SDN Beşiktaş Kulübü

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
eğer ki robinho konuşulurken makukula gelirse çok büyük olay çıkar 1 yanlış yönetimin tüm doğrularını götürür bobo yu makukula için kesmek doğru olmaz allah korusun makukula küçük takımların büyük oyuncusu büyük takımların küçük oyuncusudur tabata gibi

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Yahu lütfen resmi site yalanlasın şu Makukula transferini...:(
Siz bu adamı istiyor musunuz arkadaşlar? Millet kan ağlıyor yahu, forvete bu adamı koyarlarsa maç falan izlemem diyor.

bence de tam bir saçmalık tabata'dan daha verimli olacağını düşünmüyorum! :thumbdown:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
eğer ki robinho konuşulurken makukula gelirse çok büyük olay çıkar 1 yanlış yönetimin tüm doğrularını götürür bobo yu makukula için kesmek doğru olmaz allah korusun makukula küçük takımların büyük oyuncusu büyük takımların küçük oyuncusudur tabata gibi

Katılıyorum. Makukula iyi topçudur kötü topçudur fark etmez. Ancak beklentiler bu kadar yükseltildikten sonra, her şey bir reklam politikası mıydı diye düşünecek millet. Bu kadar Robinho söylentisi sadece hisse senetlerinin değerini yükseltmek için miydi diye sorarlar adama... Peki bu taraftarın aylardır sabahladığı geceler ne olacak sayın başkan?

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Katılıyorum. Makukula iyi topçudur kötü topçudur fark etmez. Ancak beklentiler bu kadar yükseltildikten sonra, her şey bir reklam politikası mıydı diye düşünecek millet. Bu kadar Robinho söylentisi sadece hisse senetlerinin değerini yükseltmek için miydi diye sorarlar adama... Peki bu taraftarın aylardır sabahladığı geceler ne olacak sayın başkan?

o sabahladığımız geceler hepimizin içinde patlıcak sanırım en terbiyelisi bu daha çok yazcak şey var fakat forumdan banlanırım recai abi ye inanıyorum fakat verdiği hiç bir gün tutmadı pazar pazartesi salı yok haftaya cuma cumartesi hafta sonu yok hala

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
ne bileyim bana da saçma geliyo.. makukula gelince diyorum kontenjan sorunumuz olmasa bobo kesilmese e öylede değil, mecburen bobo kesilcek.. ne bilim yönetim özüne dönüyo sanırım. ama ben hala serdal adalı'ya güveniyorum..

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
gelicek oyuncu kim merak ediyorum.az önce pes 2010 da kadroyu kurdum.forvet için bir kişi lazım.bobo çok düşük yapılmış oyunda :)

Aurelio'yu nasıl aldın , ben onu alamadım bir türlü. Milli takımdan transfer de edemiyorsun. R.Betis'de oyunda yok :blink:

Makakulayı 2 sene önce kapıdan kovdular şimdi milyon eurolar verip alıcaklar pehh.. İstemezük.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
ben guti geldikten sonra söylemiştim arkadaşlara.demirören bi kötü transfer yapıp kendisini gösterir diye.ama içimden gelmiyodu aslında dediklerime inanmak.inşallah haklı çıkmam.tabatadan ağzı yanmadı demirörenin heralde

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
twitter.com/gundogarhakan

"arıza çıkmadı çıkmayacak yanlış anonsmuş :) relaxxx"

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Eyvallah mazruf. Daha ne videolar hazırlanacak kim bilir. Neler göreceğiz neler. :devil:
Şu Bursa'nın maçına bakayım ben bi neler oluyor. :sleep:

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
güzel video olmuş yapanın eline sağlık:) saol mazruf + ..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Holosko bu sabah saatlerinde 2.kez baba olmuş :) Kızına Claudia ismini veren Holoskoyu ve eşini tebrik ederiz.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
41271_140197826022172_124624827579472_190896_3669849_n.jpg

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Şunu Robi okusa ben ne yaptım deyip koşa koşa gelirdi eminim. :D

Bu arada rivayete göre Robinho şu an başkan ve Serdal Adalı ile beraber Q7 ve Guti'nin imza törenlerini izliyormuş, kafası da epey karışıkmış. Ruh haliyle ilgili bile duyum alabiliyor bizimkiler, helal olsun ln! :mrgreen::laugh:

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Şunu Robi okusa ben ne yaptım deyip koşa koşa gelirdi eminim. :D

Bu arada rivayete göre Robinho şu an başkan ve Serdal Adalı ile beraber Q7 ve Guti'nin imza törenlerini izliyormuş, kafası da epey karışıkmış. Ruh haliyle ilgili bile duyum alabiliyor bizimkiler, helal olsun ln! :mrgreen::laugh:

sinerji yaratıp öğrenmişizdir belki:D

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
forza yönetim kurulu açıklama yaptı az önce işte açıklama:Siz de hızla kredinizi kaybediyorsunuz. Ana forumda duyurular kısmında Robinho Beşiktaşımıza Hayırlı Olsun başlığı hala orada duruyorken sizin bu şekilde konuşmanız da asılsız ithamda bulunmaktır. Gün aşırı hesap mı vereceğiz? O başlığın orada durmasından gerekli mesaj alınamıyor mu? FORZA YONETIM KURUKU ACIKLAMASI

Biri bunun dogru olduyunu bakabilir mi forza uyeliyi olanin?:)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
sinerji yaratıp öğrenmişizdir belki:D

:D
Forza'da zaten gazladı millet, topic 8 bin küsürden 10.000 sayfaya ulaşınca Robi gelecek diyorlar. :mrgreen:

Bonney, bu açıklama var ve benzeri açıklamalar da hep vardı zaten. Zamanı gelince konuşacağız diyorlar. :)

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
aman kavruk oğlan
yandım kavruk oğlan
senin yüzünden uykusuz kaldım kavruk oğlan :D gelceksen gel gelmiceksen yedek klübesinde iyi eğlenceler :D

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Tsk. ederim Blackout ;)
Her gece 2lere kadar kaldim Robinho icin bir-bir spor siteleri geziyorum bir haber cikiyormu diye, Forzaya uye olamiyorum Kosova vatandasiyim kimliyimi scan yaptim ama kabul etmediler :D
Gelicekse gelsin artik Robinho yoksabiz gidicez bu dunyadan boyle bekleye bekleye :S.