Masaj ister misin?
Thaili hatunlar var gel beraber gidelim

Masaj ister misin?
Cha cha gidilesi geldi birden..Thaili hatunlar var gel beraber gidelim![]()
Her zaman olacak şeyler, ama olmaması gereken şeyler. Oyuncunun zevkini ve şevkini kırmak yakışmıyor..Sanki ben bu ânı daha önce yaşamıştım.s
HahahaNalet olası federaller.![]()
Sana daha 3.seviye olmadan önce söylemiştim geç olsun güç olmasın bu zamanlarını oyunu öğrenerek harca diye. o zamanlar da bu günlerin geleceğini biliyordum ben de geçtim çünkü... şimdi Google veya başka bir arama motoruna "fast aim training refleks" sorgusunu arat o map sana bayağı katkı sağlayacak.Her zaman olacak şeyler, ama olmaması gereken şeyler. Oyuncunun zevkini ve şevkini kırmak yakışmıyor..
Dün akşam mg1 rank'lı bir arkadaş la maça girdiler.@Kör Cerrah , promethium ile bizim atışmamıza laf yapıyorsan boşuna bize nasihat verme bence. Yakın arkadaşımdır her oyunda acayip try hard oynayıp bir o kadar da eğleniyoruz. Herkes çok iyi oynayacak diye bir şey yok ayrıca sizle de oynarız, oynuyoruz.
Evet aynı zaman da aim'e de katkısı vardır.Reflex mi geliştireceğiz burada?
Belediye dağıtmış gibi Ak-47 var bu ne arkadaş. Hayır bir de görür görmez tek atıyorlar nasıl oluyor bu?
oyun da ki hemen hemen bütün silahlar kafadan tek atar önemli olan crosshair i sürekli olarak rakibin kafa hizası'nda tutmak buna aim denir ak-47 alınmasının sebebpleri var ucuz,şarjör kapasitesi iyi ve menzili uzun.Belediye dağıtmış gibi Ak-47 var bu ne arkadaş. Hayır bir de görür görmez tek atıyorlar nasıl oluyor bu?
Bunu şuna benzetebiliriz çatal = ak47, kaşık = m4a4/a1, bıçak = awp.Belediye dağıtmış gibi Ak-47 var bu ne arkadaş. Hayır bir de görür görmez tek atıyorlar nasıl oluyor bu?
Cs:Go 'da Video Kaydı YapmakBandicam'le kayıt alayım dedim bilgisayar takoza bağladı. Başka kayıt alma yolu var mı?
Ben sana olacakları çok kısa anlatiyim.Sonunda Er 3 oldum. Şimdi şu rütbe sistemi nedir bana kısa bir özet geçer misiniz?
Seninki ney şu an ?Ben sana olacakları çok kısa anlatiyim.
10 rekabetçi maç kazanman lazım. 10 maçın ardından rutben belli olacak.
Silver 1-5 arası var. Dusuk rütbedir.
Nova 1-4 arası var. Orta rutbelerdir.
Mg1-2 MGE DMG yüksek diyebiliriz.
Sonrasını az buçuk karıştırıyorum. Ama bundan sonrası Nirvana denilebilir. Yeni sistemle öyle oldu yani![]()
Nova 1.Seninki ney şu an ?