SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, gündemdeki konularla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

OnderOzen706_2.jpg

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, şunları söyledi:

“Galatasaray ile oynadığımız maçı takiben yaşanan olayları sonrası açıklama yapma gereği duydum. İlk 4 hafta başarılı bir performans ortaya koyduk. Takımın oyunu ve saha terbiyesi antrenör ekibinin taktik ve tekniği ile güzel bir 4 hafta yaşadık.”

“Derbide bana göre az rastlanan bir şey vardı. 1-2 saat içinde dolan stadyumda taraftarlarımızın desteğiyle oynanan güzel bir maç vardı. Stadı dolduran ‘taraftarlarımıza’ teşekkür ediyorum. Teknik Direktörümüz Slaven Bilic’in tribüne gönderilmesi ve ceza alması olayını yaşadık. Bilic, teknik adamlığı oyuncularla ve diğer çalışma arkadaşlarıyla son derece uyumlu çalışan kibar, saygılı bir insan. 3 aylık çalışma süremizde bunu söyleyebilirim. Sonuçlara göre kötü davranışlar sergileyebilecek biri değil, bunu 2008’deki milli maçta görmüş olduk.”

“Maçtan sonra kendisiyle konuştum. 4. hakeme bir hakareti asla olmadığını söyledi. Hakemin verdiği bir karara karşılık olarak 4. hakeme bu kararın ayıp olduğunu söylüyor ve 4. hakem bu cümleyi birkaç kez tekrar ettiriyor. Bu olaydan sonra sahadan gönderiliyor. Hocamızın ceza almasını doğru bulmadık. Bu durum takımımızı olumsuz etkileyecek. Sahada verecği taktikler ve soyunma odasına katacağı enerjiden mahrum olacağız.”

“Slaven Bilic’in görev yapamayacağı maçlarda yedek kulübesinde Nikola Jurcevic ve Edin Terzic yer alacak. Benim yedek kulübesinde olma ihtimalim yok.”

“İngiltere’de uzun yıllar futbol oynadı Bilic. İngilizcesi kusursuz bu nedenle biz de yanında İngilizce tercümanı bulunduruyoruz. Raporda hakaret ettiği yazıyor ama tam olarak ne söylediği belirtilmemiş. Kişiliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Bilic’in kötü bir söz söylediğine inanmıyoruz.”

“Futbol takımını saha dışı etkenlerden uzak tutmalıyız. Bu tarz bir durum 2004’te de yaşanmıştı. Bu duruma karşı bir fikrimiz var. Sahaya odaklandık. Oyuncular ve teknik ekip bunun farkında. Oyuncular oynanmayan iki dakikalık bölümün sıkıntısını yaşıyorlar. MP Antalyaspor maçının önemli bir maç olduğunu biliyoruz. Buna odaklandık.”

“Slaven Bilic, yarın TFF’ye gidecek ve sözlü savunma verecek. Bana ne söylediyse orada da aynısını söyleyecektir. Hakem raporunu tamamen reddediyor.”

“Takımın performansını artırmanın yollarını arıyoruz. Biz saha içinde kalacağız. Teknik ve taktik olarak hocalarımız değerlendirmelerde bulunuyorlar.”

“Cezanın cinsiyeti ya da yaş aralığı olmaz. Özendirici olması bakımından anlaşılır yadırganmamalı ama ses oyuncularımızı rahatsız edebilir.”

“Galatasaray maçını 3 bölümde değerlendirirsek ilk bölüm konuk ekibin üstünlüğünde ikinci bölüm bizim üstünlüğümüzde geçti. Son bölümde tecrübeli oyuncularıyla Galatasaray sonuca gitti. Yediğimiz ilk golde 4 tane bireysel hata vardı. Hataları engelleyemezsiniz.”

“Oynamayan oyuncu sıkıntı yaratabilir ama bizde böyle bir durum yaşanmıyor. Herkes pozitif. Kaptanımız İbrahim Toraman bile oynamamayı sorun etmiyor çalışmalarını sürdürüyor. Toraman’ın hali, tavrı herkese örnek oluyor. Takım iyi giderken forma istemek olmaz. Diğer oyuncular rekabet etmeli ve formayı almalı.”

“Kolay bir dönem geçirmiyoruz. Stadımız yok, ekonomık olarak düzlüğe çıkmaya çalışıyoruz. Futbol takımı kulübün önünü açmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Omuz omuza kol kola devam etmeliyiz. Sakin şekilde yolumuzda ilerliyoruz.”

www.bjk.com.tr

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bilic in cezası onandı ama bu hiç bir şeyi değiştirmeyecek. Bu takım Antalya maçıyla tekrar liderliği ele alacak ve Beşiktaş düşmanı tüm çakallar da oturup ağlayacak ...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş JK ‏@Besiktas
Saat 15.00'te BJK TV'de canlı yayınlanacak Beşiktaş-Karabük A2 maçında, Günay, Pedro Franco, Ömer, Holosko, Kerim ve Sezer de forma giyecek

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
A2 Takımımız, Kademe Grubu 3. hafta maçında karşılaştığı K.D.Ç. Karabükspor’u 6-1 yendi.

Gollerimiz:Filip Holosko, Sezer Öztürk(2), Ömer Şişmanoğlu(2) Kerim Frei

www.bjk.com.tr

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[video=youtube;neq0spAp53E]http://www.youtube.com/watch?v=neq0spAp53E[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Almeida, Motta kadroda yok. Grip salgınına yakalanmışlar.

Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen’in de bulunduğu kafilemizde Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Eskişehirspor maçı kadrosuna şu futbolcularımızı dahil etti:

Tolga Zengin
Cenk Gönen
Günay Güvenç
Tomas Sivok
Serdar Kurtuluş
Julien Escude
Ersan Gülüm
İbrahim Toraman
Pedro Franco
Atiba Hutchinson
Necip Uysal
Manuel Fernandes
Veli Kavlak
Muhammed Demirci
Michael Eneramo
Gökhan Töre
Olcay Şahan
Kerim Frei
Bruno Dentinho
Ömer Şişmanoğlu
Mustafa Pektemek

www.bjk.com.tr

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaş bu nedir ya grip olmuş mılyon euroluk adamlar tam mactan once .... anlamak mumkun değil grip cıkartın oynasınlar ölmezler ....

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Eskişehir'de neler yaşandı? İşte Eskişehirspor - Beşiktaş maçının perde arkası...VİDEO

Çocuklara üzüldüm, yazık o soğukta tir tir titremişler...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Artık çocukları çıkarmaktan vazgeçmeliyiz. Gereksiz bir uygulama

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bahar aylarında olabilir ama sonbahar ve kış aylarında bence de cocuklar cıkmamalı yazıktır yahu ....

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray maçında yaşanan olaylar nedeniyle PFDK tarafından 4 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılan Beşiktaş'ta hatıra bilet hazırlığı yaşanıyor.

hatira_biletleri_yarin_satista_1381333189.jpg

4 maç seyircisiz oynama cezasının ardından taraftardan gelen yoğun istek üzerine, Beşiktaş yönetimi de kolları sıvadı.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Yönetimi Ç.Rizespor maçı hatıra biletlerini yarın Kartal Yuvaları'nda satışa çıkarıyor. Yarın satışa çıkacak olan biletlerin bilet fiyatları 15 TL olacak.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda satışa çıkarılan, kadın taraftarlara özel tasarlanan Siyah formanın satışlarının oldukça iyi gittiği, ilk etapta sipariş edilen 15.000 formanın tükendiği öğrenildi.

Genel forma satışının ise 130.000 'nin üzerine çıktığı ve Beşiktaşlı taraftarların Siyah formaya büyük ilgi gösterdiği gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı:HABER1903 ÖZEL HABER

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
H.Split'i 2-1 yenmişiz. Necip, Dentinho atmış golleri.

İlk 11:Cenk, İbrahim, Pedro,Serdar, Ramon, Necip, Fernandes, Sezer, Dentinho, Holosko, Eneramo

recooo1903

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Kadro Dışı Kararı
110.yilbbb_65.jpg
11.10.2013

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, Beşiktaş'a yakışmayacak hareketleri nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.
Hırvatistan'da Hajdut Split'i 2-1 yenen ve İstanbul'a dönen Futbol Takımımız'ın bu sabahki antrenmanı öncesinde, Beşiktaş'a yakışmayacak şekilde kavga ettikleri öğrenilen İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk, Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen ve Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in talepleri doğrultusunda, Futbol Şubemizin kararı ile süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Kaynak:https://www.bjk.com.tr/tr/haber/56862/

recooo1903

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Artık Toraman'a yol vermek lazım Beşiktaş'ta ki misyonunun dolduğu çok açık

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kartal Yuvası, 7'den 70'e her Beşiktaşlı'yı yeni kampanyasına çağırıyor...

haberkampanya706.jpg

“Sen Ben Yok Beşiktaş Var” diye haykıran her Beşiktaşlı, Kartal Yuvası'nın cezalı maçlarımıza özel olarak ürettiği t-shirt ve taraftarımızdan gelen yoğun talep üzerine hazırlanan Çaykur Rizespor maçı anı biletiyle desteğini sergileyebilir.

Tüm Beşiktaş sevdalılarının bu kampanyamıza destek olacağına inanıyoruz...

Haydi Kartallar!

'Sen, ben yok, Beşiktaş var...'

www.bjk.com.tr

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
baskanin_aci_gunu_1381913142.jpg

Başkanımızın acı günü

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın babası Abdulkadir Orman, tedavi gördüğü hastanede bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Sayın Fikret Orman'a ve kederli ailesine başsağlığı, merhum büyüğümüze Allah'tan rahmet diliyoruz.

Merhumun cenazesi yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Fatih Camisinden kaldırılarak Edirnekapı Aile Kabristanına defnedilecek.

HABER1903

Allah rahmet eylesin, başkanımıza da Allah sabır versin.

recooo1903

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Holosko'ya da aynısını diyordunuz. Şimdi sakatlığı bitse de gelse diye 4 gözle bekliyorsunuz. Adam silmek o kadar kolay olmamalı.
Yaptığın genellemerin hiç bir grubuna girmiyorum ne Holosko'nun gitmesini istedim ne de şu an dönmesini bekliyorum. Toramanla ilgili de ne bu ilk olay ne de görünen o ki son olacak ki zaten escude sivok ersan pedro gıbı 4 stoper varken toramanın forma şansı bulamayacağı çok açık bence

kahtali02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sene şampiyon olacaz nedenine gelirsek maancini li gs fos çıkacak fb de biraz iş çıkaracak ama büyük bir zevkle yeneceğiz onları da :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Yaptığın genellemerin hiç bir grubuna girmiyorum ne Holosko'nun gitmesini istedim ne de şu an dönmesini bekliyorum. Toramanla ilgili de ne bu ilk olay ne de görünen o ki son olacak ki zaten escude sivok ersan pedro gıbı 4 stoper varken toramanın forma şansı bulamayacağı çok açık bence

Escude Toraman'ın tırnağı olamaz. Hoca farkı sadece. Denizli döneminde Ferrari 1 numaraydı, shuster geldi kesti. Aybaba döneminde Toraman 1 numaraydı, bilic geldi kesti.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
orman_UY692.jpg

TRABZONSPOR'DAN FİKRET ORMAN'A BAŞSAĞLIĞI
Trabzonspor Kulübü , Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın babası Abdulkadir Orman'ın vefatı nedeniyle başsağlığında bulundu. Kulübün internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, "Beşiktaş Kulübü Başkanı Sayın Fikret Orman'ın değerli babası, aynı zamanda Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi Abdulkadir Orman'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Başta Sayın Fikret Orman olmak üzere tüm Orman ailesine ve Beşiktaş camiasına başsağlığı diliyoruz " ifadeleri yer aldı

ÜNAL AYSAL'DAN FİKRET ORMAN'A BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın babası Abdulkadir Orman'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Ünal Aysal, kulübün internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın kıymetli babası Abdulkadir Orman'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, değerli dostum Fikret Orman başta olmak üzere Orman ailesine, sevenlerine ve Beşiktaş camiasına başsağlığı dilerim" ifadelerine yer verdi.

FENERBAHÇE BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI
Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın babasının vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımladı. Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, şu ifadelere yer verildi: "Beşiktaş Kulübü Başkanı Sayın Fikret Orman'ın değerli babası, aynı zamanda Beşiktaş'ın eski yöneticisi Abdulkadir Orman'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sayın Fikret Orman nezdinde tüm aile bireylerine ve Beşiktaş camiasına başsağlığı, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyoruz."

TFF BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın babası Abdulkadir Orman'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda, "Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın babası Abdulkadir Orman, tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nde bu sabah vefat etti. 82 yaşında aramızdan ayrılan Abdulkadir Orman, Beşiktaş Kulübü'nde yönetim kurulu ve divan kurulu üyeliği görevinde bulunmuştu. Merhum Abdulkadir Orman'a Allah'tan rahmet, başta Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman olmak üzere Orman ailesine, Beşiktaş camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaş kanser oldum bu akşam maçı izlerken bu nedir yahu adam gıbı bır forvet şart devre arasında şöyle ilhan mansız gibi birde Webo gibi iki tane bu tarzda forvet almalıyız ...