SDN 'Akdeniz' Buluşması

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Sadece kebap olmaz :)

Akşam olunca Şırdan Mutlaka Yenilecek :D

Acılı Şalgam içilecek... :)

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şimcik gelelim kuru fasulyenin faydalarına :D biz iskenderundan cıktık adanada nerde inmemiz lazım dediginiz duygu kafeye en yakın yerde inebilelim bunları konuşmamız şart sonra adanada kalmayalım ertesi gun işe gidicez :D
o şırdanı bana hiç 1 güç yediremez baştan söyluyorum :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Vay anasını sayın seyirciler :tongue: Yorgunluktan bir kestirdim millet çoşmuş anam :D

Şimdi,

Piknik diyen olmuş inanır mısınız mükkemmellll olur fakat, Serkan'la konuşup kafa ütülediğimiz olay aracımızın olmaması. Şimdi bir vito, transporter olmadı transitimiz olsa Menderese gidip haaarika bir mangal yapardık ha ? Süper ötesi harika olur değil mi? Daha önce yaptım bunu ama başka bir sitenin buluşması idi :)

Ama işte arkadaşları oraya almamız için araç gerekiyor. Araç sıkıntısını nasıl halledebiliriz onu düşünüyoruz.

Biri çiğer şiş demiş parmaklarımı ısırdım bea :D Çiğer sabahleyin gider ama değil mi :)
Şırdan demiş biri arkadaş kaç yıldır Adana'dayım bir defa bile kendimi kandıramadım yemek için :D Nefsim kabul etmiyor ama akşamları da yiyen yiyene kardeşim :unsure:

Blackout,Krazky,muratflash gelin ya vallahi güzel olacak. Benim de kafamda bir şeyler var ama eskiden başka bir sitenin buluşmasında kullanmıştım onu: Yapsam orjinalinden çakma olacak :D

Sonuç olarak,

Elimizde iki seçenek var ; Araba var iken piknik, araba yok iken hasanusta ve duygu kafe ya da başka bir şeyler :)

not : Adana'ya hangi yolla gelecek olursanız olun sizi buluşma mekanı(Duygu Kafeye) getirmek için güzergahımız ve planımız var. Örnek ; Hatay'dan gelecek olanlar gelecekleri araçlara göre ya Yüreğir otogarına ya da Merkez Otogarı'nda inecekler.

Merkez otogarda inerseler zaten geldikleri firma(Has,Öztur,Nur vs) onları serivisleri ile AtillaAltıkat'a getirecek. Oradan sizi ya ben ya da Serkan alacak.

Yüreğir otogarında inerseler yani geldikleri firmalar(Dönmez,Jet,Tursan) ise yüreğir otogarında 114 numaralı otobüs bulunuyor. O otobüs direkt olarak buluşma mekanı olan Duygu Kafeye getirecek. Olmadı ben gelip alacam.

Şimdilik durum budur.

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Power buluşma saati 1 olduğu için ben atilla altıkata yetişemem alma işi sana kaldı :mrgreen: Ben diyorum araç kiralıyalım büyük anca sığarız zaten :D araç olursa piknik yaparsak halimizi düşünün :P bence en iyisi Hasanusta-Duygu Kafe :D gerisi Power ile benim planım var :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Hmm doğru diyorsun. Antakya'dan 3 saat sürüyor zaten. İskenderun'dan 1,5 saatte varılıyor ama. Mersin'den gelecekler(Rise) İstediği saatte çıksın zaten 45 dk :)
Dediğin kadar kolay olsa...
45 dakikalık yolu yoldan saymıyorum.
Çünkü otobüsle yaklaşık 6 saat çekiyor (molalar dahil)
Mersin' e değil Alanya' ya daha yakınız :)

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Dediğin kadar kolay olsa...
45 dakikalık yolu yoldan saymıyorum.
Çünkü otobüsle yaklaşık 6 saat çekiyor (molalar dahil)
Mersin' e değil Alanya' ya daha yakınız :)

Rise gelecek misin ? :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Gönül gelmek ister lakin... :D
Son ana kadar gelme ihtimalim % 1

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Valla Rise haklı. Benim aklıma Pozcu en kötü Mezitli geldi :D Ama Antalya'ya çook daha yakın kendisi :D Gelmesi bir mucize olur :) Adana-Ankara mesafesinde :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Şimdi katılacaklar nasıl geleceklerini belirtebilirler mi? Karşılama vs durumlar için anlaşalım :)

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Şimdi katılacaklar nasıl geleceklerini belirtebilirler mi? Karşılama vs durumlar için anlaşalım :)

evet gelelim o konuya gelecekler bana AD-SOYAD ve telefonlarını yollasınlar yanında birde resim atarlarsa süper olur :mrgreen: tanımak amaçlı :D

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Ben SDN yazılı pankartı, Duygu kafede çayımı içerken şüphelendiğim herkese göstereceğim... Gerisi size kalmış :)

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar herkesin telefon numaralarını alabilir miyim yok buluşma ortamında pembe gül pembe peçete takacağım diyorsanız orası ayrı veya boynunuza tabela asacaksınız :D Neyse boş verin bunları sizler bana telefon numaralarınızı ve isimlerinizi yollayın yeter :D Sonra bütün Adana'ya duygu kafe'de rezil olmayalım....

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ben vermedim mi numaramı :p

Evet nolar Ö.M ile verin ulaşabilelim :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
OO liste güzelleşmiş.... Gönül isterkii bende gelsem....

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Hay retro'ya şimdi :mrgreen: Başka yer bilmiyor musun evladım :D