SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,327
uyku tutmadı dostlar :)

trabzon maçı mı uyutmadı yoksam?:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, NBA Global İstanbul 2013 organizasyonu kapsamında Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Oklahoma City Thunder ile karşılaştı. Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanan maç 81-95 Oklahoma City Thunder üstünlüğü ile tamamlandı…

Geçtiğimiz sezon NBA takımlarından Boston Celtics'i İstanbul'da konuk eden Fenerbahçe Ülker, bu sezon ise Kevin Durant'lı Oklahoma City Thunders'ı ağırladı.

Basketbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maç öncesi Barış Ermiş ile Thabo Sefolosha, taraftarlara "hoşgeldiniz" konuşması yaptı. Barış Ermiş'in ardından söz alan Sefolosha, Türkçe "Merhaba İstanbul" diyerek basketbolseverleri selamladı. Karşılaşmayı Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Cristian Baroni de izledi.

2011-2012 sezonunda NBA'de yaşanan lokavt sürecinde Fenerbahçe Ülker forması giyen Thabo Sefolosha da Oklahoma City Thunder kadrosunda yer aldı. Takımımızda 2 ay görev alan Sefolosha, uzun bir aradan sonra eski takımının taraftarlarının önüne çıktı. Thabo Sefolosha, maçın anısına Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş'a forma hediye etti. Nedim Karakaş'ta plaket takdim etti.

NBA kurallarına göre oynanan maç 12'şer dakikalık dört periyottan oynanırken, 6 faul alan basketbolcu oyun dışı kaldı. Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, tecrübeli oyuncuların yanı sıra Melih Mahmutoğlu, İzzet Türkyılmaz, Ömer Faruk Yurtseven, Ayberk Olmaz, Berk İbrahim Uğurlu, Kenan Sipahi ve Metecan Birsen gibi genç oyunculara da süre verdi. Sakatlıkları bulunan Ömer Onan, İlkan Karaman ve Oğuz Savaş ise maçta görev alamayan isimler oldu..

Bir dönem Sacramento Kings'te Hidayet Türkoğlu ile birlikte forma giyen efsane isimlerden Vlade Divac ve Peja Stojakovic alınan mola sırasında taraftarları selamladı. Taraftarlarımız ise ayağa kalkıp, alkışlayarak karşılık verdi.

Daha önce 5 Ekim 2012 tarihinde bir başka NBA ekibi Boston Celtics'i Ülker Sports Arena'da ağırlayan Fenerbahçe Ülker, bu karşılaşmayı 97-91 kazanmıştı. Bu sonuçla NBA'den bir takımı yenen 6. Avrupa ekibi olan Fenerbahçe Ülker, Oklahoma City Thunder karşısına ikinci kez aynı başarıyı göstermek için maça çıktı.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız karşılaşmaya; Bo McCalebb, Emir Preldzic, Linas Kleiza, Luka Zoric, Bojan Bogdanovic 5'i ile çıktı. Oklahoma City Thunder ise; Reggie Jackson, Thabo Sefolosha, Kevin Durant, Serge Ibaka, Kendrick Perkins 5'i ile mücadeleye başladı.

İlk çeyreği 28-20 önde tamamlayan Fenerbahçe Ülker, soyunma odasına 48-42 geride gitti. Üçüncü çeyrekte farkı çift hanelere taşıyan Thunders, çeyreği 75-65 geçti. Son çeyrekte ise Obradovic, genç oyunculara süre tanırken; konuk takım sahadan 95-81 galip ayrıldı.

Kevin Durant 28 dakikada 24 sayı üretirken, 8 de ribaund aldı. Fenerbahçe Ülker cephesinde ise en skorer ismim Bogdanovic oldu. 19 sayı üreten Hırvat oyuncunun yanı sıra McCalebb de 13 sayıyla oynadı. Emir ve Kleiza da 9'ar sayı üretti...

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=36549

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu saate bunları bana ulaştıran arkadaşıma buradan tşk büyüksün :)
gasabe6y.jpg

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın sarı-laciler.. kalkın FENER' in maçı var :)
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]; saat 3' te Nazlı' nın orada görüşelim :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bogdanoviç 19 sayı attı. İkinci yarı Obradoviç gençlere yer verdi. Sahada 95 doğumlu, 96 dıoğumlu oyuncular vardı. Obra alt yapıyı oynatıyor geldi geleli. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
günaydınlar bu gece horonu biz tepcez :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
[video=youtube;GP_tENimzIM]http://www.youtube.com/watch?v=GP_tENimzIM[/video]

Emir'in no look pası :)

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Bruno Alves sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmış yerine kadlec alınmış.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
İlk 11'imiz
Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Holmen, Kuyt, Alper, Sow ve Webo

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sow'un ilerde oynaması lazım, ileri ikilide emenike sow ikilisi en iyisi bence.

Reaksiyon puanı
10,327
yahu neler oluyor, niye gol atamıyoruz, niye bu kadar zorlanıyoruz?
bu maç herhangi bir maç değil, bu bizim için hayat-memat maçı...
puandan çok öte, çok farklı anlamı olan bir maç.

"fenerbahçeliler bana selam vermesin" diyen bir adamın önünde oynanan bir maç.
eğer bu maçı alamayacaklarsa bundan sonra hiçbir maçı almasınlar, çünkü önemi kalmayacak benim için.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Maç bitecek yahu bir gol atın.

+4 oynanacak.

MS | FENERBAHÇE 0-0 Trabzonspor

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
selam gencler :)

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor müsabakasının bitiminde meydana gelen olaylar ve bir takım medya kuruluşlarının olayları kamuoyuna yanlı ve yanlış olarak servis etmesi üzerine işbu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.
Kamuoyunun öncelikle bilmesi gereken husus; bu müsabakada misafir takım başkan, yönetim kurulu ve takımın stada giriş, çıkış usul ve esasları ile basın toplantılarına ilişkin esaslar, müsabaka sabahı saat 10.00’da yapılan "Güvenlik eşgüdüm toplantısı" tahtında belirlenmiş ve Emniyet Müdürlüğümüz tarafından taraflara tebliğ edilerek tutanak altına alınmıştır.

Alınan bu güvenlik önlem ve tedbirleri müsabakanın hitamında misafir takımın başkan ve yönetimine ısrarla ve defalarca iletilmiş ve stadın hangi esas ve usullerle terk edileceği kendilerine ihtar edilmiştir

Bununla birlikte, "Biz istediğimiz yerden girer, istediğimiz yerden çıkarız" zihniyetiyle emniyet güçlerinin ısrarlı ikazlarına uymayarak, özellikle taraftarın yoğun olduğu bölümden çıkış yapılmış ve güvenlik açısından çok hassas olan bölgede basın açıklaması yapılarak Fenerbahçe taraftarı ve olaylar açıkça provoke edilmeye çalışılmıştır.

Son zamanlarda oynanan oyunun bir parçası olarak Fenerbahçe taraftarına şirin gözükmek adına taraftarla hiçbir sorunu olmadığını söyleyen bu nezih kişi, basın toplantısı esnasında Fenerbahçe taraftarına küfür ve hakaret ederek görevini ve misyonunu başarıyla tamamlamıştır.
Beklentimiz söz konusu olaylarda ihmali ya da provokatif eylemlerde bulunan kişi ve kişilerin, Emniyet ve Türkiye Futbol Federasyonu temsilcilerinin tanzim edeceği tutanaklarla kamuoyu önünde açıkça sergileneceğidir.

Rakip taraftarları, rakip yöneticileri ve kulüp başkanlarına tehdit ve hakaret içeren beyanlarda bulunmaktan kaçınmayan, gördüğü güvenlik kamerasına dahi demeç vererek Türk Futbolunu geren ve görevini yapan Emniyet mensuplarını ve kararlarını dahi provoke etmek suretiyle Türk Futbolu’nu uçuruma sürükleyen bu zihniyeti muhatap alacağımız yegane yer adli mercilerdir.

Bununla birlikte taraftarlarımızdan beklentimiz, Trabzonspor camiasını temsil ettiğine inanmadığımız bu kişilerin hakaret ve provokasyonlarına karşı vakur ve sağduyulu duruşlarını muhafaza etmeleridir.

Kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Reaksiyon puanı
10,327
bundan sonraki maçlarını kazansa ne olur artık, gözümde bir kıymeti kalmadı... bu maç bizim namus maçımızdı, hayat memat maçımızdı, trilyonları götüren futbolcu bozuntuları demek bizim içimizdeki duyguları paylaşmıyorlarmış. ölümüne oynayacak bu maçı alacaklardı, sıradan bir maç çıkardılar. diğer maçlarda aslan kesilen gökhan gönül sana yazıklar olsun. ruhunu yitirmişsin sen.

çok üzdüler bizi, bu maçı alsalardı da, diğer bütün maçları kaybetselerdi razıydım.

yuh olsun sizin ervahınıza be, öyle bir hayal kırıklığına uğrattınız ki bizi, avrupa şampiyonu bile olsanız bile gözümde yok.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; Abicigim oyle deme..

Bu sefer Fenerium altta izledim maci.. 2. yari uste ciktim.. Cok mutlu oldum.. Cunku; onlarca elinde bastonuyla gelen FENERBAHCE' ye destek veren amcalarla izledim maci.. Inan ki gozlerim doldu.. Mac sonuna kadarda terk etmediler stadi.. Onlar bu sekilde takimini destekliyorsa bizim daha fazlasini yapmamiz gerek..

Reaksiyon puanı
10,327
selamun aleykum,
hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar sevgili renkdaşlar...
olmuyor ama, dört gün olmuş buraya uğramamış kimse.
Ömer'im bari sen nerelerdesin yav, hiç böyle yapmazdın. :) [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]

koskoca cumhurbaşkanlığı kupasını kazandık baskette, ama heyecanı yansımamış buralara...

beni sorarsanız, yok yok... sormayın beni. :D

ha bu arada artık bir üniversitemizin kurulacağını okudum bugün.
inanılmaz derecede sevinçliyim.
hatta ve hatta kurulduğunda sınavlara girip, okuyasım bile geliyor yav! :D

Reaksiyon puanı
10,327
Fenerbahçe Beşiktaş'ı mağlup etti

111020131814435016594.jpg

A2 Futbol Ligi 2. Grup 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı ezeli rakibi Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan derbide sarı-lacivertlilerin gollerini 21. dakikada Ömür Günaydın, 82. dakikada Semih Ergül (Penaltıdan) kaydetti. Beşiktaş'ın tek sayısı ise 84. dakikada Ömer Faruk Kaya kaydetti.

Beşiktaş'ta Tugay Kaya, 81. dakikada ikinci sarı karttan dolayı, kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Bu sonuçla 4 maçını da kazanan lider Beşiktaş ilk yenilgisini alırken, Fenerbahçe ise galibiyet sayısını 3'e çıkardı.

http://www.aksam.com.tr/spor/fenerbahce-besiktasi-maglup-etti/haber-252126

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Mersin Belediye 75 - 100 Fenerbahçe Ülker

Obradovic takımı eline aldı. :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bu sene Eurolegue i alırsak hiç sürpriz olmaz. Umutla izliyorum basketbolu.

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gerçektende basketbol kadromuz çok iyi oldu , euroleague yi almak biraz zor barcelona gibi devler varken ( basketbol takip etmiyorum bildiğim kadarıyla barcelona gayet iyi :D ) ama yinede neden olmasın gayet güçlü bir takımız bizde.

Reaksiyon puanı
10,327
UEFA Avrupa Ligi'nde en çok parayı Fenerbahçe kazandı

151020131605303253403.jpg

UEFA, 2012 yılında Avrupa Ligi'nde en çok para kazanan takımın Fenerbahçe olduğunu açıkladı.

UEFA, yaptığı açıklamada 2012 yılında Avrupa liginde en çok para kazanan takımın Fenerbahçe olduğunu açıklarken, Şampiyon olan Chelsea'nin bile daha az para kazandığını belirtti .Fenerbahçe katıldığı Avrupa ligine kupaya katılma, galibiyet primleri ve tur atlamaları ile bonus ve reklam gelirlerinden UEFA'dan toplam net 11,181.270 milyon Euro alırken, oysa kupanın şampiyonu olan Chelsea 10.704.878 milyon Euro kazandı. Daha sonraki sırayı da 9.560.976 miyon Euro ile Lazıo'nun aldığını bildirdi. Diğer finalist Benfica ise final oynamış olmasına rağmen 5.770.144 Euro gelir elde etti. Fenerbahçe 2012 yılında Benfica'ya yarı finalde yenilerek elenmişti.

KaynaK

selamun aleyküm,
hayırlı sabahlar, hayırlı bayramlar olsun sevgili renkdaşlar...