SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Akıllı stadın akıllı uyarıları

[video=youtube;SabSkSfp5e0]https://www.youtube.com/watch?v=SabSkSfp5e0[/video]

CLK0_Wd_DUYAA4h_Fz_jpg_large.jpg

CLO1ld_IW8_AAwk0j_jpg_large.jpg

CLO1zp6_Wo_AAJZ86_jpg_large.jpg

CLO2_EB_WUAAv_Cw_J_jpg_large.jpg

CLOIAXv_UYAAPEXq_jpg_large.jpg

CLPIn_Xb_Uw_AAs_Xtc_jpg_large.jpg

CLO3_YV5_Wc_Ag_N99n_jpg_large.jpg

https://twitter.com/Bjk_Mabet

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[FLASH]https://dl.dropbox.com/s/w5dxymy3cn8j39l/player.swfxx?skin=https://dl.dropbox.com/s/jhgrld48dgl8xcp/sdn.zip&controlbar=over&file=https://video.twimg.com/ext_tw_video/619466773587341312/pu/vid/640x360/kUj8AnEhj6LUoqd0.mp4&duration=29&image=[/FLASH]

CKMUw_M_Ww_AAb2_N.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,125
Hala çatı kalkacak... Halaa... Fikret bayramın son günü gibi çatıyı kaldırmış oluruz diyordu. Şu an Ağustos'un 4'ündeyiz ya.

Bu beyaz yalanlar can sıkmaya başladı artık.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Hala çatı kalkacak... Halaa... Fikret bayramın son günü gibi çatıyı kaldırmış oluruz diyordu. Şu an Ağustos'un 4'ündeyiz ya.

Bu beyaz yalanlar can sıkmaya başladı artık.
öyle ama iki işçinin yaralandığı kazayı unutmamak lazım.Biraz yavaşlattı işleri

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,125
Ne zaman hızlı gitti ki işler?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kulübümüzden Açıklama

Kamuoyuna,

Ligin başlamasına günler kala kimi basın organlarında üzücü ve Beşiktaş JK ve futbol takımını yıpratacak nitelikte haberlerin arttığını esefle ve ibretle gözlüyoruz.

Bugün yayınlanan kimi haberlerde oyuncularımız "çete" olarak nitelenmiş, bu oyunculardan birisi olarak Mario Gomez'in de "gece hayatına" katıldığı yazılmıştır. Oyuncularımız bir aylık yoğun kamp döneminin ardından 3 günlük izinlerini kullanmaktadır. Daha da vahimi Mario Gomez bu aradan yararlanarak eşyalarını toplamak için Floransa'ya gitmiştir ve yarın dönecektir. Yani Gomez’in o fotoğraf karesinde olması hayal mahsulüdür.

Beşiktaş aleyhine yalan ve iftira içeren haberlere tahammülsüz olduğumuzu ve ödünsüz biçimde teşhir edeceğimizin bilinmesini isteriz. Büyük Beşiktaş taraftarının da aynı tepkiyi göstereceğine ilişkin inancımız tamdır.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

CLpu9_Fr_WEAAzcd_S.jpg

CLpu9_Cq_Wo_AEDHQF.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaşlı taraftarlar, Beşiktaşlı futbolcuların izinli olduğu günlerde gece gezmelerini haber yapan Takvim gazetesine sosyal medyada savaş açtı.

Gökhan Töre ve Quaresma'nın izinli olarak gece arkadaşları ile gezmelerini sayfasına taşıyan Takvim gazetesine Siyah Beyazlı taraftarlar sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

Twitter'da Beşiktaşlı taraftarların başlattığı "TakvimalmaaldırmaBeşiktaşlı" tagı Trend Topic oldu.

Siyah Beyazlı taraftarlar, bu tag altında Takvim gazetesinin Beşiktaşlı futbolcular hakkında yaptığı haberlere büyük tepki gösterdi.

Haber Kaynağı: HABER1903

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beşiktaş taraftarı, yeni bir rekor için 8-9 Ağustos tarihlerinde Kartal Yuvalarında buluşuyor.

Kartal Yuvası taraftar organizasyonu adı altında yapılan bu etkinlikte Beşiktaşlı futbolcular, Siyah Beyazlı taraftarları 8-9 Ağustos'ta Kartal Yuvalarına davet etti.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Sosa; "Bugün bizim için Kartal Yuvasına gelin, bizim için forma alın" derken, yeni transfer Rhodolfo'da "Bizim için gelin, forma alın" diyerek taraftarlara seslendi.

Öte yandan yapılan bu organizasyonda geçtiğimiz sezonun Beşiktaş formaları 79 TL'den Beşiktaşlı taraftarlara satışa sunulacak.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bu Takvim gazetesinin Cimbomlu muhabirleri Beşiktaş aleyhine her gün yalan dolan haberler yapıyor. Nasıl bir gazete bu?

# TakvimAlmaAldırmaBeşiktaşlı

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Futbolcularımızın Forma Numaraları Belli Oldu

Yeni transferlerimizden; Mario Gomez 33, Ricardo Quaresma 17, Luiz Rhodolfo 44, Andreas Beck 32 ve Dusko Tosic 6 numaralı formayla karşılaşmalara çıkacaklar.

Futbolcularımızın yeni sezondaki forma isim ve numaraları şöyle:
Cenk: 1
S. Kurtuluş: 2
İsmail: 3
Milosevic: 4
Sosa: 5
Tosic: 6
Töre: 7
Veli Kavlak: 8
O. Şahan: 10
Pektemek: 11
Hutchinson: 13
O. Özyakup: 15
Quaresma: 17
Arslan: 18
P. Franco: 19
Necip Uysal: 20
Kerim: 21
Ersan Gülüm: 22
Cenk Tosun: 23
Günay: 27
T. Zengin: 29
Motta: 31
Beck: 32
Gomez: 33
Rhodolfo: 44
Şişmanoğlu: 77
Veysel: 96

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, Astra'ya 2-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

İlk maçta 2-0 öne geçip 2-2 bitirmişlerdi maçı.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,125
Bilic sistemini anca oturtacaktır. Yazık olmuş.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Büyük Taraftarımıza Teşekkürler

Sosyal medyadan örgütlenen Büyük Beşiktaş Taraftarı, 8-9 Ağustos tarihlerinde Kartal Yuvası mağazalarımızda buluşarak alışveriş yaptı.

Normal satışlardan 2,5 kat daha fazla gerçekleşen satışlar sonucunda, sadece 2 gün içerisinde 1 milyon 100 bin TL'lik ciro elde edildi ve 8000'e yakın forma satışı gerçekleştirildi.

Taraftarlarımıza ilgi, katkı ve dayanışmaları için teşekkür ederiz.

Beşiktaş JK

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Büyük Taraftarımıza Teşekkürler

Sosyal medyadan örgütlenen Büyük Beşiktaş Taraftarı, 8-9 Ağustos tarihlerinde Kartal Yuvası mağazalarımızda buluşarak alışveriş yaptı.

Normal satışlardan 2,5 kat daha fazla gerçekleşen satışlar sonucunda, sadece 2 gün içerisinde 1 milyon 100 bin TL'lik ciro elde edildi ve 8000'e yakın forma satışı gerçekleştirildi.

Taraftarlarımıza ilgi, katkı ve dayanışmaları için teşekkür ederiz.

Beşiktaş JK

ben bu akıma katılmadım nıye mı gecen sezon bır kızıma bı de kendıme forma aldım zaten ..... tamam iyi güzel fikir ama bi önceki sezonun formasında indirim yapıyorsun madem o zaman yeni sezonda da indirim yap 8000 değil 16 bın sat o zaman ....

birde bu bursaya ozan tufan için Veli kavlak + 7 milyon euro diye teklıf yapılmış doğruluk derecesi nedir acaba bilgisi olan var mı ?

eğer dogruysa cok yanlış olur .... paraya bişey demem de veli artı o paraysa çook yanlış olur ...

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,125
Veli yok, sadece para verecekler.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Quaresma :"Beşiktaş'ı yuvam gibi görüyorum.Biliyorum ki onlar da beni evladı gibi görüyor. Evlat, yuvaya geri döndü"

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Kanaltürk canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı.

İŞTE QUARESMANIN AÇIKLAMALARI

Kalbimde 2 takım var. Beşiktaş ve Porto... Beşiktaş'a geri döndüğüm için mutluyum. Şampiyonluk yaşamak istiyorum.

-AYRILDIĞIM DÖNEMDE ÇOK SİNİRLİYDİM-

Beşiktaş'tan ayrıldığım dönemde çok sinirliydim. Sadece bunu söyleyebilirim. Her şey iyi giderken, böyle bir olay yaşanmıştı. Beşiktaş'ı yuvam gibi görüyorum. Biliyorum ki onlar da beni evlatları gibi görüyor. Evlat, yuvaya döndü diyelim.

Şenol Güneş, çok iyi ve tecrübeli bir hoca... Takımda da genç ve yetenekli futbolculara sahibiz.

-ÇOK ZOR BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR-

Diğer takımların aldığı yıldızlar, marka değeri için çok önemli. Çok zor bir sezon bizi bekliyor. Ama biz şampiyon olacağız. Geçen sene Beşiktaş şampiyon olacak üzerine iddiaya girmiştim. Maalesef sonunu getiremedik ve kaybetmiş oldum.

-BU STATTA ŞAMPİYONLUK GÖRMEK İSTİYORUM-

Bu statta şampiyonluk görmek istiyorum. İnönü, İnönü olarak kalacaktır. Şampiyon olarak taraftarımızın önüne çıkmak istiyorum. Oyuncu grubu olarak çok iyiyiz. Saha içinde ve saha dışında birbirimize yardım ediyoruz. Mario Gomez de onlardan biri.

-BEN ÇOK GÜÇLÜ DEĞİLİM AMA..-

Sakatlığın olacağı varsa olur. Çok güçlü oyuncuların da sakatlandığını gördüm. Ben çok güçlü değilim ama fazla sakatlanmıyorum. Bu sene inşallah geçen sezonki talihsiz sakatlıkları yaşamayız.

-BEŞİKTAŞ AŞKTIR-

-Beşiktaş'ı bir kelimeyle özetlemeni istersem ne dersin?

Beşiktaş tek kelime ile benim için aşktır.

Türkiye'de en beğendiğim oyuncu Gökhan Töre. Gökhan Töre'ye baktığımda gençliğimi hatırlıyorum. Önünde büyük bir yol var. Çok başarılı olacak.

-TRİVELA BENİMLE BERABER DOĞDU-

Trivela benimle beraber doğdu. Bazen aramızda şakalar yapıyoruz, bacaklarım çarpık diye topa öyle dış vuruyordum. Çocukken hocalarım trivela yapınca kızıyordu ama gizli bir silah gibi onu gerektiğinde kullanıyorum.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[video=youtube;vcATW2SgGkw]https://www.youtube.com/watch?v=vcATW2SgGkw[/video]

Belki de bir tarafımın, hem de büyük bir tarafımın bu yaşta hala çocuk kalma sebebiydi o yıllar. Öyle güzellerdi ki öldüremedim galiba.
Sen o yılların bizzat kendisiydin. Çocuk aklımızla çok nlamasak da; derin derin hissettiğimiz, hayatın en güzel, en eğlenceli öğretisiydin bize.
Varken senindir ya, kimse alamaz ve garantidir.
Yokken yaralanırsın o yüzden bir anda, hem de fena yaralanırsın. Ben en çok bugün büyüdüm hayatta.
Ben en çok sen gittiğinde büyüdüm hayatta. Sen varken futbol futboldu da, şimdi başka bir şey sanki.
Sen varken futbol Ahlak Bilgisi dersiydi. Farkında olmadan o ahlakı aldık alabildiysek, saklayabilen sakladı.
Sen varken futbol Hayat Bilgisi dersiydi;
nasıl davranacağımızı, nasıl adam olunacağını, farkında olmadan soktun içimize.
Sen varken futbol zor imkanlarla, eksik teknolojilerle, ama bol sevgi ile çekilmiş eski Türk filmiydi.
Sen filmin başında olmasa da illa sonunda bıyığını burarak gülen ve mutlu sonu getiren Hulusi Kentmen'din.

Sen sarılacak değerlerinden ve ailesinden, -ki o aile Beşiktaş'tı sende-, başka hiçbir şeyde gözü olmayan Yaşar Usta'ydın, korurdun hepimizi.
Mahmut Hoca'ydın, öğrencilerin sonunda hastane odasına, ellerinde yalandan da olsa diplomalarla ziyaret ettiği, aşağıda binlerce başka öğrenci.
Sen varken futbol güzelim bir çilingir sofrasıydı. Açıyordu içimizden bütün kilitlerini. Sadeliğince güzeldi.
Sen varken futbol futboldu da şimdi başka bir şey sanki.
Bizim yürüyüşümüz bile değişti biliyor musun senden sonra? Yani sen ilk gittiğinde, bu ikincisi.
Biz öyle gururla yürüyorduk ki, o zaman şampiyonduk belki.
Sanırdın ki şampiyon olmuşuz, halbuki ikinciyiz belki de. O anda ayırt edemezdi kimse. Çünkü sen varken biz her türlü şampiyonduk.
Şampiyon olanda bizdeki gurur yoktu o anda, tertemizdik çünkü.
Bunun övünülecek olduğu en erdemli yıllardı. Azınlıktık hep, hala da öyleyiz. Ama dünyanın en kalabalık ve en değerli azınlığı.
Sen bizim o azınlığı kalabalık gösterendin biliyor musun? Bizim hiçbir kötü haberimiz çıkmazdı orada burada.
Ya başarı haberi olurdu ilk sayfadan, ya da pek gözükmezdik ortalarda. Biz diğerlerine benzemedik sen varken.
Şimdi belki de en zorlandığımız şey tekrar diğerlerine benzememeye çalışmak.

Seni her geçen gün daha da özlüyoruz. İlk gidişin çok yaralamıştı, şimdi biz hepimiz öldük.
Kimimizin içindeki çocuk öldü ki ben sen gidince defnettim o çocuğu.
Kimimizin dinlediği hikayelerin kahramanı öldü, anlatılacak da yeni bir şey yok.
Kimimiz ise yoldaşını, hayat arkadaşını kaybetti.
Bir ceketle, bir evle Beşiktaş'ta evde yaşadığın o hayat, keşke her birimizden yıl alsaydı ve sen hep orada dursaydın.
Dursaydın be canım başkanım. Biz kimsesiz kaldık şimdi. Atatürk vardı ölse de ölmeyen. O da yalnız değil artık içimizde.

Tüm hakkımız sonsuz kere helal olsun, başkanım.

çArşı & Forza Beşiktaş

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Beyler bu seneki Beşiktaş kadrosu Fifa 16 almama sebep oluyor düşünün ne kadar Beşiktaşlıyım :D

recooo1903

Asistan
Reaksiyon puanı
8
[video=youtube;Xcphhd50--M]https://www.youtube.com/watch?v=Xcphhd50--M[/video] 6 kucağımda geldi böyle ... :crying:

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[video=youtube;FPIKgwdcMNY]https://www.youtube.com/watch?v=FPIKgwdcMNY[/video]

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Allah nazar değdirmesin, sakatlık vermesin.. Şiir gibi oynadılar :)