yasin.jhan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
6-7 ay önce Samsung marka 512 gb micro sd kartı satın aldım , bütün arşivlerimi karta taşıdım yaklaşık 200 gb boyutunda , en son 1 ay önce samsung a51 telefonda kullandım normal çalışıyordu , telefon kaybolması sonucu yeniden a51 aldım ve sd kartı taktım '' desteklenmeyen sd kart , biçimlendirilmesi '' gerektiği hatası aldım ,çıkartırken kartın ısındığını farkettim ,sonra bir kaç tane laptoba taktım kartı görmedi , en son internet kafede kasa bilgisayara taktım okudu yalnız diske giriş yapmaya çalışırken yine biçimlendirilmesi gerekiyor hatası aldım, biçimlendirme de başarısız oldu , çıkarmaya çalışırken sadece 1-2 dakika takılı kalmasına rağmen parmağımı yaktı, aşırı ısınmış adaptörüde yamultmuş , içndeki veriler benim için çok önemli 10 yıldır biriktirdiğim resim ve vidiolar var , verileri kurtarmanın bir çözümü var mıdır ?
veri kurtarma merkezine götürdüm , bir adaptöre taktı 512 gb olan kartın boyutu 7.5 gb gösteriyor ama içi boş gözüküyor ,adam 10-15 gün sürer , veri kurtarılazsa bile 1000 lira ödemem gerektiğini söyledi , geri çıktım başka bir yere gittim durumu anlattım karta bakmadan yanmış , boşuna uğraşma dedi ,,, başına gelen ve çözen oldu mu , lütfen yardım edin , içindekileri kurtarsam zaten kartı çöpe atacam daha kullanmıcam
veri kurtarma merkezine götürdüm , bir adaptöre taktı 512 gb olan kartın boyutu 7.5 gb gösteriyor ama içi boş gözüküyor ,adam 10-15 gün sürer , veri kurtarılazsa bile 1000 lira ödemem gerektiğini söyledi , geri çıktım başka bir yere gittim durumu anlattım karta bakmadan yanmış , boşuna uğraşma dedi ,,, başına gelen ve çözen oldu mu , lütfen yardım edin , içindekileri kurtarsam zaten kartı çöpe atacam daha kullanmıcam