Sdn ekibi yeni bir fikrim var ne dersiniz

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
sdn ekibi benim şöyle bi önerim var malum başarıyı yakalayabilmek için farklı olmak lazım
ben diyorumki foruma günlük adıyla bi bölüm açılsın hatta bu bölümün ana sayfadada bi kısa yolu olursa süper olur ve bu konuda her üyeye bir konu açma hakkı verilsin ve konuyu açan üye her gün yaşadığı olayları gerek mizahi bir dille gerek hüzünlü bi şelikde bazen içinden gelen bi şiiri bazen sözü yada sitemlendiğinde kızgınlığını yazsın yani her üye bir takvime sahip olsun ve günün tarihini atarak o günki kendi takvim yaprağını oluştursun
hatta farklı bi sayfada güncel bir şekilde yayınlanıp gerektiğinde üye olmadan yorum yazılabilsin
bu sayede isteyen istediği kişinin hayatını takip edebilecek ve eminimki sdn üyelerinin bir çok hayranı oluşacak
bi düşününsenize hoş olmazmı

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Güzel ama gereksiz gibi.Talep olacağını sanmıyorum olsa bile hiç kimse kendini yormaz....

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tamam söyle rahatla diye gereksiz bi konu var zaten kafanı oraya boşaltabilirsin.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
gecen benimde aklima geldi forumda feysbuk gibi chat olayi gelse isteyen istedigiyle konussa.. ama simdi bidaha düsündümde cokta gerenk yok :)

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kontrol etmek zor olur kimin ne sölüyeceğini bilemezsin chat olayında.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Söyle Rahatla Var Oraya yaz İstediğiniz :) iyi Oluyor Bazen

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
burası sosyal paylaşım ağı falan değilki ayrıca ben kimsenin benim günümü merak ediceğini düşünmüyorum burda forumda takılanlar yani bizler yeni birşeyler öğrenmek ve varsa içinde bizi neşelendiricek konuları takip etmek,güncel olaylar,yeni çıkan teknolojiler bunlar için buraya üyeyiz bence çok gereksiz söyle rahatla var istersen oraya hergün sayfalarca yazı yaz yine okuyan bir sen olursun daha iyi fikirlerle görüşmek üzere.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,162
Bu haliyle pek tutmaz gibi ama geliştirilebilir bir fikir..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
solda avatarin altına kücük bi durum yada not düsülebilir...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Üstünde çalışılırsa güzel bi iş çıkabilir ortaya

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
bence denemeye değer arkadaşlar alanında bi ilki başarabiliriz kişisel takvim gibi bişey olacak düşünün yıllar sonra bile dönüp bakabileceksiniz