SDN Beşiktaş Kulübü

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
carew gelsede fena olmazdı sonuçta ülkemize ve beşiktaşımıza alışık bir oyuncu ama hatırladığım kadarıyla parasal sorun yaşamıştık onlada ben o yüzden düşük görüyorum carew ihtimalini robi nin bavullarının bir kısmı geldi diyorlar ama ne kadar doğrudur bilemem gerçi recai abiye inanıyorum ben ama :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
recai abi duayen :D kimi diyor serdal adalı kimi diyor yıldırım demirören kim olduğu muamma adamın her dediği transfer gerçekleşti Q7 Guti şimdi diyor robinho + sercan :D

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
SERİ A dan kiralık bir oyuncu alacakmışız...

Beşiktaş transfere doymak bilmiyor. Siyahbeyazlıların son bombası İtalya Ligi`nden kiralık olarak gelip gollerine İnöne’de devam edecek

2010-11 sezonuna transfer şampiyonu olarak girmeyi şimdiden garantileyen Beşiktaş, Quaresma ve Guti`yi bile gölgede bırakabilecek yeni bir transfere hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların sır gibi sakladığı çok özel plana göre İtalya Ligi Serie A`da forma giyen dünya çapında bir golcü oyuncu önümüzdeki hafta İnönü`de artık taraftarın alıştığı yeni bir şova daha imza atacak. Daha önce uzunca bir süre Brezilyalı yıldız Robinho`yu getirmeye çalışan, bu oyuncunun çok yüksek maliyeti nedeniyle Robinho`nun Manchester City`den takım arkadaşı Togolu Adebayor`a yönelen yönetim bu iki isimden vazgeçmek zorunda kalmıştı. Taraftara bir yıldız sözü daha olan Başkan Yıldırım Demirören, bu gelişmeler üzerine Serie A`da oynayan ve ortalığı ayağa kaldıracak bir golcünün peşine düştü. Bonservis maliyeti yüksek tutan isme kiralık olarak siyah-beyazlı forma giydirilmesi planlanıyor. Beşiktaş`ın bu transferi bu hafta içerisinde açıklaması bekleniyor. Yabancı oyuncu fazlalığı çeken takımda ise sözleşmesi dondurulan Fink`in teknik direktör Schuster tarafından Villarreal maçı kadrosuna alınması dikkat çekerken, Hilbert`in de yeni yıldıza yer açmak için kiralık olarak gönderilebileceği gelen haberler arasında.

Sabah

Sizce GUTİ ve Q7 yi gölgede kim bırakabilir?
Seri A da oynayan?

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
- ROBİNHO DENGELERİ ALT ÜST EDER -
” Robinho Beşiktaş’a muhteşem olur fakat karakter olarak çok zayıf bir futbolcu. 30 milyon küsür Pound Real Madrid verdi. Ben burda oynamayacağım deyip çekti gitti. Daha sonra M.City 33 milyon Pound verdi. Orayı da ben ülkemi seviyorum diyerek bıraktı gitti. Şahsım adına Robinho transferini eğer olursa ben onaylamıyorum. En son Fenerbahçe’nin de Robinho için devreye girdiğini duydum. Krasic’de yapılanı fiyat yükseltmeyi şuan bence Robinho’da Fenerbahçe yapıyor. Bu yüzden bu transfer gizli tutuluyor olabilir. Fakat Serdal Adalı’nın olumsuz yönde bir açıklaması var. Serdal Adalı’nın boşyere bir açıklama yapacağınıda sanmıyorum. Bende zannetmiyorum Robinho’nun Beşiktaş’a geleceğini. Çünkü 33 milyon Pound’luk bir futbolcu. Senelik 9 milyon Pound para alıyor. Senelik parası Beşiktaş’ın bütün takım içi dengesini alt üst eder. Juventus’dan Amauri ismide kulağıma geliyor. Juventus’dan bu oyuncu alınabilir. Bunu da bir bilgi olarak verebilirim. Juventus bonservis bedeli karşılığında bu futbolcuyu Beşiktaş’a verebilir. Altidore Beşiktaş’ı istiyor. Eğer Beşiktaş yönetimi Altidore bitirmek istiyorsa çok rahat bir şekilde bitirir. Fakat Schuster’in istediği forvet tipi o tarzda bir futbolcu değil.
- CAREW MANŞETLERİ İNGİLTERE’DE YER ALIYOR -
” Şuanda İngiltere’de bulunmaktayım. Bugün İngiltere gazetelerinde Carew’e 4 milyon Pound tekflif ettiği yazıyor. Bize Raul gibi oyuncu lazımdı. Maalesef alamadık.
- BEŞİKTAŞ ÇOK DAHA İYİ OLACAK -
” Beşiktaş’ın Uefa maçında ki performansı çok iyiydi. İnanıyorum ki çok çok daha iyi olacak. Takımın oturması için bir kaç maça daha ihtiyaç var. Ciddi maçlarda bu sistem biraz baş ağrıtabilir ama sabır göstermemiz lazım. Biliyorsunuz Del Bosque’de sabır göstermedik. Gitti Şampiyonlar ligi ve Dünya kupasını kaldırdı. Bu bizim için örnektir. O yüzden sabıra çok ihyiyacımız olacak.
- SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE BULUNMUYORUM -
” Twitter yada Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde yer almamaktayım. Benim adıma açılan hesaplarla alakam yoktur. Gerekirse bu konu hakkında hukuki işlemlerimi başlatacağım. ” diyerek sözlerini tamamladı.”

Kaynak

Amauri adı geçiyo ama seri a'dan.. kimdir necidir bilen var mı?

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bilmiyorum valla bana da saçma geliyo.. ne bileyim geri sayımlar falan inş o değildir..

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
bilmiyorum valla bana da saçma geliyo.. ne bileyim geri sayımlar falan inş o değildir..

Bir Forma için 6 gün Geri Sayım Yapılması Mantıksız
Guti ve Q7 için yapılmayan bir Geri Sayımın Onlardan daha alt seviyede bir oyuncu için yapılması da Mantıksız...

SERİ A aldatmaca olabilir...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Serie A ise Ronaldinho diyeceğim de olmaz herhalde.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
hep aynı strateji uygulandı dikkat ettiyseniz q7 guti ilgilenmiyoruz dediler aldılar robinho + sercan ilgilenmiyoruz diyorlar alcaklar büyük ihtimal çok büyük bir yıldız olmalı geri sayım için bence robi de kesmez bizi bu saatten sonra :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bu sefer isim gerçekten süpriz galiba. Bilen yok mu ya :d

Bi arkadaş ronaldinho demiş de o fenerin arkadaşım. Yaklaşık 10 yıldır fenerde :D

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
39878_138154586222700_124816147556544_179722_4210593_n.jpg

3ünden biri olucak galiba biraz genel oldu ama:D

bence burda carew'e ihtiyacımız var.. ama tabi gönül ister ki robinho:)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Gönül ister CArew. Çünkü daha faydalı olacak. ayrıca robi dediğim nedenlerle getirtilemez.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bir tane top cambazımız var zaten beyler. Bize şöyle uzun boylu, güçlü, rakip savunmayı ezecek, son vuruşları iyi olan bir forvet gerek. Ayrıca takım içi dengeleri ve Beşiktaşımızın mali durumunu da düşünmek durumundayız. Bir Altidore, bir Carew de yeter, fazlasına gerek yok.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Carew besıktas a gelmeyecegını defalarca acıkladı kendısı
hala nıye carewı beklıyorsunuz anlamadım

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Hadi beyler, Villareal maçına bakalım.

Formaları giydiniz mi :) İçkiler hazır mı :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
siyah formayla çıktılar ve çok güzel forma :) demekki salı biri açıklancak :)

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
33534_104356979623195_100001466792035_36589_5521271_n.jpg

bide robi+ade geliyomuş:D kalpten gideriz heralde:D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
sadece ade gelse yeter kalpten gitmemiz için :D :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Beyler bakın yarın kimsenin alınmadığını, formanın resmi olarak satışa sunulduğunu göreceğiz. Biraz gerçekçi olmak lazım. Beşiktaş yönetiminin golcü transferi yapması için mutlaka son elemenin de geçilip gruplara kalınması gerekiyor. Gruplara kalırsak mutlaka bir son dk transferi bekliyorum ben. Ancak şimdi değil.:clover:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Beyler bakın yarın kimsenin alınmadığını, formanın resmi olarak satışa sunulduğunu göreceğiz. Biraz gerçekçi olmak lazım. Beşiktaş yönetiminin golcü transferi yapması için mutlaka son elemenin de geçilip gruplara kalınması gerekiyor. Gruplara kalırsak mutlaka bir son dk transferi bekliyorum ben. Ancak şimdi değil.:clover:

Son dakikaya bırakılmamalı bence, ama inşallah carew gelir. :)