SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bence 1-2 olacak gibi.:yes:
0-1 olsun bizim olsun yinede.:wink:

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
ben tahminde bulunayım, :)

Bu maç benim nazarımda

1 - 3 olur :)

Bol gole alıştık :))

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
İBB'nin sağı solu belli olmuyor 0-1 olsun bizim olsun

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ankaragücünden yana hiç umudum yok ama.:glare:
Sarı Laciverti görünce bacakları dolanırsa onu bilmem.:D

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
yahu neden illa 1 gol kalemizde görüyoruz?? totem mi yapıyorsun anlamıyorum ki :)

kimine göre totem, kimine göre büyü, kimine göre saçmalık belkide :)

birtane yedik mi daha bi hırslanıyoruz gibi hissediyorum.. ve o biri hep yazacağım :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
tamam burada yaz ama bari stadda "bu maç 3-1, 4-1 biter" deme bari... :)

sana bu maç 3-1 biter demiştim stadta, sonrasında gittim Alex'in golunun videosuna 4-1 yazdım :D

o bir olmadı ama nedense :) bilmem anlatabildim mi :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
230bj.jpg

Fenerium TIR’larınınprogramı

Fenerbahçe Spor Kulübü lisanslıürünlerinin satışının yapıldığı Fenerium TIR'larının programı şöyledir:

FENERIUM MOR AJANS TIR'I• 25Ocak Atatürk Olimpiyat Stadı (İBB –FENERBAHÇE MAÇI)

• 27, 28, 29Ocak Merkez -YALOVA
• 30, 31Ocak Orhangazi - BURSA
• 01, 02Şubat Mustafa Kemal Paşa - BURSA

FENERIUM FRITO LAYRUFFLES TIR'I• 19, 20, 21, 22Ocak Merkez – KIRIKKALE

• 23, 24, 25Ocak Merkez – ÇANKIRI
• 26, 27, 28,29Ocak Merkez – KIRŞEHİR
• 30, 31Ocak Beyşehir - KONYA

http://www.fenerbahce.org

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
sanki yakında çok eğlenecekmişiz gibi hissediyorum.... :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Bu haber o gazete veya bu gazeteden değil direkt FENERBAHÇE resmi internet sitesindendir.... Birşey okumak istiyorlarsa burdan okusunlar!!!

Başkanımız Aziz Yıldırım, Platini’ye mektup gönderdi

Başkanımız Aziz Yıldırım avukatları aracılığı ile UEFA Başkanı Michel PLATINI’ye Metris Cezaevi’nden bir mektup gönderdi. Başkanımızın gönderdiği mektup aynen şöyle:
"Sayın Michel PLATINI
UEFA Başkanı

Fenerbahçe Futbol takımının taraf olduğu davada, tarafımızca henüz cevap hakkımız kullanılmadan sadece bir yığın iddiadan ibaret "İddianame" nin "tek ve kesin delil" olarak kullanılmak üzere size ve CAS mahkemesindeki dosyaya sunulduğunu öğrenmiş bulunmaktayım.

Gerek Uluslararası sözleşmeler ve Gerekse Uluslararası Ceza Hukuku Evrensel Normları açısından "İddianame" hiçbir zaman " Yeterli ve Kesin Delil" olarak addedilemez. Burada yazılanlar ve öne sürülenler yalnızca birer iddiadan ibarettir. Bu iddialar yığını, maalesef ülkemizde geçerli olan ancak çağdaş Avrupa hukuku tarafından asla kabul görmeyen "Özel Yetkili" olarak adlandırılan "Kişi ve Kurumlar" tarafından hazırlanmıştır. Dolayısıyla, Kurumunuzun bu belgeyi dosyaya sunmadan önce ilk olarak göz önüne alması gereken husus; bu iddianamenin UEFA’ya üye ülkeler tarafından bugüne kadar her platformda eleştirilen "Özel Yetkili Savcı ve Mahkemeler" ile Spor Hukuku alanında hiçbir uzmanlığı bulunmayan "Emniyet birimleri" tarafından düzenlenmiş olduğu hususudur.

Devamı için tıklayınız

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Of Of Of 9. Madde çok fena.. Ortalık karışıcak... Neden eğleneceğin şimdi daha net belli oldu [MENTION=158637]angel75[/MENTION] :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
9- UEFA Başkanı Sayın Platini’ye 2007 Ağustos ayında hem de Fenerbahçe’nin şampiyon olduğu sezon, tarafımdan bizzat verilen ve Türkiye’deki futbolla ilgili şike, teşvik ve hakem olaylarını anlatan iki adet dosyanın akıbeti nedir ve bu dosya ile ilgili olarak ne gibi işlemler yapılmıştır? Ve bu işlemlerin sonuçlarından Fenerbahçe Spor Kulübü neden haberdar edilmemiştir ?

Aziz Başkan 2007'de iki adet dosya göndermiş ve o dosya kayıplara karışmış :) akıbetinden hayır haber yokmuş :)

O dosya ortaya çıkarsa ortalık daha beter karışıcaktır kesinlikle.. Bizi yakmak isteyenleri biz önceden ateşe atmışızda haberleri yokmuş be abii :)

Estağfurullah abim ne cahilliği... Sen bizleri cebinden çıkartırsın :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Spor Toto Süper Lig`in 22. hafta deplasmanda İ.B.B ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu onbir ile çıkıyor:

Volkan, Gökhan, Yobo, Bilica, Ziegler, Mehmet, Cristian, Stoch, Emre, Caner, Alex

Bilica oynuyor. Ağlayasım geldi :/ :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu 9.Maddedeki Uefa ya gönderilen dosyadan benimde haberim yoktu.Demekki ta ozamanlar Aziz Yıldırım sezmiş,bir dümenler döndüğünü.
Eee UEFA cevap ver bakalım şimdi,ne oldu o dosyaların akıbeti.

--- Mesaj Güncellendi ---

Toto Süper Lig`in 22. hafta deplasmanda İ.B.B ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu onbir ile çıkıyor:Volkan, Gökhan, Yobo, Bilica, Ziegler, Mehmet, Cristian, Stoch, Emre, Caner, AlexBilica oynuyor. Ağlayasım geldi :/ :D
Oy oy Ağlamak istiyorum.Bilica ya mecbur bıraktılar ya şu takımı.Yapanlar Allah tan bulsun.Küçük Alex ten(Stoch) çok şey bekliyorum ben bu arada.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[/COLOR]Oy oy Ağlamak istiyorum.Bilica ya mecbur bıraktılar ya şu takımı.Yapanlar Allah tan bulsun.Küçük Alex ten(Stoch) çok şey bekliyorum ben bu arada.

uzağı göremeyen benim stadda Stoch'u hiç göremediğimi tahmin edersiniz... adam pire gibi... birden pat diye bir yerde çıkıyor :)

Reaksiyon puanı
10,315
henüz yeni geldim eve...
üzgünüm!
şu bilica belasından ne zaman kurtulacağız biz yav?!
olmadı, hesapta bu yoktu işte.
şu Allahın belası staddan oldum olası korkmuşumdur.
bugün gün ortasında yazdığım mesajda bu uğursuz staddan korktuğumu yazmıştım, maalesef başımıza geldi.
aykut iyi hoca da, ne ki giden bir maçı çevirecek kapasitede olamıyor maalesef.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Çok canım sıkıldı çok,hiç iyi olmadı bu mağlubiyet.Şunları bile yazasım yok inanın.Takım kazanmak için hiç bir şey yapmadı bu maçta.Tez toparlanmamız lazım.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Uzulmeyelim..hep yenecek degiliz..bunlarida futbolun guzel tarafi olarak dusunelim... o muhtesem futbolcularimizin yerine koyalim kendimizi..uzerlerindeki baski, sacma sapan suclamalarla bile yinede bugune kadar iyi geldiler...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu İBB bjk'yede bizede aynını yapıyor :thumbdown:

Reaksiyon puanı
10,315
2012-01-25_kapak.jpg

Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da ilk maç; ilk galibiyet
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, yeni salonu Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’dak ilk maçından zaferle ayrıldı. Turkish Airlines Euroleague’de boy gösteren Takımımız, G Grubu’ndaki ikinci maçında EA7 Emporio Armani’yi ağırladı ve İtalyan rakibini 65-63 yenerek Top 16’daki ilk galibiyetini elde etti.

Takımlarını yeni evinde desteklemek için Ataşehir’e akın eden 12 bin 191 taraftarımızın harika bir atmosfer yarattığı mücadelede 17 sayı atan Bojan Bogdanovic karşılaşmanın en skorer oyuncusu oldu. Roko Ukic’in 16 sayı- 6 ribaund- 2 asistle oynadığı Takımımızda Kaya Peker 6 sayı- 10 ribaund; Mirsad Türkcan da 2 sayı- 12 ribaund üretti.

Karşılaşmayı Başkanvekilimiz Nihat Özdemir, Euroleague Başkanı Jordi Bertomeu ile yöneticilerimiz de izledi.

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da skor perdesini açan isim Marko Tomas’tı. EA7 Emporio Armani Milan, Stefano Mancinelli - Antonis Fotsis ikilisiyle öne geçtikten sonra Roko Ukic durumu eşitledi. Skordaki denge karşılıklı basketlerle periyodun son dakikasına kadar korundu. Fakat Takımımız, Bojan Bogdanovic’in isabetli serbest atışlarıyla ilk çeyreği 12-10 önde tamamlamayı bildi.

Devamı...

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
dün kendimi zaten fenerbahçe ülker le teselli ettim :) Zor oldu ama açılışta kazanmayı bildik.

Reaksiyon puanı
10,315
dün kendimi zaten fenerbahçe ülker le teselli ettim :) Zor oldu ama açılışta kazanmayı bildik.

evet ya, bayağı zorlandıkları belli oluyor.
futbolun tadı pek yok ya, keşki baskete biraz daha önem verselerdi bizimkiler iyi olurdu.
bir cephede üzülünce diğer cephede sevinirdik hiç olmazsa.

Reaksiyon puanı
10,315
fb-3.jpg

003.gif

Miroslav Stoch 18’ (Fenerbahçe-Ankaragücü)

Cristian Baroni 51’ (Fenerbahçe-Ankaragücü)

Semih Şentürk 38' (Bursaspor-Fenerbahçe)

Mehmet Topuz 24’ (Fenerbahçe-Trabzonspor)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Bugün Günlerden FENERBAHÇE ve SOW zamanı :)