SDN Fenerbahçe Kulübü

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aziz Yıldırımla işler yürümüyor artık renktaşlar.. Kuşkusuz katkıları tartışılmaz. Tesisler, her branşta kazanılan üst üste şampiyonluklar.. Ama artık koltuğunu devretmesi gerekli. Çünkü biraz daha oturursa yapışıp kalacak.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
İlk onbir

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Egemen, Caner, Selçuk, Holmen, Meireles, Kuyt, Emenike, Webo

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
kasım paşa 1-fb 0

- - - Mesaj Güncellendi - - -

defans biitiik kasımpasa macı alırsa şaşırmam yazık ya

caner 90a taktı

kasım paşa 2- fb1 defans firarda

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
boyle golmu kacar 2defa dırekte pattladıııı

veboo 2-2

vebooooooooooooooooo 3-2

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hele şükür 3-2

MS| Kasımpaşa 2-3 Fenerbahçe

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
skora göre yorum yapıyor demesinler.kazandık ama.bu defansla gitmez.bu defans anlayışıyla çok puan kaybederiz+çok gol yeriz.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
buralar çok boşalmış nasılsınız arkadaşlar :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bugün M.Ali Aydınların basın toplantısını izledim.
Bir kere daha Aziz Yıldırım'a sinir oldum.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bugün M.Ali Aydınların basın toplantısını izledim.
Bir kere daha Aziz Yıldırım'a sinir oldum.

haklı olduğu yerlerde vardı haksızda ben soru-cevap kısmının başına kadar izledim.. sonunda yapılanda ayrıca hiç olmamış.

m.ali %100 suçlu bile olsa dahi böyle birşey yapılması doğru değil.bir insanın vefat etmiş oğlu üzerinden böylesine saçma bir soru ile direk m.ali aydınlara iğneleme yapmakda doğru değil..

ama böyle açıklamalarda saçma oluyor.. bu olay çok uzadı kulüpten yapılan açıklama gibi herkesin önünde bu olaya karışan herkesin dahilinde yapılması gerekir umarım genel kurulda bu olay çözülür ve yeni yönetimimiz fenerbahçeye hayırlı olur..

şahsen başkan adayım Sayın Ali Koç'tur..umarım başkanlığa adaylığını koyar

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
haklı olduğu yerlerde vardı haksızda ben soru-cevap kısmının başına kadar izledim.. sonunda yapılanda ayrıca hiç olmamış.

m.ali %100 suçlu bile olsa dahi böyle birşey yapılması doğru değil.bir insanın vefat etmiş oğlu üzerinden böylesine saçma bir soru ile direk m.ali aydınlara iğneleme yapmakda doğru değil..

ama böyle açıklamalarda saçma oluyor.. bu olay çok uzadı kulüpten yapılan açıklama gibi herkesin önünde bu olaya karışan herkesin dahilinde yapılması gerekir umarım genel kurulda bu olay çözülür ve yeni yönetimimiz fenerbahçeye hayırlı olur..

şahsen başkan adayım Sayın Ali Koç'tur..umarım başkanlığa adaylığını koyar
ali koç olmasın ondan bir cacık cıkmaz..

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ercan Aktuna hayatını kaybetti.Başımız sağolsun arkadaşlar.Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Gençlik , her kese selam olsun .. SDN Yönetimindeki bazı yöneticiler, yüzünden pek buraya yazmiyorum.

Arada bir girip bakiyorum . Allaha emanet olun..

Pm ile iletişim kurabiliriz merak edenler için..

Reaksiyon puanı
10,327
selamun aleykum,
yahu bi zamanlar cıvıl cıvıl kaynıyordu burası...
aziz yıldırımın bu kulübü ne hale getirdiğini buradan bile anlamak mümkün.

adam bizim heyecanımızı bitirdi.
böyle giderse sonunda kulübün kapısına bir kilit asıp gidecek.
anlamıyorum bi türlü, neden hala bunca ısrar edip gitmiyor?
ve neden onca ileri gelen büyükler bu duruma müdahale etmiyor.

bi zamanlar "şambaba" lakaplı bir semih bayülken vardı, eğer bir başkan fenerbahçeye zarar verir hale gelmeye başladıysa hemen kulislere başlar, o adamı kısa zamanda devirir, yenisini getirirdi başa. adamın bu halinden illallah demiştik yıllarca.

valla o adamı artık mumla arar olduk şimdi.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Size katılıyorum sayın [MENTION=1416]seyyah[/MENTION],değerli bir büyüğümüzü kaybettik,ama ne yazıkki tek bir başsağlığı bile yok Fenerbahçe bölümünde,nerede o burada geyik yapan gerçek Fenerbahçeliler...Heyhatttt.Yazık yazık.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Size katılıyorum sayın @seyyah,değerli bir büyüğümüzü kaybettik,ama ne yazıkki tek bir başsağlığı bile yok Fenerbahçe bölümünde,nerede o burada geyik yapan gerçek Fenerbahçeliler...Heyhatttt.Yazık yazık.
Hocam kimse de heves kalmadı maalesef. Bu arada dün Ercan Aktuna'nın vefatını gördüm ama yazmayı unutmuşum. Başımız sağolsun .

Reaksiyon puanı
10,327
Size katılıyorum sayın @seyyah,değerli bir büyüğümüzü kaybettik,ama ne yazıkki tek bir başsağlığı bile yok Fenerbahçe bölümünde,nerede o burada geyik yapan gerçek Fenerbahçeliler...Heyhatttt.Yazık yazık.

kıymetli abim, ercan ağabeyle alakalı dün bir konu açmıştım. beşiktaşlı bir arkadaş nezaket edip taziyede bulunmuş sağolsun, bizden kimse tenezzül bile etmemiş ne yazık ki...

fenerbahçelilik ruhu galiba SDN'de tarihe gömülüyor, görünüşe göre gidişat o yönde.

hayırlısı olsun diyelim, teşekkür ederim ayrıca duyarlılığınız için.

not: ismimin kenarlarına bir duvar koymazsanız bildirim alamıyorum. |seyyah| olarak yazmazsanız, bir başka arkadaşa gidiyor bildirim. :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
kıymetli abim, ercan ağabeyle alakalı dün bir konu açmıştım. beşiktaşlı bir arkadaş nezaket edip taziyede bulunmuş sağolsun, bizden kimse tenezzül bile etmemiş ne yazık ki...

fenerbahçelilik ruhu galiba SDN'de tarihe gömülüyor, görünüşe göre gidişat o yönde.

not: ismimin kenarlarına bir duvar koymazsanız bildirim alamıyorum. |seyyah| olarak yazmazsanız, bir başka arkadaşa gidiyor bildirim. :)
İnşallah gidişat o yönde olmaz . Olağanüstü kurul falan olsun . Ligdeki gidişatta böyle devam ederse inşallah döneriz eski halimize.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43

not: ismimin kenarlarına bir duvar koymazsanız bildirim alamıyorum. |seyyah| olarak yazmazsanız, bir başka arkadaşa gidiyor bildirim. :)[/Q

Anlaşıldı sayın abim @|SeYYaH|:yes:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Söyleyeceğim çok şey var ama zamanı yeri gelecek elbet,