kkoray
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 36
inş. porto maçında hakan oynamaz kalede gerçekten inanılması güç hatalar yapıyor :S
inş. porto maçında hakan oynamaz kalede gerçekten inanılması güç hatalar yapıyor :S
Tabatanın gitmesi lazım, Beşiktaşa yakışır bir oyuncu olamadı bir türlü. Takımda yeri olduğunu düşünmüyorum. Sürekli top kaybediyor. Yanlış tercihler yapıyor. Bugün hem bizi, hem de kendisini rezil etti üstelik.
Doğru diyorsun. İleri uçta da ne Nobre, ne Bobo top saklayabiliyor. Bu maçta onları kaçıracak adam da yoktu Guti gibi. Ernst sürekli Hilbert' e oynadı. Çünkü biliyor adam, ilk yarıda 2 tane top attı Bobo' ya, ikisini de kayıp etti Bobo. Bunun üzerine bir daha top atmadılar ona, kanatlardan gelmeyi denediler.
İleri uçta da top saklayabilecek bir adam lazım derim bize. Haksız mıyım sizce. Bobonun yerine Yusuf gibi bir adam dahi ileride kalsa, hatta hiç geri gelmese daha fazla şansımız olurdu...
kalede cenk durmalı, bunların dışında bu sakatlıklara bir çözüm bulunması lazım. ben hocadan çok memnunum ama böyle kötü gitmeye devam edersek, koltuğu sallanır ki bunu da hiç ama hiç istemiyorum.![]()
evet ilerde top tutmada sorun var quaresma olmadığı zamanlar bu sıkıntıyı çok çekçez gibi
kalede cenk durmalı, bunların dışında bu sakatlıklara bir çözüm bulunması lazım. ben hocadan çok memnunum ama böyle kötü gitmeye devam edersek, koltuğu sallanır ki bunu da hiç ama hiç istemiyorum.![]()
Hakan her zaman ya maçı veren ya da maçı kurtaran adam olmuştur ama çoğu zaman maçı o kurtarmıştır.
Çok geriye gitmeyin, Trabzon maçında farkı kim önledi?
Hakan biraz duygusal bir oyuncu. Bir gol yediyse o gole takılıp kalıyor. Bunu aşması lazım.
hobaaaa
---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:19 ----------
Eski açıkta en iyi hangi bloktan seyredilir maç?
Numaralı tarafına geç bence, maç kötü giderse çarşıyı izlersin.Ya da maç iyi giderse kapalı tarafının yanındaki eski açık kapalının devamı gibi oluyor. Artık şansına.
![]()