Aretios
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
SDN'ye girebilirsin ancak çıkamazsın.
pilavdan dönenin kaşığını kıran tim bu işte sıkıysa çık forumdan
SDN'ye girebilirsin ancak çıkamazsın.
üyelik tarihime ve şimdiki yıla bak
yapıyor mu karar ver.
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] profil hitini niye kapadın. Çabuk doğruyu söyleBenden başka da yok zaten. Tahmin etmek zor değil.
çok iyi arkadaşlıklar kurduğumu düşündüğüm onca üye geçti gitti buralardan yakındır zaten açıcam yeni gençliğin önünü bende.Sen yaşlanmışın usta yerini yeni nesile bırak
Profilim senelerdir kapalı. İyi böyle.
Profili en çok ziyaret edilen kişi de başkası olsun. Her rekor benim olunca iyi olmuyor.
Yapmıyor. Çünkü espiri anlayışı yok. Her şeye bilindik cevaplar veriyorlar. Yaratıcılık yok. Ve birazda kıskançlık var. Ama eski girdiğim forumdan(dh) iyidir.
Profilim senelerdir kapalı. İyi böyle.
Profili en çok ziyaret edilen kişi de başkası olsun. Her rekor benim olunca iyi olmuyor.
Bende yapmadı abiler. Ama kafa dağıtmak ideal.
Nasıl yapmadı ?
Senin yüzünden gündem bölümünde konu açmıyorum artık
Bir gündem haberi görünce bunu kesin bizim ynsemrekose açmıştır o diyorum geçiyorum.
Ama hacı abi vakit çabuk geçiyor haber paylaşınca da
Usta şaka yaptım daha yenisin oo nereyeçok iyi arkadaşlıklar kurduğumu düşündüğüm onca üye geçti gitti buralardan yakındır zaten açıcam yeni gençliğin önünü bende.
AynenBazen bakıyorum da bir haberi paylaşamamış olmanın tek sebebi AliA ve Seyyah abimin o haberi senden önce açmış olması di mi ?
Şaka bir yana ben şahsen memnunum yeni konular her daim açılmalı ki hem yorumlarımızla fikir alışverişlerimiz olsun hemde kafa dağıtalım.
Ben bir çok arkadaşın fikirlerinden istifade ediyorum şahsen.
Hacı abi dedin ağzından bal damlasın, dua etki gidip o mekanları ömrümüzde bir kere olsun gidip görebilelim.
Bende de hiç bağımlılık yok SDN ile ilgili.
Sırf forumu mobilde de rahat kullanabileyim diye en kısa zamanda android bir telefon alacam sadece
Üye olalı 1 ay olmuş ilk 1 hafta hiç girmedim son 3 haftadır forumdayım 666 mesaj yazmışım dün mesaj yazamadım foruma tarayıcıdan dolayı valla sinirlendim yazamıyorum die bağımlı oldum harbi .) sende bağımlı ol abi iyidir bağımlılık candır
dün o sıkıntı bendede vardı ya skypeta açmıyordu javayı güncelledim forumda düzeldi skype 'ta garipti
Galiba sanırsam bagımlılık yapıyor
Bu avatar çok iyiymiş ya
Bilgisayarımın ekranının bir kısmı temizlendi saol