SDN 'Akdeniz' Buluşması

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
hmm :D Aklıma sinema geliyor ya :d Av Mevsimi filmine gidecektim. Gidek dicem yana iki manita almak lazım şimdi :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Buluşmaya katılacaklar tel numaralarını ya bana ya serkan'a ö.m ile yollasın.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
KAtılacaklara bilgilendirme amacı ile pm atsana :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Krazky do you speak Turkish :D

Sen ben süprüs yaparım orda olurum dedin :) Senden yana sorun yok. Ama şehir dışından gelecek olan varmış :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
SDN ile her türlü bağımı koparıyorum aktif üyelikten pasif üyeliğe geçiyorum. O sebeple SDN ile ilgili hiç bir etkinliğe katılmayacağım.

Yönetici olmak sorumluluktur. Yapıcı üyelik beklemeden önce yapıcı yönetici olmak gerek.

1 değil 2 değil 4 oldu.

Size iyi buluşmalar :)

Not : gelecekleri karşılamayı unutma serkan. :)

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
SDN ile her türlü bağımı koparıyorum aktif üyelikten pasif üyeliğe geçiyorum. O sebeple SDN ile ilgili hiç bir etkinliğe katılmayacağım.

Yönetici olmak sorumluluktur. Yapıcı üyelik beklemeden önce yapıcı yönetici olmak gerek.

1 değil 2 değil 4 oldu.

Size iyi buluşmalar :)

Not : gelecekleri karşılamayı unutma serkan. :)

YA yapma bunu ama ben arkadaşları Atilla Altı kattan nasıl alacağım :S

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Benden yana bir sıkıntı yok, o gün çok önemli bir durum olmadığı müddetçe buluşmaya geliyorum. Ben geçen POWER'a bilgilerimi Ö.M attım (en azından attım sanıyordum)... Mesajı gönderirken bağlantı sorunu meydana geldi, demek ki bu yüzden mesaj ulaşmamış... Hiç giden kutumada bakmadım... Özür dileyerek hemen bunu telafi edeceğim. Şimdi POWER'a gerekli bilgileri göndereceğim.

POWER isyan etmek yok, daha başından kayış atarsan bu buluşma gerçekleşmeyebilir.

NOT: Buluşmaya gelecekler bir foto koysunda kim olduklarını bilelim... Aha ben fotomu ortaya koydum :) Yazdan kalma bir halim...

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Krazky POWER'a yollama gelmiyecek biliyorsunki sadece Hatay'dan gelicek arkadaşlara yardım edecek.Sen bana bilgilerini yolla telefon numarası vs. :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Hatay veya çevre illerden gelenler bana numaralarını ulaştırsın. Onları karşılayıp buluşma alanına götüreceğim.
Ayrıca hangi ulaşım yolu ve firması ile geleceklerini belirtirmeleri gerekiyor. zira duruma göre başka noktalardan Adana'ya giriş yapabiler. Örnek (TCDD, Havaalanı, Yüreğir Otogarı, Merkez Otogarı vb.)

Numaralarını ulaştıranlar. Troy ve Krazky oldu. Diğerlerinden de bekliyorum. Ayrıca yukarıda belirttiğim gibi ne ile geleceğinizi belirtin.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Ben motorumla geliyorum, bir kişilik yerim var. Gelen olursa Adana'nın her yerinden alabilirim...

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:26 ----------

Bu arada fotonuzu görmek isterim!

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Ben motorumla geliyorum, bir kişilik yerim var. Gelen olursa Adana'nın her yerinden alabilirim...

Troy'u al :mrgreen: şaka bir yana zaten her yerden otobüs var duygu kafe'ye :) Ayrıca herkes bana da numaralarını yollasınlar :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Görünen o ki 3 kişi olacaksınız buluşmada. Troy ve Krazky dışında iletişim bilgilerini ulaştıran olmadı bilginize.

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Yok 4 kişi olacağız benim yakın bir arkadaşım daha geliyor bu forumda :mrgreen: Ah POWER bir de sen gel sende 5 kişi olsak.....

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
vallahi ben gelmek isterdim benm için uzak farketmez ama askerliğim nedeniyle bir yere gidemiyorum, inşallah askerliğim bitsin tüm faliyetlere katılırım ozaman.

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
vallahi ben gelmek isterdim benm için uzak farketmez ama askerliğim nedeniyle bir yere gidemiyorum, inşallah askerliğim bitsin tüm faliyetlere katılırım ozaman.

Bahar döneminde tekrar düzenleriz herhalde... :D