SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İbrahim Üzülmez artık oynamaya başlasın. İsmail'in hataları bitmek bitmiyor.

Olimpiyat Stadı için de sadece 8 bin bilet satılmış .

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi Beşiktaş'lı taraftarlara sadece 8 bin bilet satıldığı öğrenildi.

Karşılaşma öncesinde Trabzonspor'un elinde bulunan Olimpiyat Stadı taraftar rekorunu kırılması yönünde hafta içi yapılan haberlere nazaran bilet satışlarındaki düşüklük hayal kırıklığı yarattı.

Bu rakamların ardından yarın oynanacak karşılaşmada tribünlerdeki seyirci rakamı merak konusu oldu.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
634320020822292794.jpg

634320021203713464.jpg

634320021692150322.jpg

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Beşiktaşımız, Türkiye ziraat Kupası'nda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
Antrenmana ameliyat için Avusturalya'ya giden Ersan Gülüm ile dünkü maçta çeşitli yerlerine darbe alan Guti, Quaresma, Mert Nobre ve İbrahim Toraman katılmadı. Nihat Kahveci, takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.

Takım doktorumuz Devrim Urgun yaptığı açıklamada, Guti'nin sol ayak bileğinde darbeye bağlı ciddi ödem olduğu, Quaresma'nın sağ aşil tendonunda darbeye bağlı ağrısı bulunduğu, Nobre'nin diz iç yanda ağrısı olduğu, İbrahim Toraman'ın ise sol üst baldırına aldığı darbeler sonrasında kas içinde kanama olduğu için antrenmana katılmadıklarını, bu oyuncuların tedavilerine başlandığını söyledi.

Teknik Direktörümüz Bernd Schuster yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman ısınma koşuları ile başladı. Koşular sonrasında dünkü maçta oynayan futbolcularımız, antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise pas ve el topu çalışması yaptı. Dar alan çalışmasının ardından istasyon çalışması ile antrenman devam etti. Yarım sahada yapılan değişmeli kontrollü maç ile antrenman sona erdi.

Beşiktaşımız, çarşamba günü oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 10.30'da basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Beşiktaş J.K

Takım doktorumuz Devrim Urgun yaptığı açıklamada, Guti'nin sol ayak bileğinde darbeye bağlı ciddi ödem olduğu, Quaresma'nın sağ aşil tendonunda darbeye bağlı ağrısı bulunduğu, Nobre'nin diz iç yanda ağrısı olduğu, İbrahim Toraman'ın ise sol üst baldırına aldığı darbeler sonrasında kas içinde kanama olduğu için antrenmana katılmadıklarını, bu oyuncuların tedavilerine başlandığını söyledi.

ayıptır yazıktır her maç darbe her maç tekme tokat dövüyorlar oyuncularımızı
yok arkadaş bizim lige almıcaksın böyle oyuncuları futbol oynanmıyor bizim ülkemizde alıcaksın kazmaları her maç karşı takımdan bir iki kişiyi sakatlıcak!

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Çok haklısın koray. Futbol öyle şerefsiz bir oyun olmuş ki oyuncuları sakatlamak için ellerinden geleni yapıyorlar. İnsanda maç izleyecek zevk bırakmıyorlar. Bir ts maçını izliyorum 2 dk bir düdük. Yeter valla ya. Oyuncularımız kalitelide birde sağlam kalabilseler.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Beşiktaş'ın genç kalecisi Cenk Gönen, İBB karşılaşmasında aldığı darbe sonrası sakatlık geçirdi. Konu ile ilgili ulaştığımız Beşiktaş Kulüp Doktoru Devrim Urgun, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

" Sol el serçe parmağında maçta oluşan bir tranvada tekmeye elini uzatmış. Serçe parmak tranvası oluşmuş. Serçe parmağın iç yandaki bağı koparken yapıştığı yerden kemiğin bir parçasını kaldırmış. Kaleciler için önemli bir sakatlık. Yarın bir el cerrahisine gözükecek. Ameliyat olup olmaması yönünde karar verilecek. Büyük bir ihtimal önümüzdeki hafta oynayamaz.

Haber1903

bir sakat daha :cursing:

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Beşiktaş'ın genç kalecisi Cenk Gönen, İBB karşılaşmasında aldığı darbe sonrası sakatlık geçirdi. Konu ile ilgili ulaştığımız Beşiktaş Kulüp Doktoru Devrim Urgun, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

" Sol el serçe parmağında maçta oluşan bir tranvada tekmeye elini uzatmış. Serçe parmak tranvası oluşmuş. Serçe parmağın iç yandaki bağı koparken yapıştığı yerden kemiğin bir parçasını kaldırmış. Kaleciler için önemli bir sakatlık. Yarın bir el cerrahisine gözükecek. Ameliyat olup olmaması yönünde karar verilecek. Büyük bir ihtimal önümüzdeki hafta oynayamaz.

Haber1903

bir sakat daha :cursing:

8 hafta yok. Yeter ama!!!

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
biraz yavaş girseler ölücekler ! farkında değiller sanırım bu takım ülkemizi avrupa'da temsil eden tek takım farkına varın artık bunun sert girmeyin !!!!!!!!!!!!

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
cenk yok kaldık yine hakana :(

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Hakan yeni saç stiliyle artık boşa çıkmayacak, korkmamıza gerek yok. :)

Schuster'e de ağır bir ceza gelecekmiş.

news_manset_resim_gh_schuster01.jpg

Hasar raporu ağır!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilerek zirve yarışında büyük darbe alan Beşiktaş, sadece üç puanı değil, teknik direktörü Bernd Schuster'i de kaybetti.

Alman teknik adamın, İstanbul Büyükşehir Belediye maçının ardından hakem ve temsilci raporlarında yer alan ifadelere göre ağır bir ceza alması bekleniyor.

Hakem Fırat Aydınus tarafından tribüne gönderilen Bernd Schuster'in 4. hakemi dinlemediği ve sporcu giriş kapısında durarak takımına talimat verdiği için ağır bir ceza alması bekleniyor.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Hakan kötü kaleci değil, abartmayın

Böyle yorumlar yüzünden futbolcuları kayıp ediyoruz. @yer6: benzer bir yorumun senin için yapıldığını düşünsene... Direkt olarak moralin bozulur..

Bize bunlar yakışmıyor. Böyle yorumlar yapıp, kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz. Lütfen...

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
179401_179656842069848_143288092373390_367818_2721  473_n.jpg

-----------------------------------------

[video=youtube;ZnZm-SC9ZKs]http://www.youtube.com/watch?v=ZnZm-SC9ZKs&feature=player_embedded[/video]

Vamos mi Beşiktaş Vamos Şampiyon :clap:

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Guti bir hafta yok!

"AYAK BİLEĞİNDE ÖDEM BULUNUYOR"

Beşiktaş'ın İspanyol yıldız Guti'nin ayak bileğinde yaygın bir şekilde ödem oluştuğu ve Cumartesi günkü karşılaşmada oynayamayacağı bildirildi.

Beşiktaş kulübü doktoru Devrim Urgun'un, bugün çekilen MR'ın ardından HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"Biraz önce Guti'nin MR'ı çekildi. Ayak bileğinde çok yaygın ödem bulunuyor. Cumartesi günkü karşılaşmaya yetişemeyecek. Bir sonraki haftaya yetiştirmeye çalışacağız. " diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Besiktas'in Ispanyol yildizi Guti'nin sakatligindan dolayi Ankaragucu macina kadar forma giyemeyecegi aciklandi. Guti ile ilgili aciklama yapan profesor doktor Mete Duren ` Guti'nin ayaginda alti tane krampon izi var. Kendisine gel bunu cekip medya organlarina gosterelim onerisinde bulundum. O da asaleti geregi bu bana yakismaz diyerek reddetti. Ankaragucu macina kadar oynamayacak` dedi.

Sporzin

yorumsuz

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Guti kaliteli adam tabi. Takdir ediyoruz. Allah'tan Fernandes var da eyvah demiyoruz.

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
[video=vimeo;19533068]http://vimeo.com/19533068[/video]

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Guti yine klas ama reklam çok tırışka olmuş be.. :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Üç kulvarda birden mücadelesini sürdüren tek takım olma ünvanını elinde bulunduran Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde oynatacağı kadrosunu belirledi.

Kaleci
1 Rüştü Reçber
21 Hakan Arıkan
99 Cenk Gönen

Defans
3 İsmail Köybaşı
6 Tomáš Sivok
19 İbrahim Üzülmez
20 İbrahim Toraman
27 Matteo Ferrari
44 Erhan Güven

Orta Saha
7 Ricardo Quaresma
9 Roberto Hilbert
14 Guti
17 Ekrem Dağ
26 Onur Bayramoğlu
28 Fabian Ernst
55 Mehmet Aurélio

Forvet
8 Nihat Kahveci
11 Mert Nobre
13 Bobô
34 Hugo Almeida

Kadroya Dahil Edilebilecek B Listesi:
Umut Kaya - Furkan Şeker - Cumali Bişi - Necip Uysal - Mertcan Demirer - Tevfik Dogukan Pala - Oguz Ceylan - Muhammed Demirci

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
gorevtamamlandi.jpg

''MARKA DEĞERİ'' mi dedi birisi?

Yazan: Fethiye Altındiş

Evet, birileri 2 senedir "Türk Futbolunun Marka değeri" diye bir "SAHTELİĞİN" içinde maalesef... Kimse bana hikâye anlatmasın, anlatamaz çünkü...
Anlattığını sananlar da sadece kendini eğlendirir? Böyle "FEDERASYONUN" böyle "HAKEMLERİ" düşürebilir ancak değerleri…

Beşiktaş berabere kalmış, Karabük yenebilirmiş, olay bu değil. İster inanın ister inanmayın ama gerçekten olay bu değil..

Birileri "hakem odası" basarak , FIFA kokartlarını bir yerlere monte ederek, şeref tribününde küfür kıyamet misafir takımlara saydırarak ve Federasyon başkanını yanına alıp gezdirerek TÜRK FUTBOLUNA sadece kötülük ve nefret aşılar...

Sonra kalkıp "HİZMETLERDEN" bahsedemez.. Kimin kime ne hizmeti yaptığı zaten anlaşılıyor beyler!

Herkes bıktık diyor, Beşiktaş sürekli hakemden şikâyet ediyor diye...

Etmesin mi kardeşim? Ediyor da ne oluyor ayrıca o da tartışılır!

Büyük takımsan hakemi de yeneceksin diye bir saçmalık var ki, eyvah eyvah! HAKEM mi benim rakibim sahadaki yoksa karşımdaki 11 kişilik herhangi bir takım mı?

Bana ne ya hakemden...

Böyle saçma laf mı olur? Buna sebep olanlar, hakemleri ilahlaştırıp "laf söylettirmeyen" eski hakem amcalar, aldığınız ahın haddi hesabı yok! Kimi kimden koruyorsunuz Ey hakem yorumcuları? Zamanında sizden de çektik, bir çekilin ya, bir gidin Allah aşkına...

Doymadınız mı halen Beşiktaş üzerine oynamaktan?

Siz kime "HİZMET" ediyorsunuz beyler?

Neyin peşindesiniz?

Beşiktaş çocuğu diye Fırat Aydınus’u beyinlere kazıyanlara ben 50 tane Fenerbahçe çocuğu hakem sayarım!

Biri Mustafa Kamil Abitoğlu..
Aydınus görevini yapmıştı, Aurelio’ya Kırmızı kart, Schuster’ e kırmızı kart, görev tamamlandı!

Abitoğlu ise Karabük’e penaltı çal(a)mayan, Beşiktaş’ın golünü ver(e)meyen hakem arkadaş!...

Adam biçmeye gelen futbolcuları korkutmaktan aciz hakemler,

Sahada çatır çutur ses duymak istiyorum diyerek futbola sadistçe yaklaşan eski hakemler,

Övünün eserlerinizle!

Takımına göre gaz verip, yazılarıyla "MHK’yı yöneten" yorumcular,

Yazık size…

Adınız HAKEM Soyadınız ADALET demiştim hakemlere daha önce,
Kuldan önce ALLAH korkusu lazım size beyler…

Sen futboluna bak önce diyorsanız eğer, FUTBOL sizin işiniz değil beyler!
REYTİNG REYTİNG!!!

MARKA DEĞERİYMİŞ? SEVSİNLER SİZİN MARKANIZI!

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
İngiltere 'de , İspanya'da çok daha büyük hatalar oluyor ama adam bizim gibi 1 hafta boyunca hakemlerden konuşmuyor.

Hakemlere baskı yaptıkça hata artar.Evet dün çok kötü yönetti ama sen bastırdıkça daha da kötü yönetecek...

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İngiltere 'de , İspanya'da çok daha büyük hatalar oluyor ama adam bizim gibi 1 hafta boyunca hakemlerden konuşmuyor.

Hakemlere baskı yaptıkça hata artar.Evet dün çok kötü yönetti ama sen bastırdıkça daha da kötü yönetecek...
bence olay az bastırmamız yüzünden gerçekleşti. bunlar yeni olan olaylar değilki çoğu takıma oluyo yıllardır.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
news_manset_resim_3m_Simao001.jpg

Simao'nun acı günü!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız oyuncusu Simoa Sabrosa'nın babası Manuel Pereira Da Silva Sabrosa'nın vefat ettiği bildirildi.

Siyah-beyazlı kulüp, Simao'nun babasının vefatı nedeniyle bir baş sağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, ''Oyuncumuzun babası Manuel Pereira Da Silva Sabrosa'nın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Manuel Pereira Da Silva Sabrosa'ya Tanrı'dan rahmet, futbolcumuza, ailesine, sevenlerine, kulübümüze ve Beşiktaş Camiası'na başsağlığı dileriz. Toprağı bol olsun'' denildi.

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bunun olacağını biliyordum, Geceden gökyüzüne bakıp da ne kadar çok yıldız var, yarın hava güneşli olacak deyip,
Sabah, lanet bir karartı ile ve hiç gereksiz yağan yağmurun sesi ile uyanıverdim işte.
Oysa bugün çok önemliydi. Güzel bir gün olmalıydı. Güneşli bir gün.
Ama olmadı işte.
O kadar yıldız, ben uyurken yerini kara bulutlara bırakmış.
Güneşim, yağmurda sırıl sıklam ıslanmış.
Kuşlar konmamış işte balkonuma, gök gürültüsünden korkmuşlar.
Pencereden dışarıya aptal aptal bakarken, ne yapmalı şimdi diye iç geçirmişim.
Bugün için ütülediğim gömlek, keten pantolonum, bez ayakkabılarım.
Yerini siyah parkeme, boynumu dolayan atkıma, nefret ettiğim botlarıma bırakıp gitmiş, dün gece ben uyurken.
Ne yapmalı şimdi?
Kime küfretmeli.
Güneşe mi, Yağmura mı, yoksa korkak Kuşlara mı?
Küfretmeyle değişseydi her şey, önce ben değişirdim.
Devamlı kendime sövdüğümden?
Bugün yağmur yağıyor işte.
Sanki bir daha güneş açmayacak gibi.
Hadi bir şeyler yapmalıyım.
Arkadaşım ‘Pollyanna’yı arayayım.
Ne zaman başıma kötü bir şey gelse hemen onu hatırlarım.
Çok iyimserdir Pollyanna.
Geçen gün de dağa kaldırmışlar zavallıyı.
“Oh be ne güzel, dağ havası aldık demiş”
Gidip hemen yüzümü yıkamalıyım.
Sonra sıkıca giyinip Balık Pazarı'nda biraz turlarım.
Bizim çocuklara söyler tazelerinden de bir kilo ayıklatırım.
Akşama da ızgarayı yaktım mı arka bahçede, yağsın sonra rakı üzerine.
Ne güzelmiş be yağmur.
Hem bu benim bez ayakkabılar da biraz zibidi işi gibiymiş zaten.
Keten pantolon da harbiden bozarmış bizi.
Madara olacaktık bak elaleme.
İyi ki yağmış şu yağmur.
Ben size bir şey söyleyeyim mi?
Bu Trabzon, bu kafayla maç falan da alamaz.
Bakmayın, Bursaspor’dan da bir şey olmaz.
Fenerbahçe’yi hiç konuşmuyorum bile,
Nasıl olsa 20 Şubat'ta gelecek İnönü’ye.
Bak balıklar da nar gibi kızardı be ızgarada.
Hadi o zaman kaldıralım kadehleri Şampiyonluğa.
Ulan Pollyanna hastayım kızım sana.
Erdem Ulus
www.kartalbakisi.com