SDN Beşiktaş Kulübü

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
[video=dailymotion;xg2htx]http://www.dailymotion.com/video/xg2htx_kontrollu-bina-yikimi-2_tech[/video]

Yıkan yıkıyor :)

Ama tarihi kalıntı çıkar belki diye yapıyorlarsa dogrudur.

O arazi sonradan doldurulmuş bir bölge o yüzden tarihi eserin eğer bir komplo yapılmayacaksa çıkma ihtimali %0

Bölge sonradan dolma bir arazi olduğu için bölgede patlama ile yıkım yapmak sanmıyorum kolay olsun.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=1]Fikret Orman savunma için İsviçre'ye gitti[/h]
[h=2]Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki heyet, UEFA Denetim ve Disiplin Kurulu'na sözlü savunma yapmak üzere İsviçre'ye gitti.[/h]
orman_DYP09.jpg

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki heyet, UEFA Denetim ve Disiplin Kurulu'na sözlü savunma yapmak üzere İsviçre'ye gitti.

Atatürk Havalimanı'nda uçağın hareketi öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, "Beşiktaş ve Türk futbolu için önemli bir gün. Bizim camiamızın duruşu bellidir. Gidip savunmamızı yapacağız" dedi.

Orman, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda yaptığı açıklamalarının hatırlatılması üzerine de "Bizim üstümüze alınmadığımız şeyler bunlar. Beşiktaş'ın böyle bir alınganlığı olmadığı için verilecek bir cevap da yok" demekle yetindi.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yarın gerçekleştirilecek duruşmalı toplantının ardından UEFA'nın konuyla ilgili kararını 24 Haziran'dan itibaren ay sonuna kadar açıklaması bekleniyor.

UEFA Denetim ve Disiplin Kurulu, 11 Mayıs 2011 tarihinde Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımları arasında Kayseri'de oynanan Türkiye Kupası final maçının sonucuna etki etmek gerekçesiyle, Beşiktaş Kulübü'nün eski asbaşkanı Serdal Adalı ve eski teknik direktörü Tayfur Havutçu ile siyah-beyazlı kulübü, 3 Temmuz 2011 tarihinde başlatılan soruşturma ve takip eden gelişmeler çerçevesinde, UEFA Avrupa Ligi 2013-2014 sezonu talimatı idari kriterlerine aykırılık iddiasıyla UEFA Denetim ve Disiplin Kurulu'na sevk etmişti.

UEFA Disiplin Müfettişi'nin sunmuş olduğu rapordaki iddialar şöyle sıralanmıştı:

"Beşiktaş'ı 2013-2014 sezonu için UEFA Avrupa Ligi müsabakalarından men etmek, disiplin talimatı ihlalinin ciddiyetine bağlı olarak, disiplin kurulu tarafından kararlaştırılacak bir süre boyunca gelecekteki UEFA müsabakalarından men etme yönünde Beşiktaş'a karşı ilave yaptırım uygulanmasını değerlendirmek ve Serdal Adalı ile Tayfur Havutçu hakkında futbolla ilgili her türlü faaliyete katılmalarına ömür boyu men cezası uygulamak."

Kaynak

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yeni sezon hazırlıklarının programı belli oldu!

yeni_sezon_hazirliklarinin_programi_belli_oldu_1371812455.jpg

Beşiktaş, 2013-2014 sezonu hazırlıkları için 25 Haziran'da toplanacak.

Siyah-beyazlılar, 25 Haziran Salı günü toplandıktan sonra 1 Temmuz'da Almanya'nın Scharmutzelsee bölgesinde kamp yapmak için İstanbul'dan hareket edecek.

11 Temmuz'a kadar burada kalacak olan Beşiktaş, 12 Temmuz'da Hamburg'da henüz planlamaları süren bir hazırlık maçı yapacak ve Türkiye'ye geri dönecek.

Beşiktaş, 13-16 Temmuz tarihleri arasında izin yaptıktan sonra, ikinci kamp çalışmaları için 17 Temmuz'da Avusturya'nın Lienz bölgesine hareket edecek ve 27 Temmuz'a kadar burada kalacak.

Siyah-beyazlılar, ikinci kamp çalışmaları sırasında çeşitli takımlarla hazırlık maçları yapacak. Hazırlık müsabakalarının programı daha sonra bildirilecek.
Beşiktaş, 28 Temmuz'da son bulacak olan ikinci kamp çalışmalarının ardından yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Özen, Thomas Schaaf ile görüşecek

ozen_thomas_schaaf_ile_gorusecek_1371836481.jpg

Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta futbol genel direktörü Önder Özen, dün Fransa'ya giderek temaslarına devam etmişti. Özen'in, Fransa'dan sonra İtalya ve Almanya'ya geçerek, çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.

23 Haziran Pazar günü İstanbul'a dönecek olan Özen, hazırladığı raporu Başkan Fikret Orman ve yönetime sunacak.

Önder Özen, Fransa ve İtalya yaptığı görüşmelerin ardından yarın Almanya'da Werder Bremen ile yollarını ayıran Thomas Schaaf ile bir araya gelecek. Alman teknik adamla anlaşılması halinde takımın kadro yapısı ve yapılması düşünülen transferler hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Beşiktaş'ın UEFA'daki savunması sona erdi!

besiktasin_uefadaki_savunmasi_sona_erdi_1371841092.jpg

UEFA'nın şike soruşturması kapsamında Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerini disiplin kuruluna sevk etmesinin ardından konuya ilişkin ilk savunmayı Beşiktaş Kulübü yaptı.

Uefa duruşması sona erdi. Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi Serdal Adalı duruşma sonundaHABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Adalı, HABER1903'e  yaptığı açıklamada;

''Duruşma çok güzel geçti. Müfettişler, bize İBB maçı hakkında 3 tane soru sordu. Avukatlarımızla beraber müffettişlere cevap verdik. Maçın bazı bölümlerini, müfettişlerle beraber izledik. Pazartesi günü bu konu ile ilgili kararlarını vereceklerini söylediler'' diyerek sözlerini tamamladı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, duruşma sonunda yaptığı açıklamada ise;

''Savunmamızı yaptık. Söylenebilecek her şeyi söyledik. Haklılığımızı anlattık.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
"3 Milyon Euro'yu komik buldum"

3_milyon_euroyu_komik_buldum_1371908553.jpg

Gaziantepsor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, basında yer alan Beşiktaş'ın Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş için 3 Milyon Euro teklif ettiği şeklinde çıkan haberler hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Kızıl, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-3 MİLYON EURO'LUK TEKLİF DOĞRU DEĞİL-

Beşiktaş'ın 3 Milyon Euro'luk bir teklif yapmadığını dile getiren Mustafa Kızıl; "Bu oyucularımız ile ilgilenen bir çok kulüp var. Beşiktaş Kulübü'nden de daha önceden teklif yapıldı. Ayrıca 5-6 kulüpten daha teklif var. Ama 3 Milyon Euro teklif edildiği doğru değil. Ben de bu sabah okudum. Serdar ve Cenk için 3 Milyon Euro'yu zaten komik buldum. Bizi tatmin edecek rakamlar kesinlikle değil. Yabancı oyuncu kontenjanından dolayı işler biraz daha zorlaştı. Biz de daha transfer yapmadık. Çok ciddi bir teklif olması lazım. Yoksa kadroyu bozmayız. Yani konuşulan bu rakamlarla olacak iş değil. Ayrıca takas oyuncu alternatifini de düşünmüyoruz. Beşiktaş Kulübü'nün bir talebi olursa görüşme yaparız. Beşiktaş Kulübü'nün, bu oyuncular için aracılarla ve sanırım başkanımız ile bir görüşmesi oldu. Ama ciddi bir yere gelinmiş teklif değil. Net bir rakam söyleyerek resmi teklifte bulunmadılar. "Biz şunu veriyoruz, biz şu rakamı istiyoruz" şeklinde bir görüşmemiz olmadı. Bizim takımımızda yerini doldurabildiğimiz, değerini bulan her futbolcumuz satılıktır. Ama yerini dolduramadığımız oyuncuları satmayız. Sonuçta bu bir kulüp ve kulübün menfaatleri önemli. Bugüne kadar da herkesin önünü açtık. Ancak şartların oluşması lazım. Her türlü teklife açığız. Şu anda Beşiktaş ile yapacağımız herhangi bir görüşme de yok" dedi.

-QPR, CENK'İ İSTEDİ-

Sezon sonunda İngiliz ekibinin Cenk Tosun için 3,5 Milyon Pound'luk bir teklif yaptığını ifade eden Kızıl; "Queens Park Rangers, Cenk Tosun için 3,5 Milyon Pound resmi teklif yaptı. Direkt kulübe faks çektiler. Sezon bitmeden bu teklif yapıldı. Ama Cenk Tosun Championship'e gitmek istemedi" diyerek sözlerini tamamladı.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İşte BAL Ligi adayları

iste_bal_ligi_adaylari_1372015563.jpg

Beşiktaş Kulübü Futbol Genel Direktörü Önder Özen, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; pilot takım olarak 2. Lig'den bir ekiple anlaşmak istediklerini ancak maliyetin fazla olması nedeniyle bu fikirden vazgeçerek, daha ekonomik bir anlaşma yapabilecekleri Bölgesel Amatör Lig'e yöneldiklerini söylemişti.

Önder Özen'in yaptığı bu açıklamanın ardından HABER1903 olarak bu konuyu araştırdık.

HABER1903'ün konu ile ilgili edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü'nün, Bölgesel Amatör Lig 10.Grup takımlarından Dikilitaş ve Bölgesel Amatör Lig 11.Grup takımlarından Tekirdağspor ile temasa geçtiği bu iki takımın bu konuda ön planda olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[TABLE="class: tablo, width: 100%"]
[TR]
[TD]
bildirim.gif
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS [] 24.06.2013 09:30:02[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tablo.gif

[TABLE="class: tablob"]
[TR="class: tablobaslikb, bgcolor: #307590"]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR="class: tablohucreb, bgcolor: #FDFEFF"]
[TD]Dava Açılma Tarihi[/TD]
[TD]:[/TD]
[TD]30/05/2013[/TD]
[/TR]
[TR="class: tablohucre2b, bgcolor: #F9FAFB"]
[TD]Davanın Öğrenilme/Ortaklığa Tebliğ Tarihi[/TD]
[TD]24.06.2013[/TD]
[/TR]
[TD]Davanın Konusu[/TD]
[TD]UEFA Havuz Gelirleri[/TD]
[/TR]
[TD]Karşı Taraf/Taraflar[/TD]
[TD]Media Eye Ltd.[/TD]
[/TR]
[TD]Davanın Tutarı[/TD]
[TD]7.352.951 TL[/TD]
[/TR]
[TD]Dava Tutarının Kamuya Açıklanan Son Mali Tablodaki Aktif Toplamına Oranı (%)[/TD]
[TD]5,76[/TD]
[/TR]
[TD]İlgili Mahkeme[/TD]
[TD]İstanbul 42. Asliye Ticaret Mahkemesi[/TD]
[/TR]
[TD]Dosya No[/TD]
[TD]2013/145[/TD]
[/TR]
[TD]Davanın Duruşma Tarihi[/TD]
[TD]06/06/2013[/TD]
[/TR]
[TD]Alınan Karar[/TD]
[TD]Ön inceleme tesnip tutanağının taraflara tebliğine karar verilmiştir.[/TD]
[/TR]
[TD]Bir Sonraki Duruşma Tarihi[/TD]
[TD]Belli değil[/TD]
[/TR]
[TD]Varsa Mali Tablolarda Ayrılan Karşılık Tutarı[/TD]
[TD]Yoktur[/TD]
[/TR]
[TD]Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi[/TD]
[TD]Düşük derecelidir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Media Eye Ltd. tarafından Şirketimiz aleyhine; fazlayı talep hakkını saklı tutarak 28.10.2005 tarihli sözleşme uyarınca 2010/2011 ve 2011/2012 futbol sezonuna ilişkin UEFA havuz gelirlerinin % 10'una tekabül eden 1.741.763 Euro ile aynı sözleşmenin 2.2 inci maddesi uyarııca 1.500.000 USD tutarındaki cezai şart bedelinin tahsili iddialarıyla İstanbul 42. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2013/145 E. sayılı dosyasından alacak davası açılmıştır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=291552

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bulut'tan Emre Özkan ve Hilbert açıklaması
24.06.2013 15:53:43

Siyah beyazlı oyuncular Emre Özkkan ve Roberto Hilbert'in Beşiktaş'taki geleceği hakkında menajerleri Ahmet Bulut, HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Bulut, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

Beşiktaş'ın Emre Özkan'ı istemediğini dile getiren Ahmet Bulut; "Beşiktaş, Emre Özkan'ı istemiyor. Emre Özkan da Karabükspor ile görüşüyor. Ama henüz bir anlaşma yok" dedi.

Bulut, Beşiktaş'ın Alman savunma oyuncusu Roberto Hilbert konusunda ise "Beşiktaş ile anlaşmamız zor gözüküyor" diyerek sözlerini tamamladı.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ntvspor Son Dakika:Beşiktaş Slaven Bilic le 2 yıllık anlaşmaya vardı

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Türkiye maçında ayar olmuştum ben bu Blic'e ama dur bakalım neler olacak.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bende...
Başarılı olamayacağını düşünüyorum ya hayırlısı diyelim..

Bide ilk röportajında beni ne doktorlar, mühendisler istedi de gitmedim muhabbeti yapmış.. :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Slaven Bilic kimdir?

slaven_bilic_kimdir_1372125912.jpg

Beşiktaş, yeni sezon öncesi aradığı teknik direktörü buldu.

Slaven Bilic, 11 Eylül 1968 doğumludur. Hırvatistan Milli Takımı'nın eski savunma oyuncusudur.Fransa'da düzenlenen 1998 FIFA Dünya Kupası'nda sürpriz bir 3. lük elde eden kadroda yer almıştır.;Hırvatistan U-21 Takımının Antrenörlüğünü yapmıştır.

2006 FIFA Dünya Kupasından sonra kovulan Zlatko Krancjar'ın yerine Hırvatistan Milli Takımının başına getirilmiştir. 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında Lokomotiv Moskova'nın başına geçmiş 18 haziran 2013 tarihinde takımdan ayrılmıştır.

Bilic,  yıllığı 1.6 milyon Euro'dan 3 yıllığına Beşiktaş Kulübü ile anlaştı.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[SOUNDCLOUD]http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F7251235[/SOUNDCLOUD]

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Çarşı Grubu Dernek Oluyor

Beşiktaş'ın en önemli taraftar gruplarından olan Çarşı grubu dün gece yaptığı toplantıyla dernekleşme kararı aldı.

Özellikle Gezi Parkı eylemleri sırasında Çarşı isminin her yerde kullanılması ve bir takım olayların içerisinde yer alması nedeniyle Çarşı Grubu böyle bir karar aldı. Çarşı yönetiminin önümüzdeki günlerde üye alımlarına başlayacağı bildirildi.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
UltrAslan'dan TT Arena açıklaması

Beşiktaş'ın gelecek yıl maçlarını nerede oynayacağı belirsizliğini korurken Galatasaray kulübü ile yapılan temas taraftarları hareketlendirdi.

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan internet sitesinden bir bildiri yayınlayarak geçmişte yaptıkları açıklamanın arkasında olduklarını belirtti.

İşte o açıklama:

Değerli Galatasaraylılar,

Geçtiğimiz sezon başında paylaşımı ile alakalı ayyuka çıkan haberlerin son zamanlarda tekrar konuşuluyor olması üzerine, konuyla alakalı daha önce yaptığımız açıklamayı aşağıda tekrar HATIRLATMA gereğinde bulunduk.

Şunu herkes bilmeli ki; Konu ne olursa olsun, ultrAslan yaptığı her açıklamanın arkasındadır. Devire, döneme, gündeme göre görüşleri değişmez, değiştirilemez ve değişmeyecektir de...

Galatasaray Yönetimi'nin milyonlarca taraftarının taleplerine sırt çevirmemesini diliyor ve bu sese kulak vererek atacağı adımlara karar vermesini istiyoruz!

ultrAslan

Uzun bir süredir, Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'nın Beşiktaş Jimnastik Kulübüne tahsis edilmesi konusu gündemdeki yerini en sıcak haliyle korumaktadır, çeşitli medya kuruluşlarında, canlı yayınlarda ve resmi internet sitemiz ultrAslan.com'da tüm Galatasaray taraftarının bu konudaki ortak fikrini; "ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA'DA GALATASARAY HARİCİNDE BİR TAKIM, ANCAK DEPLASMAN TAKIMI OLARAK SAHAYA ÇIKAR!" diye dile getirdik...

Bu düşüncemizde hiç bir değişiklik yoktur önceki yazıda belirttiğimiz gibi sabit, gayet açık ve net'tir...

Hafızaları pek zorlamaya gerek yok, Galatasaray tarihinin ekonomik ve sportif açıdan en zor dönemde İnönü stadında oynama isteği reddedilmiş ve olimpiyat stadında oynamak zorunda kalmıştık.

Kin gütmek, düşene bir tekmede bizim atmamız, kişisel yapımızda ve Galatasaray terbiyesinde bulunmaz ancak bu acımasız rekabet ortamında bize elini uzatmayan kişi ve kurumları da unutmamız söz konusu olamaz ve bunu unutmayacağımız gibi, milyonlarca taraftarımızın hakkını da kimseye yedirmeyiz!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulumuzadır son sözümüz; En çok kenetleneceğimiz ve başarılara koşacağımız bu senemizde anlamsız konularla birlikteliğimizi zedelemeyelim ve 30 milyona yakın taraftarımızın, isteğine ve düşüncelerine saygı gösterip gücümüzü gösterelim...

TARİH SİZE BUGÜN GALATASARAY'IN STADINA SAHİP ÇIKMA GÖREVİNİ VERDİ...

GALATASARAY'IN NE RİCA, NE DE YAPTIRIMLA VERİLECEK STADI YOK!

ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA SADECE GALATASARAY'INDIR!

ultrAslan

Muhammet İsimli yorumcudan alıntı:Rahmetli Vedat Okyar'ın Bir Sözü Vardı(Galatasaraylı Dostum Olacağına Fenerbahçeli Düşmanım Olsun.)

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Muhammet İsimli yorumcudan alıntı:Rahmetli Vedat Okyar'ın Bir Sözü Vardı(Galatasaraylı Dostum Olacağına Fenerbahçeli Düşmanım Olsun.)

ne güzel anlamışınız..uzatmanın anlamı ne ? araya bakan soktunuz işe yaramadı.. istenmiyorsunuz bu kadar net...

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=262256]Uranos[/MENTION] kaynak var mı ?

Yoksa Twitter den birisinin yorumu mu ? :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ben bu haberin şahsen doğru çıkacağını zannetmiyorum..
Eğer doğruysa büyük bir yanlışlık olur...

TFF yi lagvedip gerekli sportif cezaları versinler yapabiliyorlarsa...

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Demirören yönetimini başa getirmek kimin projesiydi?

Projenin amacıy neydi?

:) Bu soruların cevabında gizli bazı şeyler.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Siyaset yasağı devam ediyor. Israrcı olanlar sonucunu biliyorlar...

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Şiiişşştt Beşiktaş konuşacaksınız burda muhabbet yasak bakın diger bölümlerde hiç muhabbet ediyorlarmı! :w00t:

"Yönetim, hiç şeffaf olmadı"

Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Seyit Ateş, Beşiktaş'ın UEFA tarafından aldığı ceza ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Ateş, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

Beşiktaş Kulübü Yönetimi'nin şeffaf olmadığını dile getiren Seyit Ateş; "Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, UEFA'dan gelen raporun tam metni yayınlamadığı takdirde zan altında kalacaktır. Çünkü kamuoyunda kupadan dolayı bir ceza gelmediğine ve Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'yu harcama adına bu işlerin gizlendiğine dair bir düşünce oluştu. Ortada şaibeli bir durum var. Bugün basında Beşiktaş Kulübü'nün 9 Mayıs'ta ortada hiçbir şey yokken mahkemenin Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'ya ceza verdiğini UEFA'ya yazı göndererek bildirdiği haberleri yer aldı. Bu algıların ortadan kalkması için orijinal metnin tamamının yayınlanması gerek. Çünkü tercümesi de tatmin edici olmaz. Zaten yönetim hiç şeffaf olmadı. Benim bulunduğum dönemde de Beşiktaş, şeffaf olmadı. Şimdi de şeffaf olacağını düşünüyorum. Bu rapor yayınlanmadığı takdirde insanların kafasında daha çok soru işareti olacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] ben siyasetle alakalı bir şey yazmamıştım ama. :)

Sadece arkadaşın banlanmasını istemiyorum, müsade ederseniz iki satır sohbet edecektik..