• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN 'Akdeniz' Buluşması

@Alabula

Antalya buluşması olabilir. Volkan ile de görüşecem gidince. Hatta süpriz yapacam :D Bir de çekmiş altına arabayı VN :)
Fakat Nisan ayında gideceğim. O zaman buluşma yapsak nasıl olur? Belki Mart'a kayabilir.

Sen Antalya'yı bırakta Troy ne dedi ona bak :D

Troy şaka yapıyor bakma ona sen :) Espiri mahiyetinde. Yoksa ne işi var Adana'da dimi.

@Alabula

Antalya buluşması olabilir. Volkan ile de görüşecem gidince. Hatta süpriz yapacam :D Bir de çekmiş altına arabayı VN :)
Fakat Nisan ayında gideceğim. O zaman buluşma yapsak nasıl olur? Belki Mart'a kayabilir.

Olur tabi süper olur. Volkan'ın altında Honda Civic var. Antalya gecelerine akıyor kerata :D

@Alabula plakayı da CS nickine göre almış VN diye :) Karizma çocuk bea :)

@Serkan ağırlarız tabi başımızın üstünde yeri var tabiki her zaman. Ama gelmez diyorum sana :)
@Troy net tarih ver bize. Ona göre ayarlayalım ya :)

aralık 12-19-26 bu günler bana uygundur her türlü gelebilirim yıl başından sonra yurt dışına çıkıcam bende =) Hakkı abi sana en uygun günü söylesen süper olar :D

iskenderundayım şuan yakın yerde olursa gelirim

Aralık 27 28 Olursa Adana ya da Mersine gelirim onun dışında zor :)

17 Aralık cuma'ya denk geliyor hmm... Bir toparlamak gerekirse, bana her gün paris serkan'a da öyle. Elbruz 27-28 diyor, Troy 17 diyor. TurkStar 12-19-26 diyor.Haftasonu olması en mantıklısı tabiki ama galiba sanırsam herkese uygun bir tarih çıkmıyor.

Bana uyar. 19 unda yapabiliriz. Elbruz 28 inde ben Adana'da olmayabilirim. Fakat olursak mini buluşma yaparız :)

Hakkı abi 19 aralık dedim gitti :D POWER ile ben her daim varız zaten :D

Not:Elbruz merak etme mini buluşma yaparız :D

Way Adana Buluşma Denilince aklıma eski günler geldi... :)

Üniversitede ilk forum sitesini biz açmıştık... Yönetimdeydim...

Arada bir buluşmalar yapardık...

Batak buluşması okey buluşması

Kitap kampanyası... Konferanslar

tiyatro izlemeye gitmeler

Uzaymer falan filan... Fuar gezisi :)

O zamanlardan kalma yaka kartım hala duruyor...

Güzel günlerdi be :)

Eskiden bunu sık sık yapıyordum. Burda da olması çok hoş olur :) galiba google a power adana buluşması diye bakınca çıkıyorlar :)

Biri benim soruma cevap versin :D Troy gerçekten gelecek mi? :D

Geleceğini söyledi ya. Tamam ondan net bir yorum alalım o zaman. Şimdi kim neyle nasıl gelecek bunu da bilirsek saati ve yapılacaklar listesini hazırlayalım. Malum hava erken kararıyor :)

Geleceğini söyledi ya. Tamam ondan net bir yorum alalım o zaman. Şimdi kim neyle nasıl gelecek bunu da bilirsek saati ve yapılacaklar listesini hazırlayalım. Malum hava erken kararıyor :)

Ben pazar günü saat 14'den sonra her zaman müsaitim... :D peki sizler ?

14.00 geç olur bence. Şehirdışından gelecek olanları da dikkate almamız gerekiyor. Troy Adana'da kalacak mısın ? Buluşma akşam da devam edebilir :) Türkü bar vs :)

Niye yahu :s Eğlenmeyecek miyiz :s Ora ya da Eskici dşünyorum. Baran da olabilir. Bakalım. Kebap elbette yeriz ya :) Hasanusta'dan hemde :)