- Reaksiyon puanı
- 75
SDN Anasayfa Opera tarayıcısına Uyumsuz
Merhabalar,
Hafta başından itibaren SDN Anasayfası Opera tarayıcısında tablolar bozulmuş şekilde gösteriliyor. Yani; " Forumdan Son Başlıklar " - " Bugün için ençok okunanlar " - " Herşeyden haberiniz olsun" - "Editörlerin bloglarından " vs. gibi tablolar sayfanın alt kısmına kaymış. Düzen bozulmuş.
Önceden böyle bir durum yoktu.
SDN anasayfası IE8 ve Firefox 3.6 'da normal görüntüleniyor. Problem yok. Sadece Opera'da sorun yaşanıyor. Bununla ilgili ekran görüntülerini buraya aktarıyorum.
IE8 ve Firefox 3.6 Ekran görüntüsü:
Opera 10.10 Final sürümü:
Not: ( Son görüntüden görüldüğü gibi tablolar sayfanın sağ alt köşesine inmiş. Halbuki; sayfanın en sağ üst köşesinde olması gerekiyor. )
:::: Opera Final ve Beta sürümünü kullananlar aynı sorunu yaşıyor musunuz? ::::
SDN web geliştiricilerine güveniyorum, umarım kısa sürede sorun çözülür.
Saygılarımla.
Merhabalar,
Hafta başından itibaren SDN Anasayfası Opera tarayıcısında tablolar bozulmuş şekilde gösteriliyor. Yani; " Forumdan Son Başlıklar " - " Bugün için ençok okunanlar " - " Herşeyden haberiniz olsun" - "Editörlerin bloglarından " vs. gibi tablolar sayfanın alt kısmına kaymış. Düzen bozulmuş.
Önceden böyle bir durum yoktu.
SDN anasayfası IE8 ve Firefox 3.6 'da normal görüntüleniyor. Problem yok. Sadece Opera'da sorun yaşanıyor. Bununla ilgili ekran görüntülerini buraya aktarıyorum.
IE8 ve Firefox 3.6 Ekran görüntüsü:
Opera 10.10 Final sürümü:
Not: ( Son görüntüden görüldüğü gibi tablolar sayfanın sağ alt köşesine inmiş. Halbuki; sayfanın en sağ üst köşesinde olması gerekiyor. )
:::: Opera Final ve Beta sürümünü kullananlar aynı sorunu yaşıyor musunuz? ::::
SDN web geliştiricilerine güveniyorum, umarım kısa sürede sorun çözülür.
Saygılarımla.