Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önceki hafta oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle PFDK tarafından 2 maç seyircisiz oynama cezası çarptırılan Beşiktaş'ın şehir tercihi Antalya oldu.
Siyah beyazlıların alınan 2 maç cezanın ardından, TFF'ye G.Antep ve Konyaspor maçlarını Antalyaspor'un sahasında oynamak için başvuruda bulunduğu ve büyük bir olasılık ile bu yönde bir karar çıkacağı öğrenildi.
Q7: Fernandes , kanka ilgileniyolarmış seninle , taraftar muhteşem burda. Orda gördüklerimiz bişey değilmiş meğersem , atla gel !
Fernandes: Tamam kanka , hem yalnız da kalmayız. sen ben. oh.
Q7: Simao naptın hacı ?
Simao: iyidir hacı , maçlar işte , koştur koştur. sen naptın
Q7: napiyim bildiğin gibi , trivela rabona geçiriyoruz. gruptan çıkmayı da garantiledik. Mis.
Simao: hadi ya, biz bi arisi yenemedik arkadaş ?
Q7: Napcan atleticoyu b'olm , gel beşiktaşa , taraftarın kralı burda. hele bi fener var ki koymaya doyaman.
Simao: Hadi ya . iyimiş kanka. 3 Vakte kadar ordayım , hem sen ben fernandes tam kanka oluruz. 3lü dolaşırız.
Q7: dolaşırız da , başka bi haberim daha var. Haydi sor sor ?
Simao: Acaba nedir nedir ?
Q7: Hugo da geliyo. 4 lü dolaşırız.
Simao: vay , okey de atarız.
Q7: Tabi olm
Q7: hugo , kap gel okey takımlarını. 3 kişiyiz
Almeida: Geldim kanka.