptığı açıklamalar başta Sayın TFF başkanı olmak üzere tüm kulüp başkanlarınca da malumdur ve bu haberlerde yazılanlar kesinlikle doğruları yansıtmamaktadır.

Taraftararımızın içerisinde geçmekte olduğumuz süreçte sık sık yapılan ve endişe ile takip ettiğimiz bu tarz haberlere itibar etmemesini önemle hatırlatırız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
@seyyah dostum.
Estağfurullah.
Sadece ben o kulübün içinde doğdum.
O günleri yaşadımsa, bunu sizlerle paylaşmamak çok bencillik olmaz mı?

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Madem böyle bir hikaye döndü ben de yazayım :)
Memleketimin takımı x.spor ve komşu ilçenin takımı y.spor arasında oynanan maçta bizzat hatır şikesinin şahidi oldum :)
Sakatlığım sebebiyle yedek kulübesindeyim :) Maçın skoru berabere ya da rakip lehine bitmesi gerekiyor :) Hocamız çıkarabileceği vasat bir kadroyu sahaya sürdü,ve sadece , '' Çocuklar eğlencenize bakın,fazla yormayın kendinizi '' dedi :) , bizim forvet oyuncusu ayağında çok top tuttu,hatta fuzuli hareketlerle top kaptırdı :D Maç başladı sanırım hoca dikkat çekmemek için , bağırmaya başladı '' Ne yapıyosun oğlum,vs vs '' Ama öyle böyle değil :):) Ben diyorum acaba bizimkiler vaz mı geçti :) Dediğim gibi dikkat çekmemek için ciddi gözüküyordu :) Ve bomba geliyor beyler :D:D Bizim forvet sanırım ciddiye aldı ve döndü aynen yazıyorum :D

'' Ne var hocam , gol mü atayım ? '' :D:D:D:D

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Euroleague Kadınlar Basketbol Ligi: Fenerbahçe-Tarbes GB, 18 Ocak 2012 Çarşamba 20.00, Caferağa S.S, Fenerbahçemize başarılar diliyoruz!

CEV Indesit Erkekler Şampiyonlar Ligi: Fenerbahçe Grundig-Hypo Tirol Innsbruck, 18 Ocak 2012 Çarşamba 19.30, Fenerbahçemize başarılar diliyoruz!

THY Euroleague: Unics Kazan-Fenerbahçe Ülker, 18 Ocak 2012 Çarşamba 18.00, Rusya, Fenerbahçemize başarılar diliyoruz!

Farkımız bu heralde, Tek gecede 3 şampiyonlar ligi maçı :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
[h=2]Namaz kılan Fener taraftarına müjde![/h]
Her tribününe bir mescit açmayı planlayan yönetim, yer arayışlarına başladı.Yöneticiler, yaptıkları araştırmada devre arasında tuvaletlerde ve koridorlarda karton üzerinde namaz kılındığını tespit etti. Mescit yapılması için düğmeye bastı.

Fenerbahçe Yönetimi, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarın yoğun isteği sonrası mescit açmaya karar verdi. Sarı lacivertli taraftarların kulübe mescit açılması için yaptığı başvuruları değerlendirmeye alan yöneticiler, yaptıkları araştırmada (kamera kayıtları dahil) taraftarların maçların devre arasında tuvaletlerde ve koridorlarda kartonlar sererek namaz kıldığını tespit etti. Bunun üzerine stadın her tribününe bir mescit açmayı planlayan F.Bahçe Yönetimi, tribünlerde mescit için yer arayışlarına başladı. Önümüzdeki günlerde projelendirilecek olan mescitler taraftarın hizmetine kısa süre içinde açılacak.

Türk Telekom Arena’da var, İnönü’de yok

Beşiktaş İnönü Stadı’nda herhangi bir mescit bulunmazken, son yapılan Türk Telekom Arena’da mescit var. Ancak Türkiye’de mescitlerin statlarda çok fazla yaygın olduğu söylenemez. Özellikle Anadolu kentlerinde halkın daha muhafazakar olduğu gerçeği göz önündeyken statlarda mescit bulunmuyor.

Barça’nın mabedi Nou Camp’ta kilise var

Ülkemizde çok fazla yaygın olmayan bu uygulama dünyanın önemli statlarında ise uygulanıyor. Barcelona’nın mabedi olan Nou Camp Stadı’nda hem futbolcular için hem de taraftarlar için kilise var. Futbolcular ya da taraftarlar ibadetlerini rahatça yapabiliyorlar. Ülkemizde ise bu uygulama çok az statta var.

Başkent’in 19 Mayıs Stadı’nda yok

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda taraftarların ya da sporcuların ibadet edebileceği herhangi bir yer yok. Ancak Ankara’nın diğer statlarında mescitler var. Yenikent Asaş Stadı’nda protokol tribünün altına bir mescit yapılırken, Cebeci İnönü Stadyumu’nda maraton tribünün altında bir mescit bulunuyor. Avni Aker’de de taraftarlar için bir mescit bulunuyor.

http://www.haber7.com/haber/20120103/Namaz-kilan-Fenerbahce-taraftarina-mujde.php

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=138307]technomind[/MENTION]; nazlı'nın oradan gitmezler umarım mescite :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@angel75 bu nazlı'da kim oluyor?
namaza gidenlerin abdestine zarar verecek biri gibi anladım herhal! :)

çok güldüm inanın :) küfür etmek abdest bozarsa nazlı'nın yeri pek iyi sayılmaz :)
stadın biraz ilerisinde bir büfe var.. adı nazlı.. çoğu FENERBAHÇELİ maçtan 2-3 saat önce orada toplanıp tezahürat ederler.. yarım saat kala stada doğru toplu yol alırlar... inanılmaz bir ortamdır... toplanırlar, yol alırlar diyorumda onların içinde çoğunlukla ben ve [MENTION=138307]technomind[/MENTION]'da oluyor :)

Reaksiyon puanı
10,315
görevim sebebiyle Şükrü SARAÇOĞLU'nda maç izlemek kısmet olmadı bi türlü. ama oğlum fırsat buldukça gider.
siz nazlı deyince ben bir bayan olarak algılamışım.
hayatımda canlı olarak maça iki kez gittim. o da askerken...
ve ne yazık ki fenerbahçe maçına gitmek hiç kısmet olmadı maalesef!

eskişehir-malatya maçına gitmiştim, 1987 yılında... malatlayı tabip üsteğmen bir arkadaşım vardı, onun ısrarıyla gitmiştim.
o maçta malatya takımında oynayan sakallı bir oyuncu vardı. eskişehiri dağıtmıştı adam, müthiş oynuyordu.
eskişehir taraftarları adama yakası açılmadık küfürler ediyor, kundaktaki bebesine dahi küfrediyorlardı.
iğrenmiştim o gün, yemin ettim ve o maç benim gittiğim son maç oldu.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
görevim sebebiyle Şükrü SARAÇOĞLU'nda maç izlemek kısmet olmadı bi türlü. ama oğlum fırsat buldukça gider.
siz nazlı deyince ben bir bayan olarak algılamışım.
hayatımda canlı olarak maça iki kez gittim. o da askerken...
ve ne yazık ki fenerbahçe maçına gitmek hiç kısmet olmadı maalesef!

eskişehir-malatya maçına gitmiştim, 1987 yılında... malatlayı tabip üsteğmen bir arkadaşım vardı, onun ısrarıyla gitmiştim.
o maçta malatya takımında oynayan sakallı bir oyuncu vardı. eskişehiri dağıtmıştı adam, müthiş oynuyordu.
eskişehir taraftarları adama yakası açılmadık küfürler ediyor, kundaktaki bebesine dahi küfrediyorlardı.
iğrenmiştim o gün, yemin ettim ve o maç benim gittiğim son maç oldu.

küfür konusuna bende karşıyım... çok karşıyım hemde... bende sadece bayan seyircili maça gitmemeye yemin ettim... bu kadar rezillik olamazdı.. 10 aylık bebeğiyle gelenler, ezilen çocuklar... çok kötüydü... en kötüsüde stada 2. yarı girebildim kardeşimle... golü kim attı diye sordum bir bayana.. o bayan diğerine sordu o ona sordu o ona.. deli olduk.. en sonunda baktık olmuyor internetten baktık...

sizi görevinizden kaçıralım ve SARACOĞLU'na götürelim... en boş yere otururuz... Küfür edilince biz başka türlü bağırırız... :)