SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] [MENTION=74029]azen63[/MENTION] [MENTION=47324]mustang[/MENTION] [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] [MENTION=70615]Banlıdamat[/MENTION] [MENTION=65297]mutahhar[/MENTION] [MENTION=74029]azen63[/MENTION] [MENTION=63117]friendly[/MENTION] [MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] [MENTION=38650]neet[/MENTION] [MENTION=63117]friendly[/MENTION] ve diğer ismini saymadıklarim nasılsınız inşallah =)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
iyiyiz [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] hocam seni sormalı , iyisindir inşallah :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Çok şükür bugünlerimize [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]m iyiyiz. ;)

Reaksiyon puanı
10,315
eyvallah, teşekkür ederim can Ömer'im, hamdolsun Rabbime...
e takımımız da zirveye tırmanmışken, keyifler tabii ki daha güzel. :) [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]!

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sağolasın Ömer'im.Şükürler Olsun iyiyim.
Sadece buralara pek gelesim gelmiyor nedense işte.
Biraz Uzaklaşmak belki iyi gelir.Bilinmez.
Yoksa senin gibi Dost Kardeş ve Abilerimi ve tabiikide FENERBAHÇEMİ Unutmadık Unutmayız Evvelallah.
Arada birde olsa Dostları görmek için girip çıkıyorum.:)
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION]

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın gençler..
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION]; iyiyiz inşallah sen nasılsın? :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Hani canlandırıyoduk buraları, n'oldu?
Aslolan Fenerbahçe'dir, başka şeylere takılmayalım.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Hiç Bir Zaman eskisi gibi olmaz be dostum [MENTION=105823]bt38[/MENTION]

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın gençler.. duydum ki bundan 26 yıl önce [MENTION=65297]mutahhar[/MENTION] doğmuş :) doğum günün kutlu olsun renkdaş.. nice yılları sarı-lacivertli galibiyetler ile geçirmen dileğiyle.. pastan benden :)

fenerbahce+pastasi2.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
çok şükür iyiyiz, sende iyisindir inşallah.

eyvallah ömer.. elhamdulillah iyiyiz sen nasılsın?

iyiyiz @Korpe hocam seni sormalı , iyisindir inşallah :)

Çok şükür bugünlerimize @Korpem iyiyiz. ;)

eyvallah, teşekkür ederim can Ömer'im, hamdolsun Rabbime...
e takımımız da zirveye tırmanmışken, keyifler tabii ki daha güzel. :) @Korpe!

Sağolasın Ömer'im.Şükürler Olsun iyiyim.
Sadece buralara pek gelesim gelmiyor nedense işte.
Biraz Uzaklaşmak belki iyi gelir.Bilinmez.
Yoksa senin gibi Dost Kardeş ve Abilerimi ve tabiikide FENERBAHÇEMİ Unutmadık Unutmayız Evvelallah.
Arada birde olsa Dostları görmek için girip çıkıyorum.:)
@Korpe

günaydın gençler..
@Korpe; iyiyiz inşallah sen nasılsın? :)

günaydın gençler.. duydum ki bundan 26 yıl önce @mutahhar doğmuş :) doğum günün kutlu olsun renkdaş.. nice yılları sarı-lacivertli galibiyetler ile geçirmen dileğiyle.. pastan benden :)

fenerbahce+pastasi2.jpg

Sağolun var olun güzel insanlar
[MENTION=65297]mutahhar[/MENTION] nice senelere kardeşim

http://scr.hu/19vw/juz4l ----> suna bir bakın

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
İLK 11
Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, M.Topal, Meireles, Alper, Kuyt, Webo ve Sow.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
son dakikalarda çok gol kaçırdık, biraz bencil oynamasalar 3-0 biterdi maç.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Oyuncularıma Teşekkür Ederim

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını ve oyuncularının tutumundan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Ersun hoca, “Oyuncularımızın saha içerisindeki tutumu, ikinci yarıdaki tempo, oyunu istemesi çok önemli. Bu tutumundan dolayı onlara teşekkür ediyorum. Bir taraftan taraftarı unutmamak lazım, bizi motive ettiler” dedi.

Takımdaki birlikteliğe dikkat çeken Ersun Yanal, “İyi skor, daha fazla olabilirdi. Tüm oyuncularımızla birlikte oynuyoruz. İstanbulda`ki oyunculara da teşekkür ediyorum bize mesajlarıyla destek oldular. Deplasmanda zorlanan ve zorlanacak denen takımız yok artık” diye konuştu.

Kazanmak isteyen Fenerbahçe’nin sahada olduğunu belirten Ersun Hoca, “Tavır olarak kazanmak isteyen bir Fenerbahçe olduğunu düşünüyorum. Bütün oyuncularımızın tutumu beni mutlu ediyor. Her maçı kazanmak için sahaya çıkarız. Rakiplerimizin ne yaptığı değil bizim ne yapacağımız önemli. Her maçı kazanmak için oynayacağız ve bu gücümüz var” şeklinde konuştu.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Güzel takımın güzel taraftarları, nasılsınız?
sesiniz soluğunuz çıkmıyo, iyi misiniz?

Reaksiyon puanı
10,315
iyiyiz hamdolsun [MENTION=105823]bt38[/MENTION], evet buralar çok sakinleşti bu aralar.
hareketlendireceğiz inşaallah.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Ona durmak yasak!

İdman bitince herkes soyunma odasına giriyor, Dirk Kuyt ise koşmaya devam ediyor.

Dirk Kuyt gelmeden de namı zaten ülkemizde fazlasıyla duyulmuştu. Hatta onun nasıl enerjik bir insan olduğunu, Liverpool’dan eski hocası Rafael Benitez’in şu cümleleri çok iyi anlatıyordu: “Elimdeki kadroyla 2 maç üst üste yapmak zorunda olsam, her ikisinde de oynatacağım tek isim Kuyt olur.”

Evet Hollandalı yıldız 33 yaşına geldi ama huylu huyundan hiç vazgeçmedi. Hala sahaya çıktığında inanılmaz bir mücadele sergiliyor ve her pozisyonda adeta bek gibi savunma yapıyor. Yıllardır oyun kalitesinden ödün vermeyen Kuyt’ın şu an bir sıkıntısı var, o da hafta içi maç yapmamak.

Feyenoord günlerinden bu yana her sene Avrupa kupası maçı oynayan Kuyt, kariyerinin son 10 yılını baz alınca ilk kez bu kulvardan uzak kalıyor. Ve bu onda değişik bir etki yapmış durumda.

Şöyle diyelim. Önceki gün yapılan idman bitti, herkes içeri girdi. Fakat gözümüze takılan Kuyt’ın içeri girmeyip, garip hareketler yapmasıydı. Hızlı deparlar, sağa sola ani dönmeler, taklalar ve ilginç hareketler yapan Kuyt’ı görünce, ismi bizde saklı bir F.Bahçeli yetkiliye ‘Ne iş?’ diye sorduk ve aldığımız yanıt her şeyin özetiydi aslında: “Kuyt hafta içi maç yapmaya alışkın. Şu an böyle bir turnuva olmadığı için kendisini boşluğa düşmüş olarak hissediyor ve enerjisini atıyor.”

Eser ERENLER - AMKSPOR

Kaynak

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Oklohama City Tunder maçı yaklışıyor. Son saatler, gidelim. :)

Reaksiyon puanı
10,315
etiketlemeyi doğru yaptığıma eminim ama, niye almadı anlamadım?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

81-95 Oklahoma kazandı hocam.

deme yav!
aslında çok da anormal bir sonuç değil, çünkü kevin durant'ın olduğu bir takımı yenmek feleğe mahsus bir iş.
daha evvel dünya şampiyonasında görmüştüm adamı, hayatımda gördüğüm en muhteşem üçlükçü diyebilirim.
adam leblebi gibi sıralıyor üçlükleri.:)

[MENTION=63117]friendly[/MENTION]!

deneme, deneme!:laugh:

[MENTION=59715]muratteas[/MENTION]'ı yukarıda niye etiketlemedi hala onu çözmeye çalışıyorum.:laugh:

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
kevin durant'ın olduğu bir takımı yenmek feleğe mahsus bir iş.
daha evvel dünya şampiyonasında görmüştüm adamı, hayatımda gördüğüm en muhteşem üçlükçü diyebilirim.
adam leblebi gibi sıralıyor üçlükleri.:)

Sadece Kevin Durant 24 sayı atmış :)