• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Beşiktaş Kulübü

[SDNTV]http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash2/57723/355/1253262630961_34213.mp4[/SDNTV]

Portekiz - Güney Kıbrıs Rum Kesimi maçını burdan izleyebilirsiniz.

---------- saat 22:59 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:55 eklenmişti ----------

Benimki de 2. bir seçenek olsun o zmn :)

Bizim absürt sever yönetmen ve yapımcılar Guti ile action-komedi filmi çekerlerse şaşırmam :) Tam da öyle bir ifade var yüzünde :D

7 numara ronaldo olmayınca quaresma'ya kalmış güzel olmuş:) bizimki yine kendisine sert girenlere yere düşünce vuruyo:D

bu portekiz maçında güney kıbrıs ne yapıyor öyle yaw? adamlar 2 tane atmışlar...

2-2 oldu ilk yarı bitti. Orta sahanın hemen ilersinde bizimki mereiles'e pas attı oda vurdu gol oldu. Asist sayarlar mı acaba :)

Quaresma rahat değil bu her halinden belli oluyor. Kendisini ispat etmek istiyor sanırım. :) İnşallah 2.yarı oyundan almaz td.de doya doya izleriz.

Portekizde de ne defans varmış arkadaş adamlar 3 pozisyon buldu 3'ü de gol oldu. Ben böyle maç görmedim sayın seyirciler.

---------- saat 00:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:06 eklenmişti ----------

4-3 oldu yok böyle bir maç :D

yalnız q7 den midir nedir:P ne zaman topa dokunsa gol oluyo:D

almalıyız bu quaresma mıymış neymiş 7 numarası var hani portekizin onu almalıyızda gelirmi ki:tt2::tt2:

at onu be off nasıl götürdü topu:D:D

Bu dakikalarda Q7 çok pas atmaya basladılar yakıyor yakıyor!!!

4-4 Bitti Portekiz defansı berbat :)

Ah neden gol olmadı o ya :( Beşiktaş kaçırıyor gibi hissettim. :mrgreen:

holosko atmış 90 da 1-0 kazanmışlar:) quaresma'da atamadı ama iyi oynadı yinede..

Şu golü yazsaydı mükemmel olurdu :)

[SDNTV]http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash2/57631/297/1253471156174_26031.mp4[/SDNTV]

Q7nin bu huyunu seviyorum, topla hareketleniyor çalım atıyor önünü boşaltıyor sert ve düzgün vuruyor

Aman deyim yapmayın beyler ne sakatı bismiillah daha adamı göremedik yahu :(

BEŞİKTAŞ`TA ŞOK!

Siyah-Beyazlılar`ın son gün transferi Fatih Tekke`den kötü haber geldi.

Sağ diz iç yan bağlarında esneme ve küçük çapta yırtık olan Fatih Tekke yanlış tedavi kurbanı. Rubin Kazan’ın sağlık heyeti ihmalkar davrandı, golcünün sahalara dönüşü uzadı.
Beşiktaş | Haber 1903 - Beşiktaş`ın Kalbi - BEŞİKTAŞ`TA ŞOK!

---
İmza töreninde söylemişti zaten 15 gün lazım bana diye.

[VIDEO]http://www.dailymotion.com/video/xep3d4_besiktas-vs-adidas-vs-q7_sport[/VIDEO]

Eyvallah NETWORK. :)
Özledik be, başlasın artık şu maçlar :P

valla bende özledim şu 2 hafta bizim için çok zor bir hafta olucak a.gücü maçı sonrasında perşembe cska sofya maçı sonrada pazar fb maçı bu 2 haftadan sağ salim çıkıcaz inanıyorum :D

Futbol takımımızın UEFA Avrupa Ligi’nde CSKA Sofya ile oynayacağı ilk grup maçını Fransız hakem Laurent Duhamel yönetecek.

sakata gelmiyelim bu akşam fransa maçı var :D bile bile mi verdiler naptılar artık herşeyi düşünüyorum..