Scroll Dergisi Yayın Hayatına Başladı

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Türkiye'nin ilk ve tek "Aylık Online Teknoloji ve Bilgisayar Dergisi" olan Scroll, yayın hayatına başladı.

Tamamen yerli üretim olan ve "ücretsiz" yayınlanan Scroll Dergisi, 125 sayfa dolu dolu içeriğe sahip. İçerik açısından benzerlerinden hiçbir farkı olmayan Scroll, online yayınlanmasının avantajlarını okuyucularına sunuyor. Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan Scroll'a okuyucular, İnternet bağlantısı olan her yerden okuyabilir, dilerlerse eğer bilgisayarlarına indirebilirler. Hatta Scroll.Exe'yi bilgisayarına kuran kullanıcılar, direkt olarak dergiye masaüstlerinden ulaşabiliyorlar.

kapak1255077606.jpg

Dileyen kullanıcılar Scroll.Exe'yi bilgisayarlarına kurarak, dergiye direkt olarak ulaşabiliyor.

Scroll Dergisi, detaylı kapak konusu, kapsamlı donanım, yazılım ve İnternet makaleleri, satın alma rehberi, yeni ürünlerin detaylı incelemesi, trend ve gelecek teknoloji yazıları, araştırma makaleleri, uzman yorumları ve tavsiyeleri, ipuçları, oyun, fotoğraf ve donanım, yazılım, internet pratik konularıyla oldukça zengin bir içeriğe sahip. Dilerseniz dergiyi www.scrollmag.com web sitesi üzerinden rahatlıkla okuyabilir ya da PDF olarak indirebilirsiniz.
:: Hangi dergileri okuyorsunuz?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu ay pc world aldım tatmin olmadım

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Dergiyi yapan kişiler adres olarak benim evin oralarda yeni yapılan bir siteyi yazmışlar komşu bunlar bana ziyaret mi etsem acaba.

Homeofis çıkıyormuş sen ne yapacan bizim evde yürü git diye kapıdan kovarlar mı acaba

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bi ara gözden geçiririm ama böyle dergiler ilk 2-3 sayılarını iyi yapıyor sonradan bozuluyorlar çünkü oturmuş sistem yok!

Chip,PCnet,PCmagazine vs. Bir zamanlar Byte da okuyordum :)

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
gelecek e-dergi de, hem çevre açısından iyi hem de heryerden ulaşılır. :)