hulusi98
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
benide yazarmısın?
Selamunaleyküm günaydınlar
Bugün M.Ali Aydınların basın toplantısını izledim.
Bir kere daha Aziz Yıldırım'a sinir oldum.
ali koç olmasın ondan bir cacık cıkmaz..haklı olduğu yerlerde vardı haksızda ben soru-cevap kısmının başına kadar izledim.. sonunda yapılanda ayrıca hiç olmamış.
m.ali %100 suçlu bile olsa dahi böyle birşey yapılması doğru değil.bir insanın vefat etmiş oğlu üzerinden böylesine saçma bir soru ile direk m.ali aydınlara iğneleme yapmakda doğru değil..
ama böyle açıklamalarda saçma oluyor.. bu olay çok uzadı kulüpten yapılan açıklama gibi herkesin önünde bu olaya karışan herkesin dahilinde yapılması gerekir umarım genel kurulda bu olay çözülür ve yeni yönetimimiz fenerbahçeye hayırlı olur..
şahsen başkan adayım Sayın Ali Koç'tur..umarım başkanlığa adaylığını koyar
ali koç olmasın ondan bir cacık cıkmaz..
Hocam kimse de heves kalmadı maalesef. Bu arada dün Ercan Aktuna'nın vefatını gördüm ama yazmayı unutmuşum. Başımız sağolsun .Size katılıyorum sayın @seyyah,değerli bir büyüğümüzü kaybettik,ama ne yazıkki tek bir başsağlığı bile yok Fenerbahçe bölümünde,nerede o burada geyik yapan gerçek Fenerbahçeliler...Heyhatttt.Yazık yazık.
Size katılıyorum sayın @seyyah,değerli bir büyüğümüzü kaybettik,ama ne yazıkki tek bir başsağlığı bile yok Fenerbahçe bölümünde,nerede o burada geyik yapan gerçek Fenerbahçeliler...Heyhatttt.Yazık yazık.
İnşallah gidişat o yönde olmaz . Olağanüstü kurul falan olsun . Ligdeki gidişatta böyle devam ederse inşallah döneriz eski halimize.kıymetli abim, ercan ağabeyle alakalı dün bir konu açmıştım. beşiktaşlı bir arkadaş nezaket edip taziyede bulunmuş sağolsun, bizden kimse tenezzül bile etmemiş ne yazık ki...
fenerbahçelilik ruhu galiba SDN'de tarihe gömülüyor, görünüşe göre gidişat o yönde.
hayırlısı olsun diyelim, teşekkür ederim ayrıca duyarlılığınız için.
not: ismimin kenarlarına bir duvar koymazsanız bildirim alamıyorum. |seyyah| olarak yazmazsanız, bir başka arkadaşa gidiyor bildirim.
kıymetli abim, ercan ağabeyle alakalı dün bir konu açmıştım. beşiktaşlı bir arkadaş nezaket edip taziyede bulunmuş sağolsun, bizden kimse tenezzül bile etmemiş ne yazık ki...
fenerbahçelilik ruhu galiba SDN'de tarihe gömülüyor, görünüşe göre gidişat o yönde.
hayırlısı olsun diyelim, teşekkür ederim ayrıca duyarlılığınız için.
not: ismimin kenarlarına bir duvar koymazsanız bildirim alamıyorum. |seyyah| olarak yazmazsanız, bir başka arkadaşa gidiyor bildirim. [/Q
Anlaşıldı sayın abim @|SeYYaH|:yes: