mustang
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 34
Kardeşim bu tiplerle foruma üye oldum olalı mücadele ediyorum.Bir çok kezde ceza aldım.Bu arsız bukalemunlardan heryerde var bu forumdada fazlaca mevcut.Şu an tutturdular bir şike dir.Gidiyor.Kendileri sütten çıkmış akkaşık ya.Anlayamıyorum . Elemanlar geliyor bizim grubumuza yazı yazıyor,yorum yapıyor pişkin pişkin,yine bizim mesajımız siliniyor.İşleri güçleri Fenerbahçe . Aman düşmezse,aman Aziz Yıldırım çıkmazsa, aman bu maçı kazanırsa.Yahu gidin temiz liginizde temiz temiz şampiyon olun.Bu ülkenin en şikeci ve şaibeli takımı çıkıyor bugün ihtarname veriyor.bu kadar vasıfsız bu kadar düşüncesiz insanlar yığını görmedim.Yukarıda Allah var,adalet varsa eski yılların itirafları da gelecek ve kimin ne pisliği varsa dökülecek.Aziz Yıldırım'ı yakında milletvekili yaptıracaksın.Olacağı bu.Bu kadar kindar olmayın,bu çekememezlik niye.Objektif cevap veremezsin,aklın fikrin dalgada eğlencede , takımın yenerse ötersin, yenilirse söversin.Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kıskanırsın.Ne diyim sana , Allah'a havalesin..
Bize düşen FENERBAHÇELİLERE yakışaçak şekilde sakin,tarihiyle gurur duyan ,ama takımını haklarını sonuna kadar savunan,savunurken haklı iken haksız duruma düşmeyecek kadar akıllı davranmak düşüyor.
Onun için biraz daha sakin olalım.Son gülen iyi güler kardeşim.
Birde TECHNOMİND arkadaşımızın,tek avatar teklifini bir değerlendirmeni diliyorum.

--- Mesaj Güncellendi ---
Maç 1-1 ama FENERBAHÇEM çok iyi bastırıyor.Gol bulmamız an meselesi.
--- Mesaj Güncellendi ---
Maç 1-1 ama FENERBAHÇEM çok iyi bastırıyor.Gol bulmamız an meselesi.