• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN 'Akdeniz' Buluşması

Niye yahu :s Eğlenmeyecek miyiz :s Ora ya da Eskici dşünyorum. Baran da olabilir. Bakalım. Kebap elbette yeriz ya :) Hasanusta'dan hemde :)

Hasan usta hafif kaçar çarşı'da yiyelim derim de neyse boşver :D Sercan takılalım Troy'da Adana'yı görsün :P

yahu serkan kardeşim, şu yapılacakları zamanı vs.. bir netleştirip ilk sayfada yazarmısın. ona göre biz de karar verelim. hafta içi okulum olur. ismimi yazdında hafta içi olursa gelmem zor.

yahu serkan kardeşim, şu yapılacakları zamanı vs.. bir netleştirip ilk sayfada yazarmısın. ona göre biz de karar verelim. hafta içi okulum olur. ismimi yazdında hafta içi olursa gelmem zor.

Hafta sonu olacak 19 aralık pazar sadece saat ve yer kaldı :D

hatay ve iskenderundan gelenler hep beraber çıkalım burdan yola daha iyi olur zanımca :)

Hatay ve iskenderun mu :) İskenderun Hatay ilinin ilçesi artık kabul edin yahu :)

Yok aynı şey Adana'da da var deli oluyorum :)

Tabiki sorun yok. Gidilecek saat erken olsun diyorum ben.

Hmm doğru diyorsun. Antakya'dan 3 saat sürüyor zaten. İskenderun'dan 1,5 saatte varılıyor ama. Mersin'den gelecekler(Rise) İstediği saatte çıksın zaten 45 dk :)

iskenderun antakyadan daha gelişmiş durumda,bize il olma hakkı verilmemesi antakyanın popülerliğinin bitecek olması

Arkadaşlar buluşma yeri ve saatini belirlememiz lazım yalnız ben pazar günleri 1'den sonra müsaitim malum dershane :D

Troy, Adana takvimin nasıl. Yani ne zaman geliyorsun, ne kadar kalacaksın :)
Konuk edebilirim buluşmayı günlere yayabiliriz :)

Arkadaşlar Power ile uzunca konuştuk muhtemel plan şu şekilde:

!9 aralık günü İskenderun, Hatay'dan gelecekler saat 11-12 gibi Adana'da olurlar.Buluşmada saat 1 gibi başlar buluşma yeri olarak da Duygu Kafe'yi belirledik hem merkezi hemde bir çok otobüs geçtiği için. :D Ardından Kebab yemeye ardından duygu kafe'de otururz :D ve program biter gerisi POWER ve ben :D

Bende geliyorum, o zaman yaz bakalım adımızı... Bu arada piknik tarzında manzaralı bir yerde buluşsak nasıl olurdu! Mangalımızı kendimiz yapardık... SDN piknikte :)

Sizlerin ve Adana kebabı'nın hatrına Ankara'dan katılabilirim aranıza, hiç belli olmaz. :D Bakalım zamanı da uyarsa işleri de aradan çıkarmış oluruz, eşi dostu görürüz güzel olur.