OnLT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 149
ShiftDelete.Net kullanıcıları için... 
(Kusura bakmayın alltaki OnLT yazısını biraz abartmışım sonradan farkettim:wassat
:sweatdrop:16:10 monitörler için olanı yok mu?![]()
Neden olmasın :icon_:eline sağlık.
acaba bir wallpaper yarışması mı yapsak ne yapsak?
ewet hediyeli bir yarışma yapılsın direk katılalım... :devil:eline sağlık.
süper olmuş ama ben denedim wallpaper değil eleştiri yağdı. ama sen adminsin yapabilirsineline sağlık.
eline sağlık.
Ben Paintte yapacam o zaman ne olacak ?PSD ler yüklenerek wallpaperların bizim tarafımızdan yapıldığı kanıtlanmalı...
Tersine Renk güzel olmuş motiflerin rengi sırıtıyor biraz daha klasik olabilirdi.Sağdaki motifler güzel ancak arka plandaki renk uyumsuz ....Emeğine sağlık..Çalışmalarının devamını dileriz
eline sağlık.
ShiftDelete.Net kullanıcıları için...
![]()
(Kusura bakmayın alltaki OnLT yazısını biraz abartmışım sonradan farkettim:wassat
Ben Paintte yapacam o zaman ne olacak ?![]()
![]()
Tamamen aynısını yazıcaktım sen benden çok yaşayacaksınBöyle söyleyip kayboluyorsun.
Ne kadar eleştirseniz haklısınız çünkü bu çalışmayı yaptığım zaman bilgisayarım yeni formatlanmıştı font hiç yoktu.
Duvar kağıdında ise biraz eleştrim olacak. Öncelikle İsmini Çok belirgin yapmışsın, puntosu büyük ve konum olarak göze batıyor. Çiçeklerin arasına saklayabilirdin
Sağ üstte ki Shiftdelete yazısını altta ki çiçekler ile simetri oluşturacak şekilde Ekranının köşesine çarpraz konumlandırabilirdin. Font seçimi pek olmamış gibi, tabi fontlar zevk ve renk kategorisine girdiği için birşey diyemem![]()
![]()
İlk defa paylaşıyorum,Profilimde Albümlerde paylaşmıştım,20-08-2008 Tarihinde yapmışım.Bu duvar kagidini ilk defa mi paylasiyorsunuz? Daha önce paylastiniz mi? Ne zaman yaptiniz?
eline sağlık.