SDN Beşiktaş Kulübü

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Şu ofsayt taktiğide biran önce bitmeli.Bernd in bu taktikle olmayağını anlaması gerek.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ligde patlarsa kötü.Çünkü kötü takım yok ligde hepsi mücadele ediyor.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Maalesef Beşiktaş hala kötü. Bu 4 attığımız takım bizim Bank Asya'da oynayamaz yahu, o derece zayıf. Sadece mücadele ediyorlar. Alınan sonuç yanıltmasın, güçlü bir takım karşısında tarihi fark yeriz bu sistemle. Acilen bir şeyler yapılmalı, bu kadro çok daha sağlam bir futbol oynayabilir.
Neyse zafer gecemizde moralleri yüksek tutalım. Transfer haberi var mı beyler? :mrgreen:

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Maalesef Beşiktaş hala kötü. Bu 4 attığımız takım bizim Bank Asya'da oynayamaz yahu, o derece zayıf. Sadece mücadele ediyorlar. Alınan sonuç yanıltmasın, güçlü bir takım karşısında tarihi fark yeriz bu sistemle. Acilen bir şeyler yapılmalı, bu kadro çok daha sağlam bir futbol oynayabilir.
Neyse zafer gecemizde moralleri yüksek tutalım. Transfer haberi var mı beyler? :mrgreen:

şuan yok ama öyle bişey bekliyoruz yarını:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Galibiyet adına herkese benden +:w00t:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Diyorum ki, stoperde Zapo'yla beraber Ersan oynasa daha mı iyi olur acaba? Adam en azından hızlı, Ferrari'den bu sistemle bir şey beklememek lazım.

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Diyorum ki, stoperde Zapo'yla beraber Ersan oynasa daha mı iyi olur acaba? Adam en azından hızlı, Ferrari'den bu sistemle bir şey beklememek lazım.

Katılıyorum Ferrari bugünde kötüydü belediye maçında 2 goldede onun hatası var

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
44812_429004443835_50738228835_4684737_2887713_n.jpg

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Toraman da gelir gerçi, biraz daha toplarız sanırım arkayı.
Gündüz iyi bir kura, akşam da sansasyonel bir transfer haberi bekliyoruz. :thumbup1:
Güzel olacak güzel! :devil:

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Aklın yolu bir. Sergen Yalçın da aynı şeyleri söylüyor.

Sergen Yalçın: Beşiktaş ofsayt taktiği yapmamalı​
[SDNTV]http://ntvmsnbc.mncdn.net/NtvSpor/c/v/59/besiktashelsinki_SVEU0.flv[/SDNTV]

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
liverpool gelirse cehenneme döner burdaki maç:) zaten öyle oluyoda daha fena olur yani..

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hele bir gruplardan çıkalım, Liverpool'u şöyle çeyrekte, yarımda sopalamak daha keyifli olur. :devil: Şu takım defansı (defans oyuncuları demiyorum) ve ofsayt taktiği işi canımı sıkıyor. Fazla zamanımız kalmadı, puan kaybetme lüksümüz yok. Şusterin acilen başka bir kurguya geçmesi lazım.

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Hele bir gruplardan çıkalım, Liverpool'u şöyle çeyrekte, yarımda sopalamak daha keyifli olur. :devil: Şu takım defansı (defans oyuncuları demiyorum) ve ofsayt taktiği işi canımı sıkıyor. Fazla zamanımız kalmadı, puan kaybetme lüksümüz yok. Şusterin acilen başka bir kurguya geçmesi lazım.

ben de öyle umuyorum ama hiç değiştircek gibi durmuyo o anlayışı:)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ofsayt taktiği meselesi felan zaten söylenmiş, ferrarinin gereksiz olduğu yorumuna bende katılıyorum. Tamam şeker gibi, düzgün bir insa lakin, oyun tarzı bize yaramıyor. Abilerimiz başta ferrai gönderilmesin diye tezahurat yapmakla ettikleri hatayı anlamışlardır umarım.

Ferrariye şuç bulmuyorum yanlış anlaşılmasın, bence çok kaliteli bir futbolcu lakin hocanın şu an ki sistemine uyan bir adam değil.

Orta sahada topa biraz daha basmamız lazım. Kanatlarda hilbert ve quarezma bence rakip oyuncuları yeterince irrite edip, oyundan düşürebiliyorlar. Onların arkasında oynayan, ismail, ersan, ibrahim üzülmez, gibi oyuncular biraz daha destek olmalı. Orta sahada da necip her daim ilk 11 de olmalı.

Aurelio tranzonspora ilk geldiğinde bu adamı biz almalıydık demiştim. 8 sene sonra geldi :) Yaşlı artık, eski yırtıcılığı yok. Acilen necip'in, ernst' in alternatifi olacak bir yırtıcı kartal bulmak lazım derim.

Hocanın inadı da ligde' ki ikinci maçta cidden patladı. Eğer ligimizi ciddiye almamaya devam ederse sabırları taşırır, bunun da istenmese de hoş sonuçlar doğurmayacağını hepimiz biliyoruz.

Demirören bu konuda açıklama yapmıştı, artık başarısızlık olursa tüm sorumluluk Schuster' indir diyerek. Bunu da aklımızdan çıkarmamak lazım. Çünkü yönetim, hoca kimi isterse almaya çalışıyor.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
ben de öyle umuyorum ama hiç değiştircek gibi durmuyo o anlayışı:)

Baskıyla falan değiştirteceğiz bro, valla Bursa, Trabzon 4 atar bu sistemle. :unsure: Hatta inanmayacaksın ama Fenerbahçe bile birkaç tane atabilir. :scared::D

kosasker, tüm kalbimle katılıyorum dostum. Yalnız Aurelio'yu daha görmedik, bence ilaç gibi olabilir. 3 sene önceki halinin %70'i olsa, Beşiktaşımıza süper katkısı olur.

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Bu sistemi oturtsa bile çok riskli, adamlar sistemimize göre hazırlanıp karşımıza çıkacaklar. Güçlü bir rakip gelirse işimiz zor olur.Hele hızlı adamları varsa , valla kevgire çevirirler :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Öyle deme Oktay, Stoch bence çok iyi transfer, Niang bugün kötüydü ama o da iyi topçu. Kazara falan bize patlarlar Allah korusun. :scared: Fenerin de aslında sorunu kadrodan değil, sistemden kaynaklanıyor. Neyse renklileri salla ya ötede bayılsınlar.

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Öyle deme Oktay, Stoch bence çok iyi transfer, Niang bugün kötüydü ama o da iyi topçu. Kazara falan bize patlarlar Allah korusun. :scared: Fenerin de aslında sorunu kadrodan değil, sistemden kaynaklanıyor. Neyse renklileri salla ya ötede bayılsınlar.

stoch'a katılıyorum fakat niang ne kadar iyi olursa olsun fener'in forvet köreltme sorunu var.. kim gelse iş yapamıyo ne bilim niang'ta öyle olucak gibi yoksa futbolcu olarak iyi adam.. bu köreltme olayıda dediğin gibi sistemden kaynaklanıyo işte. neyse 5.hafta rahat bi galibiyet alıcaz diye düşünüyorum:) en çok kalecilerimize güveniyorum bunu söylerken:)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bu sistemi oturtsa bile çok riskli, adamlar sistemimize göre hazırlanıp karşımıza çıkacaklar. Güçlü bir rakip gelirse işimiz zor olur.Hele hızlı adamları varsa , valla kevgire çevirirler :)

Katılıyorum. Bizim gördüğümüzü Schuster de görmeli. Görmek zorunda. Taktiği değiştirmek zorunda. Üstelik elinde yeterince deneyimli oyuncular var. Üstelik genç oyuncularımız da çok hırslı. Necip ve Cenk yeterince iyiler. Bu takımı iyi idare etmesi gerekir Schuster' in. Yenilgi almak için bahanesi de yok bence.

Geçen haftaki maçtan sonra sahayı bahane etmesi benim hiç hoşuma gitmedi, profesyonelce de bulmadım. :thumbdown:

Beşiktaşa yakışan bir söylem değil. Aklım başıma geldi geleli Beşiktaşlıyım, böyle bir bahaneyi açık açık söyleyen ilk hocamız malesef...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ama o armutların hepsi bize atıyor bro nasıl olacak. :D
Oyunumuzu düzeltelim de biz yine, Fb'yi yenmek için ekstra bir olaya girmeye gerek yok zaten. Karakteristik bir özelliğimizdir. :w00t::D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
defansın göbeğine zapo - toroman sağ bek ekrem dağ sol bek i.üzülmez oldumu çabuk dönerler bu sistem ozman oturur çünkü ferrari çakılı defansın adamı böyle git gel yapabilcek bir adam değil çok yavaş kalıyor ama zapo-toroman geriye çabuk dönebilirler hızlı adamlar i.üzülmez zaten her maç çıkıyor dönüyor ekremde öyle çıkıyor dönüyor ama bir kontra atakta ekrem dönebilirmi bilmiyorum o konuda şüphe var bu takıma robinho + sağ bek lazım:devil: