Yılmaz hocanın konuşmalarını yarıda kesmişler TRT Sporda öyle söylentiler var sosyal medyada
konu ne müdür?
Hayırlı cumalar kardeşler
hayırlı cumalar
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yılmaz Vural, Rizespor'un başındayken şike yapıldığı gerekçesi ile takımı bıraktığını açıkladı.
Yılmaz Vural: "Haluk Ulusoy ve Mustafa Çulcu ilişkileri anlatılsın."
- "Ulusoy - Çulcu - Galatasaray üçgeninde yaşananlar kamuoyuna anlatılmalı."
- "Ulusoy'un nasıl manipülasyon olaylarına karıştığı araştırılmalı."
- "Ulusoy dönemi ve özellikle Galatasaray'ın üst üste kazandığı şampiyonluklar araştırılmalı."
- "Ben bu ülkede maçı yarıda bırakıp gittim (Rize'nin başındayken). Kimse ne oluyor demedi? Komisyon çağırdı, üstünü kapattılar"
- "Haluk Ulusoy, hakem ayarlaması ile Antalyaspor'u küme düşürdü. Çulcu göz yumdu. Bu dönem araştırılmalı."
- "Başbakan kahvaltıda Terim'i istemiş. Bırak Başbakan futbolu. Senin onca işin var. Bırak futbolu... Futbol özerk bir yapıdır."
- "Bu işler neden siyasetsiz olmuyor? Milli Takım hocası açıklanmadan Başbakan ve Terim yemek yiyorlar önceden."
- "Birilerinin adamı olduğun zaman ter dökmene gerek yok. Bir şekilde yürütüyorlar seni."
- "Fenerbahçe şike yapmış. Tek mi yaptı bunu? Diğerleri nerede arkadaş?"
- "Nerede şike yaptığı takımlar? Tek başına nasıl yapıyor?"
- "Ben kimin ne yaptığını söylesem, şike o zaman başlar."
- "3 Temmuz bir kurgu. Madem şikeyi araştıracaksın, geçmişe dönük tüm takımları kapsayarak araştır."
- "Devlet, 5 lira vergi borcu olanın boğazına yapışıyor. Milyonlarca lira vergi borcu olan kulüpler var. Neden ses çıkartmıyor?"
o değil de yukarı da söylediği cümlelerden son cümle araştırılmalı cebimizde ki her şeye karışan devlet kulüplerin onlarca trilyonunu bağışlamamalı...
Aleyküm selam .selamunaleyküm hayırlı hafta sonları
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[video=youtube;bYrmjyHPDhU]http://www.youtube.com/watch?v=bYrmjyHPDhU[/video]
selamün aleyküm renkdaşlar. burayı özlemedim desem yalan olur
Aleyküm Selamselamün aleyküm renkdaşlar. burayı özlemedim desem yalan olur
selamün aleyküm renkdaşlar. burayı özlemedim desem yalan olur