SDN Beşiktaş Kulübü

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Takım olarak soruyorsan Fenerbahçe ama ben taraf olmak yerine izlemekten hoşlanıyorum. Daha kaliteli, daha zevkli olabilecekken futbol, biri iyi olsun ötekiler kötü demem hiçbir zaman.
Ayrıca kafkas kökenli biri olarak , kurucuları da öyle olduğu için ayrı sempatim var.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Taraftardan çok bir futbol izleyicisiysen hocam, bir kulüp başkanının takımı nasıl yönettiğinin çok önemli olmaması gerekir senin için. :) Önemli olan hatalardan ders çıkartmaktır, geçmişte yanlışlar yapmasına rağmen şu andaki yönetim anlayışında bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben.
Zaten son şansı olduğunu kendisi de iyi biliyor. Güçlü bir yönetim kadrosu kurdu, geçmişte yaptığı transfer hatalarından döndü ve her şey şimdilik iyi gidiyor. Kötüyken kötü deniliyorsa, iyiyken de iyi denilecek elbette. Dahası şu dönemde yeri en sağlam yönetim durumuna gelmiş konumda neredeyse (3 büyükler arasında). Adnan Polat ve yönetimini Galatasaraylı arkadaşlara bir sor istersen memnunlar mı... Bilhassa son iki senedir trajik biçimde şampiyonluklar kaybeden, Avrupa'dan neredeyse maç oynayamadan elenen Fenerbahçe yönetimi ve başkanının olası bir Beşiktaş mağlubiyeti ve son şans olan şampiyonluk yarışı dışında kalması durumunda neler olacak hiç düşündün mü? :)

Derbi öncesi sadece futbol konuşulması taraftarıyım ve bir derbi öncesi kulüp başkanı eleştirisini maksatlı buluyorum.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bak Galatasaray'la kıyaslamam bu konuda. Galatasaray tamam futbol olarak çok iyi neticeler almadı son iki sezonda ama takip edebildiğim kadarıyla stad konusunda olsun, spor a.ş. ve futbol a.ş. nin birleşimi olsun, yeni gelir kaynakları yaratmak ve uefa nın gelecek yıl kesinkez ve son defa istediği uyum maddeleri olsun şu an Türkiye'de en çok çalışan takım. İkincisi futbol sadece sahada 11 kişinin koştuğu bir spordan ibaret değil. Ben sporla ilgili her konuda fikrimi söylerim. Seba beşiktaştayken tüm klüp başkanları futbolcular yazarlar onun ağırbaşlılığını ve duruşunu bilip ona göre hareket ediyorlardı. klüpte yazılı olmayan ahlaki ve disiplinli bir sistem vardı. bu seba'nın içinden geldiği ortamla da alakalı birşey tabii. beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışır bir isimdi. şimdi bakıyorum şeref tribününe :) neyse... Bu başlığı şimdi görüp de bunları yazdım yoksa derbi öncesi maksatlıymış falan hayırdır iki camia ağzımdan çıkanı mı bekliyordu ? Fener'in ya da Beşiktaş'ın tek maçlık galip ya da mağlup olması değil durum. sen de aynı yanılgıya düşüp olayı fener beşiktaş'a getiriyorsun ki ben baştan o yüzden gtaraftarlık psikolojisiyle yaklaşmadığımı söyledim olaya. Yani nedense bu ülkede birileri birşeyleri sahiplenip diğerlerinin o konuda yorum yapmasını istemiyorlar. Ben bu ülkede yaşayan bir bireysem istediğim takım ya da kurum hakkında herkesle eşit olarak konuşma hakkına sahibim sanırım. Kaldı ki iki gazete başlığı okuyup çıkmadım karşına. Olanı da olmayanı da söylüyorum. Asacağız keseceğiz edebiyatı da yapmıyorum.

birileri de yazdıklarım haddin değil diye itibar puanı vermiş -3 :)))
Amma çok klavye delikanlısı birikti. Oturup kimseyle medenice birşey konuşamıyorsun.
Buralara hakaret yazdırıp ceza aldırmaya çalışıp, özelden isimsiz sistem mesajı yollayan arkadaş anladın sen onu :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Biraz nostalji yapalım, gerçi yarına yeni goller gelecek ama şimdilik Kadıköy hatırasını tekrar yaşayalım..
[video=youtube;vUd6HqhepvI]http://www.youtube.com/watch?v=vUd6HqhepvI[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
100. sayfamız da hayırlı olsun.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
birileri de yazdıklarım haddin değil diye itibar puanı vermiş -3 :)))
Amma çok klavye delikanlısı birikti. Oturup kimseyle medenice birşey konuşamıyorsun.
Buralara hakaret yazdırıp ceza aldırmaya çalışıp, özelden isimsiz sistem mesajı yollayan arkadaş anladın sen onu :)
İlk olarak haddin değil diyerek altta alıntıladığım mesajını ben raporladım. Bir kulüp başkanı hakkında ne düşünürsen düşün, ''utanç abidesi'' gibi bir ifade kullanamazsın. Bu bana göre açık bir hakarettir ve raporlanması gerekir. Evet ben raporladım, var mı itirazın arkadaş? Var dediğini varsayıyorum; o halde benim yorumlarım arasında da hakaret içerdiğini düşündüğün bir mesajım varsa, sen de raporlar ya da bölüm moderatörüne şikayette bulunursun.

İkincisi klavye delikanlısı tabiri benim için miydi? Bilelim de ona göre konuşalım.

kafkas kökenlilerin kurduğu bir klüp olan beşikta'a bir kafkas kökenli olarak başarılar diliyorum. yıldırım demirören gibi bir utanç abidesine karşın inşallah en kısa sürede kendine yakışır bir başkan(!) seçecektir.

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
konudaki 1000. mesaj içinde 4 mesaj kalmış..

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
hersey bır yana besıktasım yarın Q7 vs Guti vs Bobo Gol show yapıcak :D

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bucasporun Yaptığına Bakın Beşiktaş Maçındaki Bilet Fiyatları.
Açık:75 TL
Kale Arkası :25 TL

Galatasaray Maçı Bilet Fiyatları.
Açık:40 TL
Kale Arkası:20 TL.
Bu Arada 1000 Mesaj Hayırlı Olsun.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bucasporun Yaptığına Bakın Beşiktaş Maçındaki Bilet Fiyatları.
Açık:75 TL
Kale Arkası :25 TL

Galatasaray Maçı Bilet Fiyatları.
Açık:40 TL
Kale Arkası:20 TL.
Bu Arada 1000 Mesaj Hayırlı Olsun.

Bucanın bu yaptığı çok ayıp bizde sadece bilet fiyatları yüzünden açık dolmamıştı kale arkasında üst üste bindik milletle allahtan kapıları açtılar da geçen oldu oraya birazda olsa rahatladık

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Moralmanım bozuk. İkinci yarıda bir gol daha atmalıydık... Schuster neden çift forvet başlamadı anlamıyorum. Bu önemli bir maçtı. Fener ise klasik faullerini ve çirkefliğini yaptı sahada. Futbol oynatmadı ki herifler...Kavga, gürültü izletti fener paso...

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Moralmanım bozuk. İkinci yarıda bir gol daha atmalıydık... Schuster neden çift forvet başlamadı anlamıyorum. Bu önemli bir maçtı. Fener ise klasik faullerini ve çirkefliğini yaptı sahada. Futbol oynatmadı ki herifler...Kavga, gürültü izletti fener paso...

moralini bozmaya gerek yok fenerin nasıl oynadığı ortada eğer adam gibi oynasalardı , ilk yarıda 2 oyuncumuz sakatlanmasaydı hadi onuda geçtim hakan o hatayı yapmasaydı bu maç böyle olmazdı ve beşiktaşımız ezdiği fenerbahçe karşısında galip gelirdi fakat nihatın bu takımda yeri yok

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Nihatı eleştirmekte haklısın. Aurelio yerine o çıkmalıydı oyundan..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Şöyle olsaydı böyle olsaydı diye söylenmek pek doğru değil, futbol bu hatalar oyunu.Sadece beklenmeyen olan ilk yarıdaki iki zorunlu değişiklik.Yoksa maçın şeklinin daha farklı olmaması için bi neden yoktu.Fakat şunuda unutmamak gerek, orta sahada hakim olan bizdik, panik yapmadan dakika 85de penaltı kazanan bizdik, fizik kondüsyonu 90da aynen devam eden bizdik..Fenerbahçeye ise bol şans çünkü deplasman maçlarında işleri hiç kolay olmayacak

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Gücüne Güç Katmaya Geldik

[FLASH]https://dl.dropbox.com/u/2052719/player.swfxx?skin=http://dl.dropbox.com/u/2052719/facevideo/lulu.zip&controlbar=over&file=http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash2/57786/600/441493449180_35925.mp4&duration=56[/FLASH]
Video

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
anca ıslık anca ıslık başka bişey bilmezler:D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler
Halayla, türkülerle sevdi bu kalpler
Yıldızlar tutuştu siyah beyazla...
Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla
Beşiktaş seninle ölmeye geldik..BEŞİKTAŞ
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
Derin bir nefes çektik abbasağadan,
Bir umudum sensin anlıyor musun,
Hayat yaşanmıyor senle olmadan,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik. BEŞİKTAŞ

Heyt be!!
2he9il5.jpg
:D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
GetImage.aspx

ALEN DERBİYİ DEĞERLENDİRDİ

'Kadro seçimi yanlıştı'

Beşiktaş'ın tribün lideri Alen Markaryan 1903Radyo'da katıldığı ALEN-İ programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Markaryan, dün akşam oynanan derbi karşılaşmasında Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'in kadro seçimini eleştirdi.

Markaryan: "Schuster'in oyuncu tercihleri yanlıştı, kalede Hakan yerine Cenk olmalıydı, hiç bir varlık gösteremeyen Nihat ilk 11'de başlamamalıydı, İbrahim Üzülmez maçın başında sahaya sürülmeliydi.

Normalde Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi ezip geçmesi gerekiyordu. Ancak Schuster'in hatalı kadro tercihi, yaşanan 2 talihsiz sakatlık ve buna bağlı olarak yapılan mecburi oyuncu değişiklikleri buna engel oldu. Daha önce hiç isim vermedim ama bu sefer isim vereceğim, Nihat Kahveci'nin bu takıma hiç bir faydası yok, antrenmanlarda ne yapıyor merak ediyorum, belki oyundan çıkartılacaktı ama sakatlıklar nedeniyle oyundan alınamadı belki.

Ayrıca Hakan Arıkan tercihi de yanlıştı, bence Cenk ile başlanması gerekiyordu. Hakan Arıkan yediği golde çok hatalıydı, ayrıca sürekli şansız sakatlıklar yaşıyor, bence artık bu kale Cenk'e emanet edilmeli.

Ekrem Dağ ise sakatlandığına hemen oyundan çıkmadı, bir kaç kez tedavi yaptırdı ancak o dakikalarda golü yedik, keşke Ekrem sakatlanır sakatlanmaz hemen oyundan çıksaydı.

Schuster'e sormak lazım, İbrahim Üzülmez'i neden oynatmıyor, neden tercihini İsmail Köybaşı'ndan yana kullanıyor? İbrahim yaşlı olduğu için mi oynatmıyor yoksa İsmail'i genç olduğu için hazırlamak mı istiyor? Bence eğer İbrahim Üzülmez 40 yaşında olsa bile performansı iyise, ilk 11'de oynaması gerekiyor. Aynı şekilde eğer kalede Cenk'in performansı iyise veya forvette Bobo'nun performansı iyise, ilk 11'de oynamaları gerekiyor.

EMRE KART GÖRMELİYDİ
Cüneyt Çakır, zamanında Delgado'yu itiraz ettiği için 2. sarı karttan kırmızı kartla oyundan atmıştı, dün ise aynı hakem Emre Belezoğlu'nun itirazlarına kart çıkartmadı. Emre o kadar itiraz etti ama kart çıkmadı. Aynı şekilde Bilica sürekli Beşiktaş futbolcularını ve taraftarlarını tahrik etti, ama yine kart çıkmadı, kaleci Volkan da çok itici ve tahrik edici bir yapıya sahip, ama kimse onlara kart göstermiyor.

KALEDE SORUN VAR
Beşiktaş'ın kaleci sorunu var. Tamam Rüştü de Hakan da Cenk de iyi kaleciler, ama Beşiktaş'ın maç kazandırcak bir kaleciye ihtiyacı var.

PAOK VE LİVERPOOL ARASINDA NE FARK VAR?
Ayrıca PAOK flamalarının stada sokulmasına neden izin verilmediğini anlamadım, Fenerbahçe'liler Liverpool bayraklarını ve flamalarını çok rahat tribüne sokabiliyorlar. PAOK ve Liverpool arasında ne fark var, birisi açıklasın lütfen.
ALEN DERBİYİ DEĞERLENDİRDİ - Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Kartal yenilgiyi unuttu!
Beşiktaş'ın bu sezon sergilediği performans parmak ısırtıyor.
553459_detay.jpg

Derbi maçta Fenerbahçe ile Kadıköy'de 1-1 berabere kalan Beşiktaş, bu sezon yenilgiyi adeta unuttu.

Siyah-beyazlılar bu sezon Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 12 maç yaparken, sadece 1 kez mağlup oldu. Geride kalan 12 maçın 9'unda sahadan galibiyetle ayrılan ''Kara Kartallar'', 2 beraberlik, 1 de yenilgi elde etti.

Beşiktaş, 12 resmi maçta rakip fileleri tam 28 kez havalandırırken (maç başına 2.33 gol), kalesinde ise sadece 5 gol gördü (maç başına 0.41 gol). Bu gollerin 10'unu Spor Toto Süper Lig'deki 5 maçta atan siyah-beyazlılar, 18'ini ise UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 7 karşılaşmada kaydetti.

TEK YENİLGİ SPOR TOTO SÜPER LİG'DE
Beşiktaş, bu sezon tek yenilgisini Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldı.

Ligin 2. haftasında BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 2-0 kaybeden siyah-beyazlılar, bu sezon resmi maçlardaki ilk ve tek yenilgisini elde etti.

Oynadığı 12 resmi maçın 11'inde gol atmayı başaran Beşiktaş, sadece yenildiği İstanbul büyükşehir Belediyespor maçında rakip fileleri havalandıramadı.

AVRUPA'DA YENİLGİSİ YOK
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde ise bu sezon yoluna namağlup olarak devam ediyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde 6'sı ön eleme, 1'i de grup maçı olmak üzere 7 karşılaşmaya çıkan siyah-beyazlılar, 6 kez sahadan galip ayrıldı, 1 kez de berabere kaldı.

''Kara Kartallar'', Avrupa'daki tek beraberliğini 3. ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti'nde oynadığı Viktoria Plezen maçında 1-1'lik skorla aldı.

BU SEZONKİ MAÇLARI
Beşiktaş'ın bu sezon oynadığı 12 resmi maç ve sonuçları şöyle:

UEFA AVRUPA LİGİ:
Beşiktaş-Vikingur.......: 3-0
Vikingur-Beşiktaş.......: 0-4
Viktoria Plezen-Beşiktaş: 1-1
Beşiktaş-Viktoria Plezen: 3-0
Beşiktaş-Helsinki.......: 2-0
Helsinki-Beşiktaş.......: 0-4
Beşiktaş-CSKA Sofya.....: 1-0

SPOR TOTO SÜPER LİG:
Bucaspor-Beşiktaş.......: 0-1
Beşiktaş-İst.B.Şehir.Bel: 0-2
K.Karabükspor-Beşiktaş..: 0-4
Beşiktaş-Ankaragücü.....: 4-0
Fenerbahçe-Beşiktaş.....: 1-1

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Fb elımızden kactı ama bunun ınonusu de var o lıverpool bayrakları asanların 'guti' yermı bakalım ınonuye gelmeye :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Daha önceleri diğer takıma mensup eski arkadaşlarımı mabede maçlara davet ettim, taraflı tarafsız her gelen hayranlığını gizleyemedi ve hiç bir baskım olmadan tezahüratlara bile eşlik ettiler,özellikle taraftarımızın büyüklüğünü ve ortamın fevkaladeliğini her konu açılan ortamda dile getirdiler.

Ve gün geldi çattı bu sefer de bizim misafirimiz ol dediler. İstemeye istemeye, içimden gelmeden de olsa daveti geri çeviremediğim için tamam dedim. Biletler alındı ve maç günü geldi çattı, kafamda soru işaretleriyle maça gittim. Nasıl bir şeydi Beşiktaş'ımı ve taraftarımı rakip taraftar tribününden ve rakip taraftarın bakış açısıyla izlemek gözlemlemek,yorumlamak...

Maça 2 saat var stada yaklaştık her yer polis olağanüstü güvenlik önlemleri var. Metroya yaklaşan yerler yollar hep kesilmiş 2 dakikalık yolu 10 dakikadan fazla yürüyerek “mistik” dere kokusu eşliğinde Biletix gişesinden biletlerimizi almak üzere sıraya geçtik. Biletler hala bitmediğinden gişe önü kalabalık izdiham. Övdükleri sistem falan yok.Çevremdeki renkli taraftarlara bakıyorum hiç derbi havası yok daha doğrusu umutta yok,fanatiklikte yok,”Bön bön” seyirci modunda derken gümbürtü koptu. “Gücüne güç katmaya geldik…formanda ter olmaya geldik…”Aman Allah’ım üşüdüm birden tüylerim diken diken Kadıköy inliyor taraftarımızın sesiyle, sanarsın ki tüm tribün eşlik ediyor.”Ohaaa…Yuhh lan bunlar kaç kişi…Azıttılar yine…Bizim taraftar başlar şimdi…”gibi renkli taraftarın söylemleri eşliğinde o müthiş koroyu tüm Kadıköy dinledi. Cılız bir ıslık müdahalesinin akabinde stad hoparlöründen marşlar çalmaya başladılar ama nafile susmak bilmez Beşiktaş taraftarı hız kesmeden tezahüratlarına devam ediyordu yine.

Güç bela tıkış tıkış içeri girdik,arama yok elimdeki çantaya kimse bakmadı zira içinde zararlı bir madde de yoktu ama güvenlik araması vasattı,stada girdik migros bölümünde tam taraftarımızın yanına çektim bizim arkadaşları da…Güvenlik amacıyla kısa bir bölüm boş bırakılmış polis ve özel güvenlikler yerleştirilmişti. Stad dolu ama yer yer boşluklarda var.Maça daha 1 saat gibi bir süre var stad bizi dinliyor. Karşılıklı el kol hareketleri ve taraftarımızın sesini ve şevkini kırmak için hoparlörlerden şarkılar marşlar arasına cılız seviyede renkli taraftarın desteği içerisinde ve anlatılmaz heyecanımla maçın başlamasına kalan zaman giderek azalıyor ama taraftarımızın temposu düşmüyordu. Etrafımızdakilerin şaşkın,kızgın ve kabul edemez halleri koltuklarımın kabarmasına fazlasıyla yetiyordu. Bir an aşağı doğru inip polis ve güvenliklere BEŞİKTAŞ’lı olduğumu ve kendi tribünüme geçmek istediğimi söylesem diye düşündüm belki de alırlardı yada almazlardı ama daha sonra hem beraber geldiğim arkadaşlarıma ayıp ederim düşüncesi hem de yıllardır aynı tribünde omuz omuza takımımı desteklediğim taraftarı uzaktan gözlemleme şansımı kullanmak maksadıyla bu düşüncemden vazgeçtim. İyi ki de vazgeçtim zira Kadıköy’de hep 52.000 taraftar olgusuyla övünen renklilerin yılda bir seferde olsa kendi evlerinde “Taraftar nasıl olunur?” semineri görüp ders almaları ve buna şahit olmak inanılmaz güzel bir duyguydu…
Takım ısınmaya çıktığında tüm takımın çağrılıp İbrahim Toraman’ı özellikle çağırmaları ve Toraman’ımızın tribüne doğru yaklaşıp alkışlaması da fevkalade barut fıçısına döndürmüştü renklileri. Bu duygu ve görüntüler eşliğinde maç başladı.Kendime hakim olmam gerektiğinin bilincinde olarak kendimi sıkarak ve ara ara beynimde bunu kendime hatırlatarak maçı izlemeye koyuldum. Sahaya çıkan 11 hiçte beklemediğim düzeyde bir ilk 11 di ve şevkim kırılmıştı. Ama yinede yediğimiz gole kadar sahada çok iyi bir BEŞİKTAŞ vardı. Golü yedikten sonra takım düzenimiz bozuldu. Ekrem,Aurelio,Nihat,Hakan ve Nobre’nin formsuzlukları neden bunların yerine Üzülmez,Necip,Holosko,Cenk ve Bobo’nun 11 de olmadığını zaten pekiştiriyordu. Hakemin yediğimiz goldeki faulü görmemesi çileden çıkarmıştı beni. Sahanın iki formsuz oyuncusu Ekrem ve Hakan’ın sakatlanıp çıkması üzücüydü ama yine de bizim adımıza iyi olmuştu.Yerine giren Üzülmez hayatında ilk kez sağ kanatta top oynamış Ekrem çıkmadan o alanı koridor yapan Dia’yı sahadan silmişti Üzülmez. Cenk daha zaten oyuna girerken ki aktifliği futbolcu ağabeylerini motive edici hareketleriyle ben bu maça hazırım kendime güveniyorum mesajını veriyordu. Neticede ilk yarı sonuna kadar renklilerin bir üstünlüğü oldu golden sonra. Tabi bu arada taraftarımız hala şova devam ediyor artık Kadıköy tamamen teslim olmuş durumda,yenilen gol bizi susturmadığı gibi attıkları golde renkli taraftarı çok fazla gaza getirmemişti. 2. yarı ile birlikte BEŞİKTAŞ’ımız sazı elimize almıştı. Orta saha hakimiyeti tamamen elimizdeydi Guti’nin enfes performansı ve Emre’nin de çıkmasıyla orta saha tamamen bize geçmişti ama beklenen gol bir türlü gelmiyordu. 2 zorunlu değişiklik birazda elimizi kolumuzu bağlamıştı.Arada renklilerin geliştirdiği kontr ataklara da kalede güven veren Cenk başarıyla karşılık veriyordu.

Nihat,Nobre,Aurelio bize haram etmekteydi maçı ve beklenen değişiklikler yapıldıktan sonra nihayet tam 3 pasta ( Cenk’ten Guti’ye, Guti’den Bobo’ya) Bobo’nun yaptırdığı penaltıyla atışı gole çeviren Guti’nin gol sevincindeki hırs ve formadaki armayı öpmesi kazanmaya ne kadar inandığının ve istediğinin bir göstergesiydi. O gole kadar zaten taraftarımız sayesinde eziyet çeken renkli taraftarlar birer birer takımlarına küfür etmeye yuhalamaya başladılar. Maçın başından beri önümde olan 10 yaşlarında bir çocuk sürekli bizim tribünü izliyor abisi yada amcası olan şahıs başını stada çevirip maçı izlemesi için baskı yapıyor ama çocuk belli bir müddet sonra yine bizim taraftara bakıyordu.Bu defalarca tekrarlandı.En son yanındaki büyüğü kızar bi yüz ifadesiyle bakınca “ohaa bee biraz sussanıza”diye taraftarımıza bağırması beni güldürmüş ama çocuğun aslında hayran bakışlarla taraftarımıza bakması ve bundan sonra takım ve taraftar konusunda çelişkiye düşeceğinin de net bir kanıtıydı.Tempoyu maçın sonu olmasına rağmen bozmayan hatta arttıran bu muhteşem taraftara renklilerden gelen söylemler bu sefer gözlerimin yaşarmasına sebep oluyordu.”Ne ciğer var la bunlarda…Bunlar insan değil vallahi…Kulağımız patladı bizimkiler kız gibi maç izliyor bir avuç adamın yaptığına bakın utanın utanın…gibi ve bir bölümün küfürlü söylemleri eşliğinde maç sona erdi. Beni maça davet eden renkli takım taraftarı sevgili arkadaşlarımda bu taraftarın büyüklüğünü kendi stadlarında kabullendiler ki bu da ziyadesiyle bana yetti zaten.

Çok uzattım hepinizden özür dilerim ama bunları yazmalıydım daha çokta kısalttım aslında. Orada sizin yanınızda olmak vardı ama sizi uzaktan izlemek ve oradaki izlenimleri görüp sizinle paylaşmakta bence çok çok güzeldi. Orada bulunan tüm taraftarımızın, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum.Maçın sonucu mağlubiyet veya galibiyette olsaydı aynı şeyleri yazardım buna eminim. Teşekkürler büyük BEŞİKTAŞ TARAFTARI.

forzadan bir yazı en sonunda dünya gibi sizde kabul edeceksiniz büyüklüğümüzü ! o 10 yaşındaki çocuğu alalım direk bizim tribüne yoksa gençliği bunalımla geçer :D

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Nostalji formamız reklamsız olarak 40 liradan satışa sunulmuş.

Zamanında almadım, sonra epey arayıp bulamamıştım bu formadan. Bu fırsatı kaçırmam :)

2021_2_nostaljik.jpg

2021_2_230920101039.jpg

2021_4_230920101047.jpg

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
MysteЯio;1543330 dedi ki:
Nostalji formamız reklamsız olarak 40 liradan satışa sunulmuş.

Zamanında almadım, sonra epey arayıp bulamamıştım bu formadan. Bu fırsatı kaçırmam :)

file.php

file.php
Nerede?Bu arada sanırım resimler görünmüyor

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
resimler forza da ve görmek için üyelik gerekiyor :)

resimleri imageshack atsan ya da forza dışında bir link varsa versen hoş olur :)