• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Beşiktaş Kulübü

qk2hi8ev.png

Serin Bir Kasım Akşamında, Gayse yedim Tadı Damağımda :)))

yeşil bursanın bembeyaz oğlanları...cidden turkıyede artık sevılmıyorsunuz..

[video=youtube;Z5ckPN7E4qc]http://www.youtube.com/watch?v=Z5ckPN7E4qc[/video]

Yıldırım Demirören yarın 14:00 te lig tv de futbol gündemi programında olucakmış

[SDNTV]http://video.l3.fbcdn.net/cfs-l3-snc6/78994/970/486915214312_48587.mp4[/SDNTV]

sen sokakta futbol oyna Beşiktaşım, biz kaldırıma çıkar destekleriz seni...!!!

fernandes geliyormuş.kimse birşey yazmamış yahu

Takıma huzur moral vedevamlılık gelsin başka bişey istemiyorum

124vndj.jpg

sinan engin : ahanda portekiz milli takımı kadrosu faik abi :D

büyük ihtimal almeida , simao geliyor :D

Önceki hafta oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle PFDK tarafından 2 maç seyircisiz oynama cezası çarptırılan Beşiktaş'ın şehir tercihi Antalya oldu.

Siyah beyazlıların alınan 2 maç cezanın ardından, TFF'ye G.Antep ve Konyaspor maçlarını Antalyaspor'un sahasında oynamak için başvuruda bulunduğu ve büyük bir olasılık ile bu yönde bir karar çıkacağı öğrenildi.

HABER1903 -

birde güzel stadımız olsun artık.üzeri tamamen kapalı olan.bakalım o müjde ne zaman verilecek

Q7: Fernandes , kanka ilgileniyolarmış seninle , taraftar muhteşem burda. Orda gördüklerimiz bişey değilmiş meğersem , atla gel !
Fernandes: Tamam kanka , hem yalnız da kalmayız. sen ben. oh.

Q7: Simao naptın hacı ?
Simao: iyidir hacı , maçlar işte , koştur koştur. sen naptın
Q7: napiyim bildiğin gibi , trivela rabona geçiriyoruz. gruptan çıkmayı da garantiledik. Mis.
Simao: hadi ya, biz bi arisi yenemedik arkadaş ?
Q7: Napcan atleticoyu b'olm , gel beşiktaşa , taraftarın kralı burda. hele bi fener var ki koymaya doyaman.
Simao: Hadi ya . iyimiş kanka. 3 Vakte kadar ordayım , hem sen ben fernandes tam kanka oluruz. 3lü dolaşırız.
Q7: dolaşırız da , başka bi haberim daha var. Haydi sor sor ?
Simao: Acaba nedir nedir ?
Q7: Hugo da geliyo. 4 lü dolaşırız.
Simao: vay , okey de atarız.
Q7: Tabi olm

Q7: hugo , kap gel okey takımlarını. 3 kişiyiz
Almeida: Geldim kanka.

Alıntıdır...

elbruz bu forzadan değilse forza ya alıntı olarak yazmayı düşünüyorum :D

çarşı forumdan alıntı ama orada da alıntı yazıyor :) alıntı ama nereden alıntı belirsiz :D