SDN Beşiktaş Kulübü

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
takım ocak ayında kamburlarından kurtulmalıdır.

ugur boral, almeıda, sezer öztürk, dentinho, mehmet akyüz, eneramo ile kesınlıkle gonderilmeli...

hatta ferdi sozlesme ıstemıyorsa ocak ayında oda gonderılebılır ucretsız gıtmesınden iyidir. tabı yerıne mutlaka birileri alınmalı..

Yukarıda ısmını yazdıklarım gonderilirse banko oynayacak bir forvet söle webo tarzında orta sahaya bi kişi Ferdi giderse onun yerine bir tanede stoper ....

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Beyler ibb ile oynadığımız maçın özeti yok mu? Bulamadım hiçbir yerde.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'a Fernandes müjdesi... Geçtiğimiz hafta Shakhtar Donetsk'le oynanan hazırlık maçında sakatlanan Portekizli yıldız Fenerbahçe derbisine yetişecek. (NTV Spor)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Salla Fernendes'i, maç özeti diyom var mı diyom? :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Maçı Beşiktaş TV yayımlamış 3g bağlantısı ile ama özet yok henüz. Bakalım...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş 4-1 İBB

[video=youtube;yLvw9Swv2dU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yLvw9Swv2dU[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
UEFA, Beşiktaş'ın 2011 yılında kazandığı Türkiye Kupası'nı sitesindeki Beşiktaş sayfasına koydu.

Birkaç hafta önce ortaya çıkan bu skandal sonrasında UEFA yetkilileri olayın kasıtlı olmadığını, sadece sayfa güncellemesinin gecikmiş olabileceğini belirtmişlerdi. Ancak bu açıklamalara rağmen kamuoyunda UEFA'nın bu güncellemeyi yapmamasının Beşiktaş'ın aldığı cezaya bağlı olduğu görüşü hakim olmuştu.

UEFA resmi İnternet sitesi yaptığı yeni güncelleme ile Beşiktaş'ın kazandığı kupalar kısmına "2011 Türkiye Kupası" eklemesini yaptı. (DHA)

http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=50157/profile/index.html

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Takımımız Bowling Oynadı

[SDNTV]http://sporxtv-p.mncdn.com/flv/2013/11/21/d9c4748d1657f51f99ec2908be7e282d.mp4[/SDNTV]

1600X1200_13113907.jpg

1600X1200_1238865212.jpg

1600X1200_738675139.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Başkanımız Fikret Orman, Öğretmen Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı:

Bugün; Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Başöğretmen' unvanı almasının 85'inci yıl dönümü ve bugünün Öğretmenler Günü olarak kutlanmasının 32'inci yılı...

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı büyük fedakarlıklarla yetiştiren öğretmenlerimize saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.

Eğitime yapılan yatırımın toplumları ne kadar ileri seviyelere taşıdığı ortadadır... Böyle önemli bir görevi üstlenen kıymetli öğretmenlerimiz ve onların büyük zahmetlerle yetiştirdiği öğrencilerimiz, ülkemizin geleceğinin de teminatıdır.

Tüm öğretmenlerimize bu kutsal görevlerinde başarılar dilerim.

Saygılarımla,

Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sağlık ekibinin maşallahı var, sakat denilen Fernandes maça yetişti.

İlk 11: Tolga, Serdar, Sivok, Ersan, Atiba, Veli, Oğuzhan, Gökhan Töre, Fernandes, Olcay ve Almeida.

Neyse, oyuncularımız bu maçı inşallah kazasız belasız atlatırlar.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Derbi maçtaki performanslarından dolayı Beşiktaşımı canı gönülden tebrik ediyorum.

Ve bu akşam anladım ki Ben bu zamana kadar Almeida ya haksızlık yapıyormuşum. Almeida her maç bu tarz oynuyor. Hep aynı performansı sergiliyor. O yüzden kendi içimde Almeida dan özür diliyorum.

Fernandes e gelince ben artık bu adamın bu takımın oyuncusu olmadığını düşünüyorum. Derbilerden oynamayacak adam 4 milyon para isteyemez. Almeida nın 3 te 1 olamadı bugün.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Buca Maçına gelen yok mu ahali :D :D

Ben orda olacam :D

24wem49.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen’in de yer aldığı kafilemize Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, şu futbolcularımızı dahil etti:

Cenk Gönen
Günay Güvenç
Emre Metin
İsmail Köybaşı
Pedro Franco
Julien Escude
Serdar Kurtuluş
Mehmet Akgün
Ramon Motta
Atiba Hutchinson
Kerim Frei
Olcay Şahan
Oğuzhan Özyakup
Gökhan Töre
Muhammed Demirci
Ömer Şişmanoğlu
Mustafa Pektemek
Filip Holosko
Michael Eneramo

www.bjk.com.tr

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman TRT Spor'da yayınlanan BireBir programında Oğuz Tongsir'in sorularını cevapladı.

Başkan Orman kupadan erken vedaya tepki gösterdi.

''Kupadan elenmemiz hiç hoş bir şey değil''

Türkiye Kupası'nın artık eski popülaritesinde olmadığını vurgulayan Fikret Orman, Beşiktaş'ın gazozuna bir maç da olsa o maçtan galip gelmesi gerektiğini ve kupadan elenilmesinin kendileri için hiç hoş bir şey olmadığını söyledi.

''Yıldırım Demirören ile Beşiktaş konusunda hiçbir zaman anlaşamadım''

Ben hep Yıldırım Demirören’e muhalefet oldum. Kendisiyle hiçbir ticari ilişki içerisinde olmadım. Birbirimizin rakibi değiliz.

Yıldırım Demirören ile ben Beşiktaş konusunda hiçbir zaman anlaşamadım. Kendisi kongrede rakibim olan Serdal Adalı yönetimini destekledi ancak istediği sonucu alamadılar.

Biz yönetimi aldığımızda borç 580 milyon liraydı şimdi 430 milyon lira. Yıldırım Demirören alacaklarından vazgeçse borcumuz 330 milyon lira olacak.

Demirören’e açtığımız davalar 3-5 sene sürecek gözüküyor. Ben bundan rahatsızım ve bu yüzden Demirören’le bu meseleleri uzlaşı yoluyla çözmek Beşiktaş’a daha faydalı olacaktır.

‘’Benim en önemli hedefim Avrupa’da kupa kaldırmak’’

Futbol takımında Önder Özen ve ekibi basketbolda Erman Kunter ve ekibi ile profesyonel bir ekip kurduk. En büyük hedefim Beşiktaş ile Avrupa'da kupa kazanmak.

Stat meselesi

Devletimizle stat konusunda bir konuşma ya da bir yardım talebimiz olmadı. Başbakanımızla aramızda hiçbir konuşma geçmedi. Spor bakanlığı bize çok daha önceden stat iznini verdi. Ancak bazı sıkıntılardan dolayı stat inşaatına geç başladık.

''Derbide geriye çekilmemiz beni üzdü''

Beşiktaş'ın derbide öndeyken geri çekilmesi beni üzdü. 91. dakikada stattan ayrıldım. Bilic'i eleştirdiğim konusunda bir sürü haber çıkıyor, doğru değil. Onların da hataları oluyordur elbet zaten olmasa lider olurduk.

Gökhan Töre transferi

Biz bu sene şampiyon olmadık. Şu anda transfer ile ilgili bir şey yok. Biz bugün PTT 1.Lig takımına elendik hem de yenilerek elendik. O yüzden daha önümüzdeki yemeği yemeden karar vermeyeceğiz.

trtspor.com.tr

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Böyle bişi yok arkadaş ....

Bucanın 2. golunu atan oyuncuyu da tebrik etmek lazım...

Ona o golü attıran bizim defansı ve cenkide tebrik ediyorum .... buyuk basarı aferın .....

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Defans dediğin Escude... Koşacak dermanı yok. Yaşlı başlı adamın defansta ne işi var arkadaş ! Toraman'a yazık etti Escude'den vazgeçemiyor. Bilic Samet'in tırnağı olamaz.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık, Cenk Gönen ve Pedro Franco’nun sağlık durumları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık’ın açıklaması şöyle:

“Dün akşam oynanan Bucaspor maçında sağ dizine darbe alan Pedro Franco’nun bu sabah Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde çekilen MR’ın sonucuna göre sağ diz iç yan bağlarında ikinci derece yırtık olduğu tespit edilmiştir.”

“Kalecimiz Cenk Gönen’in Bucaspor maçı sonrası yapılan kontrollerinde sağ sırt üst bölgesinde yırtık tespit edilmiştir.”

“Her iki oyuncumuzun da tedavisine başlanmıştır.”

https://www.bjk.com.tr/tr/haber/57425/saglik_raporu.html

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya beyler sampiyonluk zor bu sene cidden bilic iyi okuyamiyo oyunu

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bir muezzin alalim, belki o daha iyi okur!!11
Kim geldiyse begenmedi bu taraftar. :(
Birinci yilda sampiyonluk istiyorlar(kadro da bu yil yeni kurdular, yoksa oturmus kadroya gelseydi baska).
Sabredelim, sonra "Dunya Kupasini' da aliriz.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ahmed Hassan futbolu bırakmıs ..... Az faydası olmadı Beşiktaş ıma

Kaynak

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Onursal Başkanımıza Ziyaret

Başkanımız Fikret Orman, Onursal Başkanımız Süleyman Seba’yı evinde ziyaret etti.

Video için...

1600X1200_919422226.jpg

Başkanımız Fikret Orman ve Beşiktaş Belediye başkanı İsmail Ünal, Vodafone Arena Stadı yapı inşaat ruhsatı töreni sonrası Onursal Başkanımız Süleyman Seba'yı evinde ziyaret etti.

Ziyarette İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Ürkmezgil ve BJK İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürümüz M. İhsan Coşkun da yer aldı.

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Başkanımız Fikret Orman ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal tarafından Vodafone Arena Stadı inşaat ruhsatının bir kopyası da Onursal Başkanımız Süleyman Seba'ya takdim edildi.

www.bjk.com.tr

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Allah'ın izniyle biteecek bu stat bütün eksikliklere bütün kösteklere bütün olumsuzluklara rağmen .....

Ve gelirier artıkca Allah'ın izniyle başarılarda gelecek .....