SDN Beşiktaş Kulübü

EmremYunus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ya henüz ikisinide beğenemedim nedense bana çok sevimli gelmediler ben böyle renkli bişey bekliyorum mesela turuncu yada kırmızı her yıl alırım genelde şimdi farkediyorumda hep çubuklu almışım gene bu sene onu mu alırım artık bilemiyorum çubukluda yakışıyor ;))

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
[TABLE="width: 468"]
[TR]
[TD]Kaptanımız Guti Hernandez ile golcü futbolcumuz Hugo Almeida'nın Alania Vladikavkaz maçındaki sevinç gösterisi kamuoyundan büyük takdir topladı.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Dün akşam, Alania Vladikavkaz ile oynadığımız ve Takımımız'ın 3-0 kazandığı UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında, Kaptanımız Guti Hernandez ile yıldız futbolcumuz Hugo Almeida'nın attıkları gollerden sonra yaptıkları sevinç gösterisi bugün medyada geniş bir şekilde yer aldı ve kamuoyunda da memnuniyetle karşılandı.
Konu ile ilgili olarak internet sitemize konuşan Kaptanımız Guti Hernandez, şunları söyledi: "Beşiktaş kaptanı olduğum için hem gelen şehit haberlerine üzüldüğümü hem de yeni sezonda ilk çıktığım maçta attığım gol sonrası taraftarlarımıza Türkiye'yi ve kulübümü sevdiğimi, bayrağı öperek göstermek istedim."

Dün akşamki maçta gol attıktan sonra asker selamı vererek kamuoyunun takdirini toplayan yıldız futbolcumuz Hugo Almeida ise, "Askerlerin şehit olmalarına çok üzüldüm. Onların yanında olduğumu, yakınlarının acısını anladığımı belirtmek için asker selamı verdim" diye konuştu.
medya.php

medya.php

medya.php
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ferrari gitmiş. :)

Beşiktaş CAS'a gidiyor!
Beşiktaş Kulübü Ferrari ile yollarını ayırdı. İtalyan futbolcunun idmanlara katılmaması ve Beşiktaş Kulübünden izinsiz olarak İtalya'ya gitmesi iplerin kopmasına neden oldu.

Türkiye Futbol Federasyonunun 10 yabancı üzeri lisans yenilenmesi halinde 250 bin TL ücret aldığı, Beşiktaş Kulübünün ise bu ücreti federasyona vermemek için Türkiye Futbol Federasyonuna Ferrari'nin lisansının yenilenmeyeceği bilgisini geçtiğimiz günlerde ilettiği öğrenildi.

Beşiktaş Kulübünün Ağustos ayının son gününe kadar CAS'a gerekli savunmayı yapacağı ve CAS'tan çıkacak kararı bekleyeceği gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Bu haberdeki 250 bin lira olayı ilginç geldi. Acaba sınırsız yabancı kararından sonra mı çıktı ki bu uygulama???

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
evet sınırsız yabancı var ama 10 dan fazla yabancın olduğunda her yabancı için ekstra para ödüyorsun TFF ye...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Çubuklu forma satışa çıkıyor!

Beşiktaş'ın 2011-2012 futbol sezonunda giyeceği Beyaz ve Siyah formalardan sonra, şimdi de Çubuklu forma yarın (23 Ağustos) Kartal Yuvası mağazaları'nda ve tüm adidas satış noktaları satışa çıkıyor.

Dünyada her şey ikilidir... ‘Siyah’ olmadan ‘Beyaz ', ‘Beyaz’ olmadan ‘Siyah’ olmaz. Bizim için ikisinin bir araya geldiği her gün bayram, her yer şölen alanıdır. Çubuklu formamızın üstündeki kutsal renklerin birlikteliği, ihtiyaç olan her anda ve alanda tutunacak dalımızın Beşiktaş olduğunu hatırlatır bizlere.

İlk olarak satışa sunulan Beyaz forma taraftarlardan yoğun ilgi görmesinin ardından, geçtiğimiz günlerde Siyah forma da 95 TL’lik satış fiyatıyla taraftarların beğenisine sunulmuştu.

Şimdi de yeni sezondaki üçüncü forma olan Çubuklu forma taraftarların beğenisine sunuluyor.

Futbolcuların sahada rahat mücadele etmesine imkan tanıyan yeni formalar, uluslararası adidas tasarım ve teknolojileri uygulanarak hazırlandı.

Göğsünde Toyota, sırtında Ülker ve kolunda Avea yazıları bulunan yeni forma, özel bir kumaş teknolojisi ile üretildi.

Adidas’ın ClimaCool® adını verdiği bu teknoloji ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcularımızın vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor. (haber1903)

formaaa%281%29.jpg

toyotaforma.jpg

formaa.jpg

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
forma güzel de toyota nın kırmızı rengi bütünlüğü bozmuş... Sonradan yapıştırılmış gibi duruyor...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ferrari gitmiş. :)

Beşiktaş CAS'a gidiyor!
Beşiktaş Kulübü Ferrari ile yollarını ayırdı. İtalyan futbolcunun idmanlara katılmaması ve Beşiktaş Kulübünden izinsiz olarak İtalya'ya gitmesi iplerin kopmasına neden oldu.

Türkiye Futbol Federasyonunun 10 yabancı üzeri lisans yenilenmesi halinde 250 bin TL ücret aldığı, Beşiktaş Kulübünün ise bu ücreti federasyona vermemek için Türkiye Futbol Federasyonuna Ferrari'nin lisansının yenilenmeyeceği bilgisini geçtiğimiz günlerde ilettiği öğrenildi.

Beşiktaş Kulübünün Ağustos ayının son gününe kadar CAS'a gerekli savunmayı yapacağı ve CAS'tan çıkacak kararı bekleyeceği gelen haberler arasında.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Bu haberdeki 250 bin lira olayı ilginç geldi. Acaba sınırsız yabancı kararından sonra mı çıktı ki bu uygulama???

Soruşturma başladıktan sonra toz olmuştu ortalıktan, daha önce dediğim gibi cehennemin dibine kadar yolu var, Fener maçı aklıma geliyor tüylerim diken diken oluyor onu görünce!!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
1. HAFTA- 09.09.2011
Eskişehirspor - Beşiktaş

2.HAFTA-18.09.2011
Beşiktaş - Ankaragücü

3.HAFTA-21.09.2011
Bursaspor - Beşiktaş

4.HAFTA-25.09.2011
Beşiktaş - Antalyaspor

5.HAFTA-02.10.2011
Gaziantepspor - Beşiktaş

6.HAFTA-16.10.2011
Beşiktaş - Kayserispor

7.HAFTA-23.10.2011
Mersin İdman Yurdu - Beşiktaş

8.HAFTA-26.10.2011
Beşiktaş - Fenerbahçe

9.HAFTA-30.10.2011
Beşiktaş - Sivasspor

10.HAFTA-06.11.2011
Gençlerbirliği - Beşiktaş

11.HAFTA-20.11.2011
Beşiktaş - Galatasaray

12.HAFTA-23.11.2011
Trabzonspor - Beşiktaş

13.HAFTA-27.11.2011
Beşiktaş - Orduspor

14.HAFTA-04.12.2011
Manisaspor - Beşiktaş

15.HAFTA-07.12.2011
Beşiktaş - İstanbul Büyükşehir Belediye

16.HAFTA-11.12.2011
Samsunspor - Beşiktaş

17.HAFTA-18.12.2011
Beşiktaş - Kardemir Karabükspor

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
[COLOR=[URL=http://forum.shiftdelete.net/misc.php?do=dbtech_usertag_hash&hash=222222%5D%5BQUOTE%3DBonney]#222222]
Bonney[/URL dedi ki:

Bunu paylasmistim cok degisiklik yok, eskisinden cok daha guzel :)[/COLOR]

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,152
Resmi site berbat olmuş. Hiç beğenmedim. Joomla mı wordpress mi başka bir şey mi belli değil zaten. Kullanışsız ve yavaş. Sade olmalıydı eskisi gibi.

Fikstür çalışmıyor bile.

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Hep çok sevinince birşeyler ardından geliyor...

Geçmiş olsun huGOALmeida.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Off arkadaş şanssızlığın bu kadarına ne denir yaa..:( Edu'ya mı kalacağız şimdi..:blink: Umarım Pektemek direkt forvet mevkinde oynar artık. Almeida'nın yokluğunda Mustafa'yı kazanma şansımız var.

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Takımımız'ın uzun seyahatlerde bile kullanabileceği son model otobüste birçok özellik bulunuyor.

haberkucuk_10.jpg

Geçen sezon takımımızı taşıyan Ulusoy firması, Man ve Neoplan firmlarının birleşerek oluşturduğu Viseon marka ilk otobüsü siyah-beyazlılarımız için özel olarak hazırlattı.

İçinde televizyon, wireless, 3G, mutfak, tuvalet bulunan, koltuk aralıkları futbolcularımızın rahatı düşünülerek tasarlanan 34 koltuklu otobüs, siyah-beyazlılarımızı uzun seyahatlerde bile rahat ettirecek şekilde dizayn edildi.

Dün akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv'i yenen takımız, siyah renkli Beşiktaş logolu yeni otobüsü ile maça gitmiş ve karşılaşmayı 5-1 kazanmıştı.

Otobüsün teslim törenine Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, Muhasip Üye ve Asbaşkanımız Engin Baltacı, Futbol Komitesi Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu, Genel Müdürümüz Murat Ülgen ile birlikte, Ulusoy Genel Müdürü Mustafa Yıldırım ve Ulusoy Otobüs Grubu Teşkilat Başkanı İmran Okumuş katıldı.

Fahrettin Curoğlu, geçen sezon da takımımızı taşıyan Ulusoy firmasına ve Haluk Ulusoy'a teşekkür ederek, "Biz zaten Ulusoy ile her zaman yakın ilişkiler içindeyiz. Geçen sezondan bu yana takımımızı taşımalarından ötürü teşekkür ederim. Yeni otobüsün tahsisi ile işbirliğimizi artırdık. Daha farklı projelerde de işbirliği yapmak isteriz. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Ulusoy Genel Müdürü Mustafa Yıldırım ise, "Yönetim Kurulu Başkanımız Haluk Ulusoy, her zaman futbolun içindedir ve Türk futbolunun en büyük destekçilerinden birisidir" diye konuştu ve ilk kez dün akşam kullanılan otobüsün takımımıza uğur getirdiğini belirterek hayırlı olmasını diledi.

İmzaların atılmasının ardından Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, 10 numaralı Beşiktaş formasını Mustafa Yıldırım'a takdim etti.

İmza töreninden sonra futbolcularımız yeni otobüsümüz ile birlikte fotoğraf çektirdi. Dünyaca ünlü yıldız futbolcumuz Ricardo Quaresma ise, kaptan koltuğuna oturarak otobüs hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Beşiktaş JK

131617013_ED42ADB6BB-450x300403754.jpg

131617013_ED42ADB6BB-450x300185926.jpg

131617013_ED42ADB6BB-450x300332391.jpg

131617013_ED42ADB6BB-450x300155565.jpg

131617013_ED42ADB6BB-450x300583035.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,152
Q7'ye bak muhaha :D Şöfeeer şöfer.

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
2yphnw3.jpg

Yavru Kartal'ın tatlılığına bakın hele :) Maşallah

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı, Türkiye Futbol Federasyonu'na dilekçe vererek savunma hakkından feragat etti.

NTV Spor'un son dakika bandıyla geçtiği habere göre; futbolda şike soruşturması kapsamasında tutuklu yargılanan ve Metris Cezaevi'nde bulunan Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı, Türkiye Futbol Federasyonu'na dilekçe vererek savunma hakkından feragat etti.

Adalı verdiği dilekçe ile Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun kendisi için vereceği kararı açıklanmasını istedi.
http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/adali-savunma-hakkindan-feragat-ettiSXHBQ249920SXQ

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Teknik Direktör Carlos Carvalhal, özel bir uçakla Gaziantep'e giden siyah-beyazlı kafilede, bir süredir kadroya dahil etmediği İspanyol yıldız Guti'ye yine yer vermedi.

Guti'nin yanı sıra sakatlığı süren Hugo Almeida, koşulara başlayan Ersan Gülüm ve İbrahim Toraman ile Tomas Sivok da kadroya dahil edilmedi.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Carvahal Guti'yi sildi diyebilir miyiz. Deriz. Dedim.

EmremYunus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bi ara maçı izlerken samsun-beşiktaş maıçını hatırladım kart savururken cem papilanın aha dedim gene mi cesur yürek moduna bağlanmış hakem ama sonradan gördüm ki cem kadar papil değilmiş....yazık oldu bu medya beni çıldırtacak konuşmalar yorumlar çok taraflı ve ince kıyım desteklerle dolu şu tukaka bu iyi falan havaları iyice ayyuka çıkmış duruma hadi hayırlısı

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Son bir haftadır koşulara başlayan Almeida'nın Beşiktaş'ın ligin 6. haftasında oynanacak Kayserispor maçında az da olsa süre alabilecek duruma geleceği öğrenildi.

Ersan Gülüm'ün 2012 Şubat ayına kadar tedavisine devam edileceği öğrenilirken, yine şubat ayının ikinci haftasında maç oynayabilecek düzeye gelebileceği kaydedildi.

Bebe'nin tedavi sürecinde bir aksaklık olmaması halinde ve Beşiktaş'ın Play-Off'lara kalması durumunda, genç oyuncunun Play-Off sürecinde Siyah Beyazlı formayı giymesi ön görülüyor. (Haber1903)