SDN Beşiktaş Kulübü

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
bu beşiktaş ''yıldız'' transferi yapamadığı sürece taraftarlar susmayacaktır.fenerbahçe naniyi aldı,rvp yi aldı.
galatasaray podolski yi aldı
beşiktaş 30 yaşında tosic diye anadolu takımı futbolcusu aldı
beck alındı iyi ama yıldız tranferi lazım
loic remy gündemde ama ilerde oynayan bi futbolcu değil demba ba gibi biri lazım
herşey para demek değil 6 milyona

Beşiktaşa yıldız değil oynayacak adam lazım Ruhsuz adam lazım değil Q7,Guti Gibi Naniyi ,Podolski yi gölgede bırakan yıldızlar geldi bu takıma ama Taraftar sürekli istiyor. Transfer yapılacak ama yavaş yavaş .

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
"Göksel Gümüşdağ kimsenin stadını açmadığı dönemde önemli duruşlarda bulundu. Şu anda da bakıyorum Beşiktaş, Türkiye'nin en önemli takımlarından birisi. Rakiplerimiz başta Galatasaray olmak üzere ilk maçları deplasmanda oynamamızdan medet umuyor. Demek ki Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük kulübü. Bundan korkuluyor. Galatasaray karşı çıkıyor. Trabzonspor Başkanı bize "tamam" demişti, Demirören'e farklı konuşmuş. Benim bildiğim Hacıosmanoğlu, bir öyle bir böyle değildir. Ben kendisini aradım telefonumu açmadı. Fenerbahçe ile bireysel ilişkim olmadı. Federasyon üzerinden olmuş. Fenerbahçe ilkten hayır demiş sonra bizimle maçları yoksa kim nerede oynarsa oynasın demiş. Bizim muhattabımız TFF'dir."

"UEFA maçlarını kesinlikle Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız."

Haber Kaynağı: HABER1903

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
başkan bana bak eger bu hayır dıyen kuluplerin sana işi dustumu yaparsan da adam değilsin ....

Gs az mı oynadı bizim statda zamanında nankorler sizi ...

iki yüzlüler .....

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
ŞENOL GÜNEŞ:

"İç sahadaki ilk birkaç maçımızı deplasmanda oynayalım önerimize rakipler sıcak bakmadığı için ihtimallerden çıktı."

"Benim şahsi görüşüm, mevsim elverişli olduğu sürece, ekonomik getirisi sebebiyle Olimpiyat Stadı'nda oynamamız."

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar aşağıdaki haber gerçek mi ya.Millet Huntelaar , Van persie falan alıyor biz Demba ba yı yollayarak bu adamı alıyoruz...

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş Yönetimi'nin tecrübeli futbolcuya yıllık 2.5 Milyon Euro'dan başlayan 3 ya da 4 yıllık sözleşme önereceği gelen bilgiler arasında.Öte yandan Şenol Güneş'in de bu transfere sıcak baktığı vurgulanırken; bu transferin kısa süre içerisinde netlik kazanacağı bildirildi.Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar aşağıdaki haber gerçek mi ya.Millet Huntelaar , Van persie falan alıyor biz Demba ba yı yollayarak bu adamı alıyoruz...

Edinilen bilgiye göre; Beşiktaş Yönetimi'nin tecrübeli futbolcuya yıllık 2.5 Milyon Euro'dan başlayan 3 ya da 4 yıllık sözleşme önereceği gelen bilgiler arasında.Öte yandan Şenol Güneş'in de bu transfere sıcak baktığı vurgulanırken; bu transferin kısa süre içerisinde netlik kazanacağı bildirildi.Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
evet maalesef doğru küme düşen takımdan futbolcu alıyoruz gs 30 yaşındaki podolski yi alıyo biz 30 yaşındaki bu adamı
ismi galiba n'doye ydi
aspor dada izledim bi aksilik olmazsa yarın ya imza atacak ya da ilerkii günlerde

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Dzsudzsák
Douglas
Remy

Bu adamlar bize ilaç olur.

Orman'ın Doye'yi alacağını sanmıyorum. Konuşulan para yıllık 2,5 milyon euro imiş. Yalan olduğu buradan belli.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Dzsudzsák
Douglas
Remy

Bu adamlar bize ilaç olur.

Orman'ın Doye'yi alacağını sanmıyorum. Konuşulan para yıllık 2,5 milyon euro imiş. Yalan olduğu buradan belli.
bu oyuncuların yanına birde rodolfho gelmeli diye düşünüyorum. Pedro,Ersan ve miloseviç satılsın.Alt yapıdan 2 topçu gelsin. Şenol hoca yapar birşeyler onlardan.

Forvet olarak Remy süper olur.Keşkelerde kalacağız bu sene sanıyorum...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Fikoooo git dışarı çık bir iki tane topçu bul vallaha bu sezon ya fenerin ya da antlayanın

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fiorentina ve Beşiktaş, Mario Gomez için bugün kontrat detaylarını görüşecek. Oyuncu Beşiktaş'a yakın. AlfredoPedulla

Mario Gomez, profesyonel kariyerinde oynadığı 377 maçta 270 gole doğrudan etki etti (214 gol/56 asist).

CJ1PIXzUMAAriRw.png

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Her gün yeni bir adamın transfer haberi çıkıyor ama KAP'a bildirilen bir şey yok hala. F. Orman bizi kanser edecek.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
[MENTION=74670]mazruf[/MENTION] imgur linklerini bizim fabrika engelliyor. Dolayısıyla buraya eklediğin hiçbir fotoğrafı göremiyorum.

Fotoğrafları başka bir siteye yükleyip buraya koysan olabilir mi? Bu bir özel istektir. Nasıl kolayına gelecekse.

Çok teşekkürler.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
@mazruf imgur linklerini bizim fabrika engelliyor. Dolayısıyla buraya eklediğin hiçbir fotoğrafı göremiyorum.

Fotoğrafları başka bir siteye yükleyip buraya koysan olabilir mi? Bu bir özel istektir. Nasıl kolayına gelecekse.

Çok teşekkürler.

twitter fotoğrafları görülebiliyor mu peki, öyleyse direkt oradan eklerim. hizliresim de olabilir.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Sosyal medya külliyen yasak :( Hızlı resim olur ;)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş yaptığı açıklamada;-

GARANTİ DEĞİLDİR-

“Görüşülen bir çok oyuncu var. Bir oyuncuya bağlı kalamıyorsunuz. Alabileceğiniz en iyisini almaya çalışıyorsunuz. Gazetelerde gündem olsun diye yazılıyor. Transferler ve arayışlar bir araçtır. Esas konu takımın iyi oynamasıdır. Alacağınız oyuncu da garanti değildir.”

-HAZIR DEĞİLLER-

“Eslem, Muhammed, Hamza, Fatih genç oyuncular. Şu anda A Takım’a taşımaya hazır değiller. Gücünü geliştirmek zorundalar. Yetenekli olmak önemlidir ama önündeki rakibi geçmelisin. Oyuncuların gelişmesini takımı taşıması için istiyorum”

-HÜCUM, SAVUNMA FARK ETMEZ-

“Mevcut sistemin üzerinde oynamalar yapacağız. Bazen ikili forvet, bazen orta sahada farklılıklar olacak. Ama savunma 4’lü olacak. En güzel oyunu oynamaya çalışacağız.Bütün oyuncularımın savunmayı düşünmesini istiyorum Hücum, savunma fark etmez. Eldeki oyunculara göre sisteme bakacağız”

-HER YARIŞTA ÖNDE OLMAK İSTİYORUZ-

“Hangi yarışmaya girersem kazanmak isterim. Kadro bir yarışma için yapılmıyor. Her müsabakaya kazanmaya çıkacağız. Her yarışta önde olmak istiyoruz. Türkiye Kupası, UEFA, ligde hepsinde önde olmak istiyoruz. Önemli değil diyen oyuncunun da sahaya çıkmasını istemem”

-SAYGI DUYUYORUM-

Ezeli rakiplerin yıldız transferleri ile ilgili Şenol Güneş; “Medya bu işleri seviyor. Saygı duyuyorum. Para verdiğimiz oyuncuları gündeme çıkarıp, yetenekli genç oyuncularımızı gündeme çıkaramıyorsanız sorun vardır. Son zamanda Arda Turan ve Enes olayı var. Bunlarla övünüyorsunuz. Marka değeri olan her oyuncu gündem yapar. Ama 1 numara bu olmamalı. Rakiplere de saygı duyuyorum. Onların güçlü olması bizim de daha güç olmamız için bir nedendir.

”Haber Kaynağı: HABER1903

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Vodafone Arena 18 Temmuz 2015

5kpzdR.jpg

vodafone-arena-18-Temmuz-2015-8.jpg

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ligin 2. yarısına yetişsin, öpüp başımıza koyalım.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ben de şubat ayı diyorum. Bakalım hayırlısı...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Vedat Okyar için Anma Töreni Düzenlendi

Unutulmaz futbolcularımızdan Vedat Okyar’ı vefatının 6. yıldönümünde kabri başında andık.

Zincirlikuyu Mezarlığı’nda düzenlenen ve Başkanımız Fikret Orman’ın çelenk gönderdiği anma törenine; Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz, Taraftar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan, Divan ve Kurul Üyelerimiz ile Okyar’ın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Vedat Okyar:

1945 yılında Bursa'da doğdu. İlk profesyonel deneyimini yaşadığı Bursaspor'da, kısa zamanda takımın önemli oyuncularından birisi oldu. Teknik kapasitesi, driplingleri ve oyun kuruculuktaki zekasıyla dikkat çeken bir isimdi. 1968 ile 1976 yıları arasında yer aldığı Beşiktaş'ta 253 maçta oynayıp, rakip kalelere 21 gol attı. Zaman zaman Milli Takım'da da yer aldı. Çok iyi bir penaltıcıydı. Bursaspor ve Beşiktaş'ta kullandığı 43 penaltıdan 42'sini gole çevirerek, bu konudaki ustalığını gösterdi. Kısa fasıllarla Diyarbakırspor ve Karagümrük takımlarında da top koşturduktan sonra futbolunu bıraktı. 1980'li yılların sonuna doğru futbol yazarlığına başlayan Vedat Okyar, 20 Temmuz 2009'da yaşamını yitirdi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü

DRk41o.png

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Avusturya kampı hazırlık maçları programı

CKRRLKd_Uk_AARB_l_png_large.png

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Quaresma'nın İstanbul'a gelişi BJK TV (@tvBJK) ve #Periscope hesaplarımızdan canlı yayınlanacak.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ricardo Quaresma, bugün Lizbon üzerinden saat 18.05'te İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelecek.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Transfer görüşmelerine başladığımız futbolcu Ricardo Quaresma, BJK TV canlı yayınına konuk oldu.

ricb.jpg

Havalimanındaki karşılama nedeniyle taraftarlarımıza teşekkür eden Ricardo Quaresma şunları söyledi:

“Beşiktaş’ta oynayacak olmak benim için büyük mutluluk. Beşiktaş taraftarıyla aramızdaki bağı herkes biliyor. Burada olmaktan dolayı çok keyifliyim.

Havalimanına geldiğimde çok yoğun duygular yaşadım. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Onların bu coşkusuna nasıl karşılık vereceğimi düşünüyorum.

Önemli olan takım için mücadele etmek. Kaç gol attığım ya da asist yaptığım önemli değil. Önemli olan şampiyonluk.

Buraya gelme sebeplerimden en büyüğü taraftardı. Onların sevgisi burada olmamda önemli rol oynadı. Başkan ve yönetimin bana gösterdiği ilgi karar vermemde başrolü oynadı. Yeni bir sayfa açıyorum. Gelecekle ilgili konuşmak istiyorum.

Formamızdaki arma ve taraftarlarımız aynı. Taraftarlarımız eski stadımızda gösterdikleri performansı yeni stadımızda fazlasıyla göstereceklerdir. Vodafone Arena ile değişecek tek şey kazanacağımız kupalar olacak. Yeni stadımızda daha çok mücadele edeceğiz.

Elimden geldiği kadar takımıma hizmet edip taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum.

Beşiktaş taraftarları mükemmel. Bunu her zaman söyledim. Portekiz’de de Beşiktaş taraftarının harika olduğunu anlattım.

Porto ve Beşiktaş’a geri döndüm. Porto’da kazandığım başarıları Beşiktaş’ta fazlasıyla kazanmak istiyorum.

Beşiktaş ile kazandığım Türkiye Kupası’nı unutamıyorum. Burada iyi maçlar çıkardığıma inanıyorum. İyi maçlara devam edip şampiyonluk kazanmak istiyorum.

Beşiktaş geçen sene şampiyon olabilirdi. Geçen sezonu unutmak lazım. İyi bir kadro ve hocaya sahibiz. Önümüze bakmamız lazım. Güçlerimizi birleştirip şampiyon olmalıyız.

Şenol Güneş çok tecrübeli bir teknik adam. Kariyeri boyunca büyük oyunculara hocalık yapmış. Onunla çalışacağım için mutluyum. Kendisinden yeni şeyler öğreneceğim.

Avrupa kupalarında adım adım düşünmek gerekiyor. Ancak o şekilde bir yerlere varabiliriz.

Beşiktaş’ın futbol geleneğini ve taraftarların arma aşkını çok özledim.

Beşiktaş formasını giymek benim için büyük zevk ve onur. Çok yoğun duygular yaşıyorum.

Başkan ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Buraya gelmem için büyük çaba harcadılar.

Türkiye’de üzücü bir olay yaşandı. Bundan haberim var. İnsanların acısına ortak oluyorum ve bu tarz olayların yaşanmadığı bir dünya arzuluyorum.”

2000X1500_5860470002517105.jpg

2000X1500_8240708466619254.jpg

2000X1500_7098653810098768.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ricardo Quaresma Vodafone Arena'da

Transfer görüşmelerine başladığımız Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, yapım çalışmalarının sürdüğü Vodafone Arena’da Başkanımız Fikret Orman ile bir araya geldi.

Başkanımız Fikret Orman’dan stat inşaatı hakkında bilgi alan Ricardo Quaresma, Vodafone Arena inşaatında görevli personelle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkanımız Fikret Orman, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak ile Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları, daha sonra Ricardo Quaresma ile özel bir toplantı yaptı.

Toplantı sonrası BJK TV’ye özel açıklamalarda bulunan Başkanımız Fikret Orman, Quaresma’nın Beşiktaş’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anladığını ifade etti ve şunları söyledi:

“Ricardo Quaresma, bu stadın eski halinde oynamıştı. Şimdi yenisini yapıyoruz. Kampa gitmeden önce konuşmak istedik. Artık bundan sonrası sahada profesyonelce işini yapması. Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Beşiktaş’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anladı. Qauresma’nın taraftarla arasında bir bağ var. O da bunun farkında. Üzerinde daha fazla sorumluluk var. Onun için Beşiktaş’ta önemli işler yapma zamanı. Umarım güzel günler yaşayacağız.”

CKg3_F6q_Uk_AAY5k_D.jpg

CKg3_GJb_UEAAFLgj.jpg

2000X1500_8026177785359324.jpg