Promethium
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 67
Git bi faceit profil açta akalım ya.Girecek varsa yapalım bu akşam.
Git bi faceit profil açta akalım ya.Girecek varsa yapalım bu akşam.
Var mı diye bir sorsaydın önce keşkeGit bi faceit profil açta akalım ya.
Faceit ne işe yarıyor ben şimdi kaydoldum daGit bi faceit profil açta akalım ya.
Faceit ile maç atalabilirsin kendi serverları var 128 tick yakın server seçersen steamden kat kat düşük ping, hile tespiti süper maç esnasında direk banı çakıyor acımıyor, kısaca güzel platform.Faceit ne işe yarıyor ben şimdi kaydoldum da
Peki nasıl gireceğiz Faceit üzerinden?Faceit ile maç atalabilirsin kendi serverları var 128 tick yakın server seçersen steamden kat kat düşük ping, hile tespiti süper maç esnasında direk banı çakıyor acımıyor, kısaca güzel platform.
Faceitten ekleşip partiye giriyoruz maçı aratıyoruz.Peki nasıl gireceğiz Faceit üzerinden?
Hm anladım da adam lazım işte adam yok bi sen bi ben kayıt olurlarsa atarızFaceitten ekleşip partiye giriyoruz maçı aratıyoruz.
Adam çokta en düşüğü le seviyesinde oynuyor sizi getirirsem siz değil ben küfür yerim ama forumdan her türlü oynarız.Hm anladım da adam lazım işte adam yok bi sen bi ben kayıt olurlarsa atarız
Gelsin kardeş gelsin farketmez.Adam çokta en düşüğü le seviyesinde oynuyor sizi getirirsem siz değil ben küfür yerim ama forumdan her türlü oynarız.
Sinirlenmeye gerek yok global adamı nasıl getirip oynatayım şimdi ben adamlar kd hesabı yapıyor.Gelsin kardeş gelsin farketmez.
Sinirlenmeye gerek yok global adamı nasıl getirip oynatayım şimdi ben adamlar kd hesabı yapıyor.
Oğlum oyunu niye siliyon la yedekle bari öyle kaldır.
Olmuyor oyle. Oyuna ulaşma imkanım varsa bir şekilde başına geciyorum. Şimdi sınavlar başlayacak oyun felan oynamamam lazım. Zaten 1 hafta sonra kota yenilenmiş olacak sıkıntı yokOğlum oyunu niye siliyon la yedekle bari öyle kaldır.
15-15 biten o maçı hatırlaOlmuyor oyle. Oyuna ulaşma imkanım varsa bir şekilde başına geciyorum. Şimdi sınavlar başlayacak oyun felan oynamamam lazım. Zaten 1 hafta sonra kota yenilenmiş olacak sıkıntı yok
Yerini ben mi alsam ne yapsam
(Daha dün sınav diyordu eueheue)Birazdan cs go'ya giricem. Varmı gelen?
(Daha dün sınav diyordu eueheue)
Space Soldiers yarı finalde E-frag ekibine kaybeti 2-0.Maçın detayları:E-frag.net vs Space Soldiers at Copenhagen Games 2016 - HLTV.org.Cs:Go maçlarını takip eden var mı? Dün Space Soldiers, SK'yi yenmiş. Sıradaki maç ne zaman acaba?
Teşekkür ederim. Bari üçüncülük dördüncülük maçını kaçırmayayayım.Space Soldiers yarı finalde E-frag ekibine kaybeti 2-0.Maçın detayları:E-frag.net vs Space Soldiers at Copenhagen Games 2016 - HLTV.org.
3.lük 4.lük maçı oynamak için bekliyoruz diye açıklama yaptılar facebooktan.
Hayata bakış açım .bıçak almaya karar verdim en ucuz bıçak 130₺ civarı'nda birşeydi hesap'ta da 2.18₺ vardı. bi çılgınlık yapıp 2.18₺'ya bıçak siparişi verdim
bıçak almaya karar verdim en ucuz bıçak 130₺ civarı'nda birşeydi hesap'ta da 2.18₺ vardı. bi çılgınlık yapıp 2.18₺'ya bıçak siparişi verdim