SD kart açılmıyor

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Telefona SD kart bozuk diye bildirim geldi tıkladım açmak için içindekileri silip tekrar biçimlendirmek gerektiği yazıyordu Ben de çıkarıp laptopa taktım orada da açamadım nette araştırdım komut istemine bişey yazıp denedim o da başarılı olmadı. İçindekilere ulaşmam lazım kardeşimin bebeklik fotoğrafları, ilk fotoğrafı var.
Düzeltmenin bir yolu var mı?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Telefona SD kart bozuk diye bildirim geldi tıkladım açmak için içindekileri silip tekrar biçimlendirmek gerektiği yazıyordu Ben de çıkarıp laptopa taktım orada da açamadım nette araştırdım komut istemine bişey yazıp denedim o da başarılı olmadı. İçindekilere ulaşmam lazım kardeşimin bebeklik fotoğrafları, ilk fotoğrafı var.
Markası nedir_? Hi level ise at çöpe, çalışmaz o...

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Uaseus data recovery alık satın alma yapsam fiyatı başta mı keser yoksa ay sonunda mı?
Aboneliği istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz yazıyor kullanan bilen var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Markası nedir_? Hi level ise at çöpe, çalışmaz o...
Önemli fotolar olmasa Zaten umrumda olmaz

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Hocam hi level ile ben de zamanında çok uğraşmış idim ama nafile, çöpten bile daha beter bi şey ...
Fotoları görüyorum program ile ama abone olmadan PCye atamıyorum. Korsan da kullanmak istemiyorum

Neyse yarın program hakkında konu açarım belki kullanan biri çıkar

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171

Deniyorum ?

..melihhunal..

Asistan
Reaksiyon puanı
232
Bana da aynısı olmuştu bildirim geldi sonra kardeşimin telefonu ve benim telefonum sd kartı bir daha tanımadı. Pc'de ve annemin telefonunda sd kart çalışıyordu ama bilgileri bilgisayara atmak istediğimde saniyede 2mb falan atıyodu ben bilgileri kurtarabildim şu anda sd kard çöp durumda.

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Başlattım az dosya bulursa onu da kullanacağım diğeri 1 GB ye yakın veri bulmuştu. (1gb az çünkü eski telefonla çekildiler)

Şuna da bakabilirsin, ücretsiz ve açık kaynak ve ayrıca kullanması daha kolaymış...

@HÜDHÜD, işe yardı çok teşekkür daha devam ediyor ama fotolara erişebiliyorum tekrardan teşekkürler ?