@deatmania
Konu deatmania tarafından (Bugün Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.
birde resimin neden silindigi hakkında bilgi verirse silen modumuz sevinirim
bende biliyorum farkında olarak koydumFotoğraf tartışma yaratabilirdi hocam.
"Koyduk" haraketi vardı, sende biliyorsun.
O yüzden kaldırdım.
bende biliyorum farkında olarak koydum
vede hiç bir Renktaşım fotografı kaldır vs diye yorum yapmadılar aksine fotografı begenen üyelerimiz var...
konuda haraket yapan kızlar kıme yaptıgı belli o gun ki maç müsabakasında yendigimiz takım taraftarının bu konu başlıgı altında ne işi var zaten... resmi tekrardan yüklenmesini talep ediyorum sayın modum
deatmanıa herhalde modlugun verdıgı seyıyle herseyı sılıyor![]()
Aynen sabrını çok taktir ediyorum herşeyi güzellikle nazikçe anlatıyor umarım patlamaz bir süre sonraBen adamı taktir ediyorum. Güzel götürüyor vazifesini.
Yalnız bu stresli ortama ne kadar dayanır orası muamma ?![]()
Aynen sabrını çok taktir ediyorum herşeyi güzellikle nazikçe anlatıyor umarım patlamaz bir süre sonra![]()
MysteЯio;2246798 dedi ki:Hentbol Takımımız, yarın Süper Lig finali 3. maçında Bş. Bld. Ankaraspor'u ağırlayacak.
![]()
Büyükşehir Belediye Ankaraspor'u 27-25 yenerek final serisinde durumu 1-1 yapan Hentbol Takımımız, yarın rakibiyle 3. kez karşı karşıya gelecek. Hentbol Süper Ligi Şampiyonunu belirleyecek bu zorlu mücadele, Süleyman Seba Spor Salonunda saat 18.00da başlayacak.
Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımımızı desteklemek üzere, tüm taraftarlarımızı BJK Süleyman Seba Spor Salonuna bekliyoruz.
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52248/hentbolda_sampiyonluga_dogru.html
ben bizzat kendim güncel Beşiktaşımızla İlgili Haberleri Bu Konu Başlığı Alınta Toplayacağım elimden geldigi kadar şu dakikadan sonra haber paylaşımında bulunacagımArkadaşlar biliyorum, boş konuşmayı sevmiyorsunuz.
Diğer takım taraftarlarından çok farklıyız, ergenimiz bile ağır durur, susmasını bilir, konuşmasını bilir.
Haddim olmayaraktan sizden rica ediyorum, konu başlığına daha çok katılımda bulunalım.
Saygılar.