SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
s61DYMF.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Artık şampiyonluk Beşiktaş'ın elinde. :)

dG5vQmT.png

Geriye kalan 4 maçı da kazandığımızda biz 77; 2. takım (3'te 2- GS-BJK maçı var) 76 oluyor.

Hadi bakalım Allah yardımcımız olsun.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Ben böyle lig görmedim. Hiçbir şey belli olmayacak son haftaya kadar. Of Allah'ım şampiyonluğu istiyoruz. Hakediyoruz. İnşallah biz şampiyon oluruz.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Biliç... THE END! | Ercan Taner

Öyle bir maça çıkıyorsunuz ki, ya tamam ya devam!

Maç başlıyor, sezon başı ağır antrenmanlar yapıp hazırlık maçı oynayan bir takım var sanki sahada.

Dalton kardeşler gibi gülle bağlanmış gitmeyen ayaklar... Bu ayaklar psikolojik olarak sahada değiller!

Sanki hayatlarının sınavı olan üniversite imtihanına girecek heyecanlı gençler gibiler... O çocukların velileri çocuklarını motive etmek için 3 gün uyumazlar... Ama Beşiktaş'ın teknik direktörü 2 yıldır bunu öğrenemedi! Yaptığı değişikler takımı karaya oturttu!

Dikine oynayan Tolgay oyundan çıkarken, sadece defansif özelliği -o da tartışılır- Atiba ile orta alan rakibe bırakıldı... Her ani atakta Ersan, Motta ve Sivok o kadar kolay çalım yediler ki; bu takımın savunmasının havlu attığı anlamına geldi...

Atiba tipinde bir Türk oyuncu bulunamaması, futbolumuz adına çok üzücü...
Ersan ve Motta size şampiyonluk kazandıracak kapasitede oyuncular değiller...
Gökhan Töre, "küstüm oynamıyorum" modunda, nasıl oyunda kaldı anlamadım? Biliç, onu Robben'le karıştırıyor herhalde!!!
Mustafa Pektemek ısrarı yine büyük hata! Pektemek çok iyi insan olabilir ama, Beşiktaş'ın maç kurtaracak oyunculara ihtiyacı var!
Cenk Tosun'un Karabük'e attığı altın gol, artık 85. dakikada oyuna girmesine neden oluyor. Biliç, Cenk'e küstü herhalde!
Kerim oyuna girdi ama o kadar güvensiz ki; çerçeveyi gördüğü anda sorumluluk almadı pas verdi!

Size daha çok örnek verebilirim fakat futbolda bir gerçek vardır; oyuncular kritik haftalarda hocalarından psikolojik destek bekler ve güven arar...
Teknik adam komutandır!
Komutanın kafası öne eğikse o iş biter!

Beşiktaş'ın şansı artık mucizelere bağlı... Ama Biliç mucizeleri bile değerlendiremiyecek bir yapıda!

Samet Aybaba kimlerle üçüncü oldu?

Sosa ve onun kafasında en az 4 oyuncuya ihtiyacı var bu takımın.

Derbilerde oynanan çekingen futbolunun, artık güç olarak Beşiktaş'ın çok aşağısında olan takımların maçlarına da sirayet etmesi bana şunu gösteriyor: Bu iş Biliç ile olmayacak!

Hakemleri unutmadım tabi!
Yatan oyuncular, düdüklerden sonra topa vuran futbolcular...
Kornere giden topa kale vuruşu kararı veren, beceriksiz, ne yaptığını bilmeyen bu hakemlerle Türk takımları Avrupa Kupalarında çok maç kaybeder!

Çünkü orada işi bilen kokartlar var, rüzgar nereye eserse o tarafa düdük çalmıyorlar!

NTV Spor

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yapımda, yayında emeği geçen kim varsa; şu çocuğu ağlattığınız için utanın.

uroa2Wr.png

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş TV’nin eski genel müdürüydü. Böyle bir iddiada bulunmuş.

Yönetimden falan öğrenmiştir bir şeyler.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bilic'in başka takımla el sıkıştığı konusunda sallıyor gibi geldi bana.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[video=youtube;fqPpT_cm_2w]https://www.youtube.com/watch?v=fqPpT_cm_2w[/video]

[video=youtube;ZARPqU88H7Y]https://www.youtube.com/watch?v=ZARPqU88H7Y[/video]

[video=youtube;ds4EIzTmUSA]https://www.youtube.com/watch?v=ds4EIzTmUSA[/video]

[video=youtube;B6jed9c46Us]https://www.youtube.com/watch?v=B6jed9c46Us[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
“Şirketimiz ile Arçelik A.Ş. arasında daha önce imzalanan; 3+2 yıllık Beko markası ile forma sırt sponsorluğu anlaşması, aynı koşullarla 4+2 yıl olarak yenilenmiştir.”

Beşiktaş JK

Önceki anlaşma:

"Şirketimiz ile Arçelik A.Ş. arasında 2014/2015 sezonundan başlamak üzere; Beko markası ile forma sırt sponsorluğu için 3+2 yıllık toplam 16.632.000 Amerikan Doları + KDV tutarında anlaşma yapılmıştır."

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
U-19 Akademi Takımımız, Türkiye Şampiyonu Oldu

U-19 Akademi Takımımız, Elit Lig’i topladığı 88 puanla şampiyon olarak tamamladı.

Ligin son haftasına 85 puanla lider giren siyah-beyazlılarımız, 34. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri’nde Gençlerbirliği ile karşılaştı.

Baştan sona üstün bir performans ortaya koyan U-19 Akademi Takımımız, rakibini 3-0 yendi ve Elit Lig’i 88 puanla şampiyon olarak tamamladı.

Emrah Bayraktar: ‘Oyuncu ve antrenörlerimizi kutluyorum’

Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, internet sitemize yaptığı açıklamada şampiyon olan U-19 Akademi Takımımızın teknik heyeti ve oyuncularını kutladı ve şunları söyledi:

“Türkiye şampiyonluğuyla beraber; Ajax, Arsenal, B. Dortmund gibi takımları uluslararası turnuvalarda yenme başarısı gösteren bu gençlerin artık Futbol A Takımımızın kadrosunda yer almaya aday seviyeye geldiklerini düşünüyorum.”

Yasin Sülün: ‘Güzel bir sezon geçirdik’

U-19 Akademi Takımımızın antrenörü Yasin Sülün, yaptığı açıklamada güzel bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, “Bu sene hem gelişim, psikolojik, mental ve futbol açısından güzel bir sezon geçirdik. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk aldığımızı düşünüyorum. Sezon başında hedef koymadan lige başladık ama şampiyon olduğumuz için mutluyuz. Sahada ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan ve Beşiktaş’a yakışır şekilde mücadele eden oyuncularımı ve bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Şampiyon olduğumuzdan dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.

www.bjk.com.tr/

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Vodafone Arena inşaatının son hali (Hava Kamerası)

[video=youtube;hWL8E-lw5Cc]https://www.youtube.com/watch?v=hWL8E-lw5Cc[/video]

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Stat resmini Facebook kapak fotoğrafım yaptım. Teşekkürler.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Olcay Şahan Evlendi

Futbol Takımımızın başarılı futbolcusu Olcay Şahan, hayatını Almanya Düsseldorf’da düzenlenen düğün töreniyle Lütfiye hanımla birleştirdi.

Düğün törenine; Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar ve eşi, Rehabilitasyon Antrenörümüz İlker Koyuncuoğlu,Atletik Performans Departmanı Şef Antrenörümüz Dolu Arslan ile futbolcularımız; Necip Uysal, Veli Kavlak, Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Atınç Nukan, Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, eski teknik direktörlerimizden Samet Aybaba, eski futbolcumuz Uğur Boral, Galatasaray antrenörü Hamza Hamzaoğlu, milli futbolcular; Hakan Çalhanoğlu, Mevlüt Erdinç, Ömer Toprak, Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz, Ahmet Cebe ve çok sayıda davetli katıldı.

Olcay-Lütfiye Şahan çiftini tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

CHfGb6gWcAAA9n9.jpg

Beşiktaş Jimnastik Kulübü