SDN Fenerbahçe Kulübü

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Alper gibi bir adam varken Selçuğun ilk 11 başlaması başlı başına hata bence

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Hayırlı aksamlar allaha emanet olun . .

Reaksiyon puanı
10,327
hele şükür yav!
ah emenike biraz erken atsaydın şunu da, dokuz doğurtmasaydın bize olmaz mıydı be ağam! :D

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Oyuncularım Sonuna Kadar Mücadele Etti

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, oyuncularının maçı sonuna kadar istediğini ve oyun formatından kopmadığının altını çizdi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa karşılaşmayı değerlendiren Ersun Yanal, “Zor maç olacağını tahmin ediyorduk. Erken gol, oyunun kontrol elimizdeyken ve üstün oynamamıza rağmen üretkenlikte ve sonucu almakta sorun yaşadık. Oyuncuların sonuna kadar istemesi, oyun disiplininden kopmaması, formata bağlı kalarak disiplinli götürmesi bizim için iyi sonuç oldu. Daha çok gol atmalı, pozisyon üretmeli, son dakikaya bırakmamalıyız” dedi.

Deplasman performansları ile ilgili soruya Ersun hoca, “Deplasmanda yüksek tempoda oynayan takım olduk. Fenerbahçe taraftarının arzu ettiği takım mı hayır ama yukarı çekmeye çalışıyoruz” yanıtını verdi.

Ersun Yanal, Azofeifa’nın golünü ise, “Futbol adına alkışlanacak gol yedik, şapka çıkarılacak goldü ama demorelize olmadık” diyerek değerlendirdi.

Daha iyi olmaları gerektiğini söyleyen Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, “Bundan sonra daha rahat skorlar alacağımızı söyleyebilirim. Bir taraftan unutmamız gereken bir şey var ki; takımların taktik bağımlılığı yüksek. Çok iyi savunma yapan takımla karşı karşıyaydık, iyi çalışmışlar” dedi.

Caner’i oyundan çıkarmasıyla ilgili soruya ise başarılı teknik adam, “Caner`i 16 yaşından beri tanıyorum. Benim görevim bu işi yapmak. Oyuncuyu sahada tutmak veya oyundan almak. Orada onu uygun gördüm, görevimi yaptığımı düşünüyorum” yanıtını verdi.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamun Aleyküm iyi haftalar olsun...

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S.Çeşme durağına geliyorum hergün. Ve hergün metrobüsün camından Stadyum gözüme takılıyor.. Sanırım Ateş beni çağırıyor (:

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aleyküm selam Ömer abi. 10.000e az kalmış :)

Resetlicem kendimi :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S.Çeşme durağına geliyorum hergün. Ve hergün metrobüsün camından Stadyum gözüme takılıyor.. Sanırım Ateş beni çağırıyor (:

her günmü :D

Değerli Feneronline üyeleri, Büyük Fenerbahçeliler

Medya Fenerbahçe'ye nerden nasıl vuracağını bilmeden şuurunu kaybederek, haddimiz olmayan birşey olan Türk milletinin en önemli değeri olan "Mescit Yıkacak" haberlerini şaşkınlıkla takip etmekteyiz.

Görülmektedir ki; oynanan oyun, ahlaksızca ve hayâsızca olmasının ötesinde bir o kadar da tehlikeli bir hal almaya başlamıştır. Türk toplumunun en kutsal değerini suiistimal etmek suretiyle kendisine yer edinmeye kalkışanlar, karşılarında ilk önce bizi bulacaklardır.

Yönetimimizin belirttiği gibi;

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Yönetimi, bu çirkin tezgâhı diğer tüm oyunlardan ayrı tutmakta ve bu haberi yalanlamayan, yayınlayanlar arasında hiçbir ayrım gözetmeksizin en ağır yaptırımların uygulanması konusunda kararlıdır.

Önemle belirtmek isteriz ki; bundan sonraki mücadelemiz, bu zihniyetin Türk sporundan, Türk medyasından ve hatta Türk toplumundan tasfiyesine yönelik olacaktır.

Emenike: "Omuzlarımda tüm F.Bahçeli taraftarları kaldıracak kadar güç olduğunu hissediyorum" - http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./16oLmc0

Fenerbahçe Yönetimi, bugün saat 14:00'te "Seçim" gündemiyle toplanacak.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün yapılacak toplantıda yöneticileri tek tek dinleyecek ve adaylık için son kararını verecek.

FB Başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik eleştirileriyle gündeme gelen Genel Sekreter Talat Yılmaz, 14:00'teki toplantıya katılmayacak.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ozgurugur@haberturk.com
twitter.com/_ozgurugur_

Nasreddin Hoca
, komşusundan ödünç olarak büyük bir kazan istemiş.

Kazanı kullanıp iade ederken de içine bir tencere koymuş.
Komşu merak edip sormuş…
Hoca, “Senin kazan doğurdu komşu” demiş.
Komşu, kazanın doğurmayacağını biliyor ama fazladan gelen tencere de
hoşuna gitmiş.
Bir süre sonra Hoca, yine komşusundan kazanı ödünç istemiş.
Aradan haftalar, aylar geçmesine rağmen, Hoca kazanı bir türlü iade etmeyince, komşu, Hoca’nın kapısını çalıp, kazanı istemiş.
Hoca, gayet üzgün vaziyette; “Hiç sorma komşu, senin kazan öldü” demiş.
Komşu, “Aman Hoca, kazanın canı mı var? Hiç kazan ölür mü?” diye itiraz
etmiş.
Hoca, tebessüm ederek; “Be adam, kazanın doğurduğuna inanıyorsun da
öldüğüne neden inanmıyorsun?” demiş.

Yukarıdaki fıkrayı bilmeyeniniz yoktur.
Dilden dile anlatılır, birçok olayda ders vermek amacıyla kullanılır.
Ama en uygun olduğu, cuk diye oturduğu bir konu var ki; son günlerde futbol gündemini fazlasıyla meşgul ediyor…
Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu, 1923’te kuruldu. Ve 1959 yılına kadar maçlar, Türkiye Futbol Birinciliği ve Milli Küme adı verilen liglerde oynandı.
Fakat bizim aklı evvel karar mercilerimiz, 1959 yılında kurulan Milli Lig’den önce oynanan tüm maçları ve kazanılan tüm şampiyonlukları yok hükmünde saydı.
2’si hariç!
Beşiktaş’ın 1956-57 ve 1957-58’deki Federasyon Şampiyonlukları, TFF Tahkim Kurulu’nun 2002’de aldığı kararla ‘lig şampiyonluğu’ olarak kabul edildi ve yıldız kriterine dahil edildi.
33 yılı yok say, son iki sezonu tescil et…
Anlayabilen beri gelsin!

Herhalde Fenerbahçe’nin hiçbir başkanı, yöneticisi ve yönetimi de bu dahiyane uygulamaları anlayamadılar ki; işi pek kurcalamadılar.
Böyle gelmiş, böyle giderken…
Herkes yıldızıyla mutlu, geçmişiyle barışık…
Derken, o da ne!
Fenerbahçe taraftar grupları, bu anlamsızlığa isyan etti ve geçmişte alınan 9 şampiyonluğun peşine düştü.
Hatta 27 şampiyonluk 5 yıldıza tekabül ettiği için, 5 yıldızlı Fenerbahçe armaları kullanılmaya başlandı.
Konuyu Meclis gündemine bile getirmeyi planlıyorlar.
Fenerbahçelilerin bu konudaki en büyük kozlarından biri; Avrupa…
Çünkü Avrupa’nın neredeyse hiçbir ülkesinde böyle bir reddi miras yok!

Peki sarı-lacivertlilerin bu hamlesi en çok kimi rahatsız etti dersiniz?
Tabii ki Galatasaraylıları…
‘Eziklik psikolojisi’ diyen mi dersin…
‘Çökmekte olan bir kulübün hezeyanları’ diyen mi…
Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, ‘Ağır kompleks’ dedi bu talep için…
İşte zurnanın zırt dediği yer de tam olarak burası.
Her fırsatta kulübün efsane isimleri olarak Gündüz Kılıç’ı, Turgay Şeren’i sayıyorsun…
Haklısın...
‘Taçsız Kral’ diye veriyorsun coşkuyu, Metin Oktay’ı her yıl mezarı başında anıyorsun…
Ne kadar gururlansan az...
Ve en önemlisi, 6 Kasım 2002’yi hatırlatanlara, anında ‘7 kişi ile 7-0’ yanıtını veriyorsun...
Mantıklı bir savunma mekanizması..
Peki sormazlar mı sandın,
“Be adam, kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun?”

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/887308-gsarayin-7-0lik-fbahce-galibiyeti-yok-hukmundedir

:D:D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
FB Kulübü'nün 2-3 Kasım'daki başkanlık seçimi için şu ana kadar adaylığını açıklayan isimler:
→Yamen Uzun
→Hulusi Belgü
→Mehmet Ali Aydınlar

Mehmet Ali Aydınlar: 26 yıldır hizmet verdiğim kulübümün temsil ettiği gerçek değerlere sahip çıkma adına Fenerbahçe Başkanlığı'na adayım.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Tek şaşırmayan ben değilim sanırım adaylığına.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
BXLZNSfCYAA_2P9.jpg:large

:D

Selamun Aleyküm gençler bu videoya bir bakın... http://www.ligtv.com.tr/haber/emenikenin-gozyaslari

aleyküm selam ..

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
federasyon derbi maçını Galatasaray lehine 3-0 tescil etti,
geçen günler de aralıksız federasyona giydiren Galatasaraylılar bakalım ne diyecek.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16

[TD="width: 304"] [h=1]Yıldırım'ın kararı bekleniyor[/h]
23 Ekim 2013 Çarşamba * 08:53

Fenerbahçe’de seçim startı verilip, Mehmet Ali Aydınlar meydana çıkarken, şimdi merak edilen soru şu: Başkan Aziz Yıldırım ne yapacak, stratejisi ne olacak?

[/TD]
[TD="width: 330"]
aziz-yildirim.jpg
superfb_v2.png

[/TD]
haber_alt_image.gif

Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Kulübü Başkan adaylığını açıkladı. Aydınlar’ın bu kararı ile birlikte sarı lacivertli kulüp yeni bir döneme de adım attı ve kongre satrancı başladı Fenerbahçe’de.

İlk hamleyi Hürriyet’e verdiği röportajla Aziz Yıldırım yaptı. Yıldırım, bu röportajda “aday olabileceği yönünde sinyaller” vermişti. Bu hamleye Mehmet Ali Aydınlar karşılık verdi ve adaylığını açıkladı. Şimdi sıra yine Aziz Yıldırım da ve gündemde 3 temel soru var:
- Aziz Yıldırım da başkan adaylığını açıklayacak mı?
- Yıldırım aday olursa kim kazanır?
- Yıldırım aday olmazsa, kimi aday gösterir?

AZİZ YILDIRIM ADAY OLACAK MI?
Fenerbahçe şimdi bu sorunun yanıtını arıyor. Geçtiğimiz günlerde Hürriyet’e özel röportaj veren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım aday olacağı sinyalini vermişti.

BELGÜ: OLMAYACAK

Ancak o röportajı böyle okumayan isimler de var. Başkan adayı Hulusi Belgü de o isimlerden biri. Belgü, “Ben Aziz Yıldırım’ı çok iyi tanıyorum. O röportaj da tam tersine aday olmayacağını okudum” diyor.

KIYAT: EVET OLACAK

Sarı lacivertli kulübün eski yöneticilerinden Atilla Kıyat ise aksi fikirde. Kıyat, “Ben Yıldırım’ın başkanlığa aday olacağını düşünüyorum. Çok adaylı bir seçim kulüp için çok faydalı olacaktır” diyor.

SONUÇ: Yıldırım’a çok yakın ve gizli tutulan iki ismin değerlendirmesi ise şu şekilde. Birinci isim: Yıldırım’ın aday olma ihtimali yüzde 51, olmama şansı ise yüzde 49. İkinci isim: Aziz Bey kesinlikle aday.
AYDINLAR MI YILDIRIM MI?
Aziz Yıldırım’ın aday olması durumunda sonuç ne olur? Aziz Yıldırım’a yakın kaynaklar sonuçtan son derece emin. Kim olursa olsun Aziz Yıldırım’a karşı bir adayın şansı olmayacağı kanaatindeler...

- Fenerbahçe camiası Aziz Bey’e yalnız bırakmaz. Karşısına kimi koyarsanız koyun Yıldırım kazanır. Aziz Bey hem aday olur, hem kazanır.
- Ne zaman bırakır derseniz onun yanıtı da açık: Aziz Bey’in davası biter, kendisi bırakır.
- O zaman Aydınlar niye aday oldu diyecekseniz, yanıtı basit: Yarın bana neden aday olmadın demesinler diye aday oluyor. Peki Aydınlar’a yakın kaynaklara göre durum ne? Orada ise tam tersi bir anlayış var. Seçimi Aydınlar’ın kazanacağından son derece eminler.
- Fenerbahçe’nin kongre üyesinin yapısını bilemezsiniz. O yapı çok farklı ve anlamlı düşünüyor.
- Aziz Bey sandığınız gibi güçlü değil artık. En yakınındaki isimler bile ondan ayrı ve farklı düşünüyor ve yaka silkiyor.
- Yıldırım belki de başkanlık tarihinin en yalnız dönemini geçiriyor. Aydınlar aday olduysa emin olun çok güçlü olduğunu biliyordur.
- Fenerbahçe’ye ilk Dünya Şampiyonluğu’nu tattıran bir isim Aydınlar. Bunu üyeler mutlaka görecektir.
YILDIRIM ADAY ÇIKARIR MI?
Bu olasılık hiç de göz ardı edilmiyordu. Ama Aydınlar’ın adaylığını açıklaması bu anlamda Yıldırım’ı da zor durumda bıraktı. Artık Aziz Yıldırım başkanlık için kimi aday gösterirse göstersin, Aydınlar’ın karşısında o adayın şansı azaldı. Bu durumda Aydınlar, Yıldırım’ı şu iki karardan birini almaya zorladı:
1- Eğer adaysan karşıma sen çık.
2- Aday değilsen bile güçlü bir aday göstermek zorundasın.

SONUÇ: Aziz Yıldırım aday olmamayı düşünüyorsa bile Aydınlar’ın kararı ile aday olmak zorunda kalacak.
SEÇİLECEĞİNDEN O KADAR EMİN Kİ
Mehmet Ali Aydınlar son derece başarılı bir işadamı. Yıllardan bu yana da camianın içinde. Adaylığını açıklayan Aydınlar ile konuşan herkes onda farklı bir özgüven hissine şahit oldu. Hatta bir gazeteci bu özgüveni aynen şu sözlerle özetledi:

- Göksel Gümüşdağ ile birlikte Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunda da aynı güven vardı kendisinde. Seçileceğinden adı kadar emindi. Bu kez de aynı duygu içinde.
AYDINLAR’IN EKİBİNDE KİMLER VAR VE ONU KİMLER DESTEKLEYECEK?
Aydınlar’ın açıklamasından sonra sanal da olsa listeler yapılmaya başlandı. İlk gelen bilgiler Atilla Kıyat, Hulusi Belgü ve Sadettin Saran’ın, (henüz davası sonuçlanmadı) Mehmet Ali Aydınlar’ın yanında hatta listesinde olacağı yönündeydi. Hürriyet bu isimlere ulaştı.

BELGÜ:
Yolumuza devam ediyoruz. Henüz birleşme söz konusu değil. Ekibimle görüşeceğim.

KIYAT: Kim aday olursa olsun o yönetimde olmayacağım. Aydınlar ile bir kez bile görüşmedim

SARAN: Bir açıklama yapmadı. Perşembe bir TV programında konuşacağını söyledi.

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
1374277_10151811106304737_585307031_n.jpg

Hani bazı insanları daha tanımadan, yüzünü görmeden seversin ya, işte sen benim için öylesin Ercancan.. @Banlıdamat

İyi ki doğmuşsun, iyi ki seni tanımışım.. Doğum günün kutlu olsun büyük FENERLİ.. Nice yılları, yenge ile FENERBAHÇE galibiyetlerine sevinerek geçirmen dileğiyle!!!!

Organizasyon @angel75

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın sarı-laciler...
çok yaşa emi [MENTION=74929]Korpe[/MENTION] :)

103. yaşın kutlu olsun [MENTION=70615]Banlıdamat[/MENTION].. tavlada fazla yenilmeden geçirirsin önümüzdeki yılları inşallah :)