- Reaksiyon puanı
- 157
Şu ofsayt taktiğide biran önce bitmeli.Bernd in bu taktikle olmayağını anlaması gerek.
Şu ofsayt taktiğide biran önce bitmeli.Bernd in bu taktikle olmayağını anlaması gerek.
Maalesef Beşiktaş hala kötü. Bu 4 attığımız takım bizim Bank Asya'da oynayamaz yahu, o derece zayıf. Sadece mücadele ediyorlar. Alınan sonuç yanıltmasın, güçlü bir takım karşısında tarihi fark yeriz bu sistemle. Acilen bir şeyler yapılmalı, bu kadro çok daha sağlam bir futbol oynayabilir.
Neyse zafer gecemizde moralleri yüksek tutalım. Transfer haberi var mı beyler? :mrgreen:
patlıcak bi yerde ama hayırlısı![]()
Patladı zaten belediye karşısında
Diyorum ki, stoperde Zapo'yla beraber Ersan oynasa daha mı iyi olur acaba? Adam en azından hızlı, Ferrari'den bu sistemle bir şey beklememek lazım.
Hele bir gruplardan çıkalım, Liverpool'u şöyle çeyrekte, yarımda sopalamak daha keyifli olur. :devil: Şu takım defansı (defans oyuncuları demiyorum) ve ofsayt taktiği işi canımı sıkıyor. Fazla zamanımız kalmadı, puan kaybetme lüksümüz yok. Şusterin acilen başka bir kurguya geçmesi lazım.
ben de öyle umuyorum ama hiç değiştircek gibi durmuyo o anlayışı![]()
Baskıyla falan değiştirteceğiz bro, valla Bursa, Trabzon 4 atar bu sistemle. :unsure: Hatta inanmayacaksın ama Fenerbahçe bile birkaç tane atabilir. :scared:![]()
Öyle deme Oktay, Stoch bence çok iyi transfer, Niang bugün kötüydü ama o da iyi topçu. Kazara falan bize patlarlar Allah korusun. :scared: Fenerin de aslında sorunu kadrodan değil, sistemden kaynaklanıyor. Neyse renklileri salla ya ötede bayılsınlar.
Bu sistemi oturtsa bile çok riskli, adamlar sistemimize göre hazırlanıp karşımıza çıkacaklar. Güçlü bir rakip gelirse işimiz zor olur.Hele hızlı adamları varsa , valla kevgire çevirirler![]()