SDN Beşiktaş Kulübü

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
inş. porto maçında hakan oynamaz kalede gerçekten inanılması güç hatalar yapıyor :S

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Tabatanın gitmesi lazım, Beşiktaşa yakışır bir oyuncu olamadı bir türlü. Takımda yeri olduğunu düşünmüyorum. Sürekli top kaybediyor. Yanlış tercihler yapıyor. Bugün hem bizi, hem de kendisini rezil etti üstelik.

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
inş. porto maçında hakan oynamaz kalede gerçekten inanılması güç hatalar yapıyor :S

İnşallah oynamaz kendine güveni sıfır porto maçında oynarsa bizi çıldırtır

Tabatanın gitmesi lazım, Beşiktaşa yakışır bir oyuncu olamadı bir türlü. Takımda yeri olduğunu düşünmüyorum. Sürekli top kaybediyor. Yanlış tercihler yapıyor. Bugün hem bizi, hem de kendisini rezil etti üstelik.

Bal yapmayan arı misali koşuyor çabalıyor ama final pasları sıfır Delgado kalsa daha iyidi

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Doğru diyorsun. İleri uçta da ne Nobre, ne Bobo top saklayabiliyor. Bu maçta onları kaçıracak adam da yoktu Guti gibi. Ernst sürekli Hilbert' e oynadı. Çünkü biliyor adam, ilk yarıda 2 tane top attı Bobo' ya, ikisini de kayıp etti Bobo. Bunun üzerine bir daha top atmadılar ona, kanatlardan gelmeyi denediler.

İleri uçta da top saklayabilecek bir adam lazım derim bize. Haksız mıyım sizce. Bobonun yerine Yusuf gibi bir adam dahi ileride kalsa, hatta hiç geri gelmese daha fazla şansımız olurdu...

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Doğru diyorsun. İleri uçta da ne Nobre, ne Bobo top saklayabiliyor. Bu maçta onları kaçıracak adam da yoktu Guti gibi. Ernst sürekli Hilbert' e oynadı. Çünkü biliyor adam, ilk yarıda 2 tane top attı Bobo' ya, ikisini de kayıp etti Bobo. Bunun üzerine bir daha top atmadılar ona, kanatlardan gelmeyi denediler.

İleri uçta da top saklayabilecek bir adam lazım derim bize. Haksız mıyım sizce. Bobonun yerine Yusuf gibi bir adam dahi ileride kalsa, hatta hiç geri gelmese daha fazla şansımız olurdu...

Ben maçın ikinci yarısı alır diye bekledim ama almadı ayağında top tutan biri olsaydı farklı olurdu bol bol serbest atış kazanırdık manisa daha erken 10 kişi kalabilirdi

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
evet ilerde top tutmada sorun var quaresma olmadığı zamanlar bu sıkıntıyı çok çekçez gibi

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
kalede cenk durmalı, bunların dışında bu sakatlıklara bir çözüm bulunması lazım. ben hocadan çok memnunum ama böyle kötü gitmeye devam edersek, koltuğu sallanır ki bunu da hiç ama hiç istemiyorum. :)

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
kalede cenk durmalı, bunların dışında bu sakatlıklara bir çözüm bulunması lazım. ben hocadan çok memnunum ama böyle kötü gitmeye devam edersek, koltuğu sallanır ki bunu da hiç ama hiç istemiyorum. :)

evet hocadan herkes memnun fakat böyle giderse koltuğunu taraftar değil medya sallıcak ben yarın akşam ahmet çakar la erman toroğlunun neler konuşcağını şimdiden merak ediyorum başlarlar yavaş yavaş

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Şimdilik sanal ortamda da olsa biz dayanışmamıza devam edelim aga.

[video=dailymotion;xe33lg]http://www.dailymotion.com/video/xe33lg_cartel-karakan-erci-e-ve-cina-i-yeb_music[/video]

Başkanımız Yıldırım Demirören'in dediği gibi kardeş miyiz ?

Düzenleme: Videonun teması Alayına İsyan olduğu için mesaja ekledim :)

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
evet ilerde top tutmada sorun var quaresma olmadığı zamanlar bu sıkıntıyı çok çekçez gibi

Quaresma ya alternatif oyuncu çıkarmamız lazım sakatlığı var cezası var

Ben savunma anlayışından memnun değilim

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Porto macında kalede hakan olması lazım kendıne guvenı gelmesı lazım
kalede cenk olursa porto macında fark kacınılmaz olur....

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
hakanın kendine güveni kalmamış porto maçında oynarsa da güven tazeleceğini sanmıyorum kaç maçtır oynuyor güven tazeleyemedi mi ? cenk olursa niye fark olsun gayet iyi kaleci bence

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Cenk ve fark he:D
Lig başlarında takımda kim kaleciydi, Cenk ile Hakanın oynağı maçlardaki yedikleri gollere bakmanı tavsiye ederim.
Ayrıca Cenk takımla biraz daha maça çıktığı taktirde Hakandan çok daha iyi olacağına inanıyorum.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
porto maçının bilet fiyatları açıklansada ona göre hesap kitap yapsak :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sakatlıklar bu kadar can sıkarken istikrar çok uzakta. :(

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Hakan her zaman ya maçı veren ya da maçı kurtaran adam olmuştur ama çoğu zaman maçı o kurtarmıştır.

Çok geriye gitmeyin, Trabzon maçında farkı kim önledi?

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Hakan her zaman ya maçı veren ya da maçı kurtaran adam olmuştur ama çoğu zaman maçı o kurtarmıştır.

Çok geriye gitmeyin, Trabzon maçında farkı kim önledi?

Evet doğru geçen seneki Trabzon maçında da öyleydi onun sayesinde kazandık ama Hakan'da devamlılık yok

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Hakan biraz duygusal bir oyuncu. Bir gol yediyse o gole takılıp kalıyor. Bunu aşması lazım.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
bizim Rüştü napıyor arkadaşlar? kaleci mi çalıştırıyor?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanında Nobre sakatlandı.

Nobre'nin, siyah-beyazlı ekibin bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde başındaki yarım saatlik bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmanın, basına kapalı bölümünde gerçekleştirilen çift kale maçta sakatlık geçirdiği açıklandı.
Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, siyah-beyazlı futbolcunun çift kale maç sırasında Ersan ile girdiği ikili mücadelede sol alt baldırına aldığı darbe ile sakatlanarak antrenmanı yarıda bıraktığı bildirildi. Nobre'nin durumunun yarın sabah yapılacak kontrollerden sonra netleşeceği kaydedildi.

Bu arada, kulüp doktoru Devrim Urgun, hafif ağrıları olduğu için takımdan ayrı çalışan Bobo'nun yarın takımla birlikte antrenmana çıkacağını belirtti.
lig tv

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın Porto ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi L Grubu 3. maçının biletleri satışa çıktı.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda CSKA Sofya'yı İstanbul'da 1-0, Rapid Wien'i ise Viyana'da 2-1 mağlup eden Siyah-Beyazlılar, 3. maçında Portekiz'in Porto takımını İstanbul'da ağırlayacak. İspanyol hakem Carlos Clos Gomez'in yöneteceği mücadele 21 Ekim Perşembe günü saat 20.00'de Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanacak.

Karşılaşmanın biletleri bugün tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.)

Bilet fiyatları şöyle:

VIP ÜST B&E 375,00 TL
VIP ÜST A&F 300,00 TL
VIP ALT A&F 225,00 TL
VIP ALT B&E 225,00 TL
VIP ALT C&D 300,00 TL
NUMARALI ORTA 200,00 TL
NUMARALI KENAR 175,00 TL
KAPALI ÜST 130,00 TL
KAPALI ALT 110,00 TL
YENİ AÇIK 80,00 TL
ESKİ AÇIK 75,00 TL
RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 50,00 TL

www.bjk.com.tr

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
hobaaaa :D

---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

Eski açıkta en iyi hangi bloktan seyredilir maç?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Fiyatlar beklediğim gibi.Guti ile Q7 olsaydı kesin gidiyorduk maça

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
hobaaaa :D

---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

Eski açıkta en iyi hangi bloktan seyredilir maç?

Numaralı tarafına geç bence, maç kötü giderse çarşıyı izlersin. :D Ya da maç iyi giderse kapalı tarafının yanındaki eski açık kapalının devamı gibi oluyor. Artık şansına. :)

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
21 Ekim 2010 Perşembe Günü Saat 19:50’de Anons Yapılacak ve Kapalı Üst Tribünden, Kapalı Alt’a, El Yapımı 625 Metrekarelik Flamamızı Sarkıtacağız. Flamanın Dışına Rastlayan Koltuklara İliştirilmiş 10 Bin Balonu Aynı Esnada Şişirip 10 Dakika Görsel Şov Yapıyoruz.

Maçın Başlama Düdüğüyle Birlikte Balonları Mıncıklayarak Aynı Anda Patlatıyoruz ve Gücüne Güç Katmaya Geldik Tezahüratıyla Tribün Coşkusuna Start Veriyoruz.

Lütfen
Organizasyon Öncesi Balonları Şişirmeyin.
Organizasyonun bütünlük içinde Geçmesini Sağlamak İçin Herkesi Uyaralım.
porto.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Basın Sözcümüz Mete Düren, sakatlığı bulunan futbolcularımızın son durumu hakkında açıklama yaptı.

Mete Düren, sakat oyuncular hakkında bilgi verirken Guti'yi Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Kayserispor ile yapılacak maça yetiştirmek istediklerini söyledi.

Düren, İspanyol yıldızımızın Acıbadem Maslak Hastanesi'nde çekilen MR'ının temiz çıktığını belirterek, ''Guti'nin kontrollerini yaptık. Şu an her şey iyi. Kendisine yüklemelere başlayacağız. Bu süreç de iyi giderse Sivasspor maçında kesin hazır olur. Kayserispor maçına bile düşünülebilir. İyi giderse hedefimiz Kayserispor maçına bu oyuncumuzu yetiştirmek'' dedi.

Takımımızın bir diğer yıldız oyuncusu Quaresma'nın ise 20 Ekim Çarşamba günü İstanbul'a geleceğini kaydeden Mete Düren, ''Gelişinin ardından kontrollerini yapacağız. Duruma göre ya burada tedavisi sürecek ya da tedaviye başladığı yerde devam edecek'' diye konuştu.

Fatih Tekke'nin durumuna da değinen Mete Düren, şunları söyledi:

''Fatih'i 20 Ekim Çarşamba günü takıma vermeyi planlıyoruz. Bu tarihten itibaren takımla çalışmalara başlar. Bugünkü idmanda sakatlanan Nobre'nin ise ayağına basıldığı için ezikler var. Ama Porto maçında oynamasında bir sıkıntı yok. Ayak bileği burkulan Holosko'yu da yetiştirmeye çalışıyoruz. Erhan ile Ekrem'in tedavileri ise sürüyor.''
KAYNAK

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Numaralı tarafına geç bence, maç kötü giderse çarşıyı izlersin. :D Ya da maç iyi giderse kapalı tarafının yanındaki eski açık kapalının devamı gibi oluyor. Artık şansına. :)

Eski açıktan biletimi aldım. Bilet numaram 1

ilk ben aldım demek ki :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
1903Radyo sunucularından Erhun Ateş, 'Çıkış Tüneli' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sakatlıkların bu kadar artış göstermesinin en büyük sebebi Beşiktaş’ın kondisyoneri Carlos Cascallana tercihidir. Cascallana ilk olarak Türkiye’de Aragones'le birlikte Fenerbahçe2de çalışmıştı ve hatırlayalım Fenerbahçe tarihinin en çok sakatlıkları o dönemde yaşandı. Castellana şu an Beşiktaş’ta ve sezon başında beri yaşanan sakatlıklar ortada. Bunlardan daha da ilgi çekici olan ise Carlos Castellana mesleki diplomasının bulunmadığı iddiası ve Beşiktaş yönetiminin bu haberlere karşılık bir basın açıklaması yapmamasıdır.

Programa telefonla bağlanan Bilal Meşe’de Erhun Ateşi doğruladı; Beşiktaş’ta darbeye bağlı sakatlıklar olsa anlarım, bu gösteriyor ki Beşiktaş’ın çalışma programı veya şekli yeniden değerlendirmeli.

- HABER1903 -