SDN Beşiktaş Kulübü

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bence iyi oldu dinlenmesi lazım fener maçında ve cska maçında lazım bize a.gücü maçında allah korusun bişy olur sakatlanır kırmızı görür falan sonuçta diğer hafta fenerle maçımız aziz yıldırım 1 hafta önce çalışmalara başlayabilir

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
gelsin artık şu maçlar, canım sıkılmaya başladı.. :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ın Ankaragücü maçına çıkacağı ilk on bir belli oldu.

Cenk
İsmail Köybaşı
İbrahim Toraman
Ferrari
Ekrem
Ernst
Necip
Guti
Nihat
Nobre
Bobo

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Nihat Nobre Bobo...

Allah için Bu gece GÖREVİNİZİ UNUTMAYIN...

Hepinizden 1 Gol bekliyoruz :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sinan Engin, Beşiktaş bugün kanatsız oynuyor dedi. Çok fazla hücumcu var bir kaza olabilir diyor.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
vader.jpg

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
şunu anlamıyorum bu kadar kötü zeminimiz varken neden kasımpaşada bizim stadda oynuyor maçlarını gitsinler olimpiyatta, samiyende, kadıköyde oynasınlar !!!

çok güzel bir anda gol geldi kartal goll goll goll derken :D

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Beşiktaş'ımızın golleri. 12 dev adamla çifte zafer yaşadık bu gece :) Haftaya da böyle devam edelim inş. :)

[SDNTV2]http://proxy-32.dailymotion.com/video/003/438/24834300%3amp4_h264_aac.mp4?auth=1284258902-1568e8080a88de7d91a16f5329cab723[/SDNTV2]

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Maç öncesi kısa bir flashback yapalım... :devil: (Koyduk mu?)

[FLASH]http://www.youtube.com/v/DCXUqcGceYA?fs=1&hl=en_US[/FLASH]

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bazıları diyor ki yok Fenerbahçe kazanır yok berabere biter..
Nereleriyle izliyorsa bu iki takımı..
Gülüyorum sadece.
Kadıköyde görürsünüz Beşiktaşı

recooo1903

Asistan
Reaksiyon puanı
8
ADNAN POLAT`I ANLAMAK

GetImage.aspx

Itır Esen’in bilgisayarı bozulmasa bu polemiğe hiç girmezdim.

Heleki dinlemediğim bir açıklama üzerine hayatta yazı falan da yazamam.

Sabah iki nakliyeci tarafından uyandırılıp o telefonu alıncaya kadar.

Önce nakliyeci.

Hanım, her zaman ki gibi, bana sormadan evde bir takım değişikliklere gitme kararı almış. Dört senelik koltukları bedelsiz serbest bırakmış.

Nereye mi? Tabi ki annesine. Namıdeğer kayınvalideye.

Üstelik nakliye parasını da biz verecekmişik. Nakliyecinin.

Hem gönder, hem de gönderirken üzerine para ver. Tam Beşiktaş işi yani.

Neyse, başkan istiyorsa yapılacak birşey yok. Gönderin gitsin.

Yeni gelecek koltuk için Allah'tan scout çalışması yapmış da, bide onunla uğraşmadık.

Koltukları göndermeden önce yeni koltuları araştırıp bulmuş.

Hatta prensip anlaşmasına varıp ilk taksidini de ödemiş.

En azından bu iyi bir gelişme.

Telefon da tam bunun üzerine çaldı zaten.

Telefon hattında Itır Esen var.

Daha alo demeden, "Hayrola koltukları değiştiriyormuşsun" dedi.

Anladım ki operasyon çoktan medyaya sızmış.

Evet abla acil sponsor bulmamız lazım.

Allah'ım sanki koltuk değil Robinho alıyoruz.

Telefonda ki ses evde ki sesi bastırıyor.

Erdem lütfen Adnan Polat’a yazı yaz.

Ne oldu abla öldü mü yoksa!

Dinlemedin mi Beşiktaş’a sallamış.

Valla dinlemedim.

O yüzden de bişey yazamadım abla kızma bana.

Şu an ki halimi görsen Adnan Polat’ı anlarsın

Bir kere koltuk giti mi başka bişeyler de gidiyo adamdan.

Ben anladım Adnan Polat’ı

Sende anla güzel ablam...

Popoyu koyacak yer yok.

Erdem Ulus / Haber1903

recooo1903

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Vay be tayfur havutçuyu top peşinde koşarken görmeyeli baya olmuştu :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Beyler bu kurguyla derbi oynanmaz. Fenerbahçe'ye pozisyon vermeden, hatta gol yemeden maçı bitirmemiz çok zor. Bir faciadan korkuyorum açıkçası. Farklı da kazanabiliriz, beklenmedik bir mağlubiyet de alabiliriz... Schuster'in defans ve ortasaha kurgusu çok önemli. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum. :)

recooo1903

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Beyler bu kurguyla derbi oynanmaz. Fenerbahçe'ye pozisyon vermeden, hatta gol yemeden maçı bitirmemiz çok zor. Bir faciadan korkuyorum açıkçası. Farklı da kazanabiliriz, beklenmedik bir mağlubiyet de alabiliriz... Schuster'in defans ve ortasaha kurgusu çok önemli. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum. :)
Ernst-Necip-Guti üçlüsü oynarsa en az 2 fark bekliyorum :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ferrari son maçta yerinde müdahaleler yaptı. Ankara'nın bulduğu posizyonlara bakarsak hep savunma arkasına atılan toplarla. Schuster bu maçta ofysayt taktiği uygular mı bilemiyorum.
Ayrıca en sonki maçta Emre ve Bilica'nın (Lugano var mıydı hatırlamıyorum.) yaptıkları ortada. Emre'nin Ernst'i attırdığı ve oskara layık görüldüğü poziyon, Bilica'nın yaptığı kazı çalışması, İbrahim Toraman'ın saçını çekmesi.
Bu maçta oynarsa Quaresma aynı hareketlere maruz kalacaktır. İzlediğim kadarıyla Quaresma çabuk sinirlenen bir oyuncu değil.
Ben bu maçta Guti'nin ara paslarıyla, Quaresma'nın trivelasıyla sonuca gideceğimiz kanaatindeyim. Nobre'nin inanılmaz hırsı ve Bobo'nun durumu da ümitlerimizi arttırıyor açıkçası.

Ernst-Necip-Guti üçlüsü oynarsa en az 2 fark bekliyorum :D

Schuster bu üçlüyü bozarsa, intihar etmiş oluruz.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Ferrari son maçta yerinde müdahaleler yaptı. Ankara'nın bulduğu posizyonlara bakarsak hep savunma arkasına atılan toplarla. Schuster bu maçta ofysayt taktiği uygular mı bilemiyorum.
Ayrıca en sonki maçta Emre ve Bilica'nın (Lugano var mıydı hatırlamıyorum.) yaptıkları ortada. Emre'nin Ernst'i attırdığı ve oskara layık görüldüğü poziyon, Bilica'nın yaptığı kazı çalışması, İbrahim Toraman'ın saçını çekmesi.
Bu maçta oynarsa Quaresma aynı hareketlere maruz kalacaktır. İzlediğim kadarıyla Quaresma çabuk sinirlenen bir oyuncu değil.
Ben bu maçta Guti'nin ara paslarıyla, Quaresma'nın trivelasıyla sonuca gideceğimiz kanaatindeyim. Nobre'nin inanılmaz hırsı ve Bobo'nun durumu da ümitlerimizi arttırıyor açıkçası.

Schuster bu üçlüyü bozarsa, intihar etmiş oluruz.
Harfi harfine doğru:dirol:

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33

+1903

schuster değiştirmez bence dizilimi.. aynı şekilde defans önde olur stoch niang falan hızlı topçular. alex'in zaten kalitesi belli bi ara topu atması yeterli olur niang'a.. inşAllah sakata gelmeyiz. ( fazlada takmamak lazım fenerin durumu ortada en kötü 2 yeriz 4 atarız:D )

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36

ben bu maçıda boş geççeğimizi sanmıyorum gol atarlar ama yenilmeyiz gibi geliyor

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
medya9.jpg

medya8.jpg

medya6.jpg

Fenerbahçe maçının hazırlıklarına sabah yaptığı idmanla başlayan siyah-beyazlılarımızda İbrahim Toraman ile Fatih Tekke arasındaki iddiada gülen taraf İbrahim Toraman oldu.

Takımımızın üst üste aldığı galibiyetlerin olumlu havası BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde hissediliyor.

Sabah yapılan antrenmanda ceza sahası dışından çektikleri şutları kale direğine isabet ettirmeye çalışan İbrahim Toraman ve Fatih Tekke’nin çekişmesinde İbrahim Toraman 10 şutun 3’ünü hedefe gönderirken, Fatih Tekke’nin denemeleri boşa gitti.

Ayrıca, Quaresma’nın bir şutunu yakalamak isteyen malzemecimiz Süreyya Soner topa müdahale edince sağ bileğini incitti. Olayın ardından hemen Süreyya’nın yanına gelen Quaresma yaptığı esprilerle emektar malzemecinin acısını hafifletti.

medya5.jpg

medya4.jpg

medya3.jpg

medya2.jpg

medya1g.jpg

medyab.jpg

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
kafkas kökenlilerin kurduğu bir klüp olan beşikta'a bir kafkas kökenli olarak başarılar diliyorum. yıldırım demirören gibi bir utanç abidesine karşın inşallah en kısa sürede kendine yakışır bir başkan(!) seçecektir.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Gökyüzünde değilsin yalnız
Bir yanın ay bir yanın yıldız

Efsaneler yerde sürünsün
Kartalım göklerde süzülsün

Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı
Anlayamaz kimse bu aşkı
Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet
Siyah beyaz bize emanet !

Sen neredeysen oradayız biz
Ne dağlar engel ne de deniz
Sonunda ölüm bile olsa
Son nefeste bilki senleyiz

Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı
Anlayamaz kimse bu aşkı
Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet
Siyah beyaz bize emanet !

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Adama istifayı bastırcaksın öle diyorsunuz yani :):):)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
valla o kendini sağlam kazığa bağlamış kolay kolay gidecek gibi durmuyor. hele bu sene iki transferle milletin ghözü gene boyandı. ben tribün liderlerinin yalakalığından farklı düşündüğünü umuyorum beşiktaşlıların. çarşı grubu o kadar lağvetti parçaladı kendini sonra noldu eski tas eski hamam. milleti yemesinler boşuna. süleyman seba gibi bir başkan'dan sonra maalesef o efendilikte ve karizmada bir adam gelmedi. biri playboydu öteki bildiğin çam yarması.

[video=youtube;HxedhZyHn54]http://www.youtube.com/watch?v=HxedhZyHn54[/video]

şu tip yakışıyor mu allah aşkına beşiktaşa yaa :S