Sayın Yöneticilerin Dikkatine.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Mrblar aylardır buralardayız can cana kan kana Hep Beraber bişeyler yapmaya calsııyoruz çok güzel gidiyor ve bu siteye girmekten büyük bir keyif alıyoruz yanlız benim anlamadığım şimdiye kadar birşey var beni aydınlatırsalar sayın yöneticilerimiz çok memnun olcam:)

1 Renkli yazı yazmak diyorsunuz ozaman neden o renkler var

2 Renkli yazıyı nerde kullancaz?

3 Kalın Yazı yazmak yasak yasak sa ozaman neden kaldırılmıyor o seçenek

4 Renkli Madem Yasak ozaman komple kaldırılsın o renkler.

Yöneticiler bizi aydınlatırsa sevinirim.

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Abi sanırım tüm mesaj için geçerli hepsini kalın hepsini renkli yapamazsın.
mesela madde işaretlerini {1. 2. 3. }gibi vurgulamak için renk kullanılır. Önemle belirtmek istediğin yerlerde kullanılır. Yani tümüyle yasak değil. ama şu mesajın hepsini şöyle yazdığımı varsayalım;

mesela madde işaretlerini {1. 2. 3. }gibi vurgulamak için renk kullanılır. Önemle belirtmek istediğin yerlerde kullanılır. Yani tümüyle yasak değil. ama şu mesajın hepsini şöyle yazdığımı varsayalım;
Pek de güzel olmadı değil mi :) Bu işi çok abartıyor bazıları. Sanırım ona önlem olarak konulmuş bir kural..

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Aslında kalın punto'nun konması bazı yazılarda belli yerleri vurgulamak için olabilir. Renkli yazmayın denmiyor sadece abartmayın deniliyor. Bazı arkadaşlar gökkuşağı gibi yazınca :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Aslında kalın punto'nun konması bazı yazılarda belli yerleri vurgulamak için olabilir. Renkli yazmayın denmiyor sadece abartmayın deniliyor. Bazı arkadaşlar gökkuşağı gibi yazınca :)

ama niye ki aşkım ne güzel böle cıvıl cıvıl :P :)

şaka bi yana harbiden fazla abartılıyor hoş durmuyor :)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,

Mesajları tamamen renkli yazmak ve tamamen kalın yazmak uygun değil. Yoksa renkleri, farklı boyuttaki yazıları ve kalın yazı tiplerini çeşitli şekillerde kullanmak mümkün.

Güzel günler dilerim.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Tamamını renkli tamamını kalın harfle yazmak yasak :) O yüzden bazı yerleri kalın ve renkli olabilir :) O yüzden o butonlar var.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
öyle insanlar var ki ne hale gelir mesajlar düşünmek istemiyorum puntaları abartırlar renklerde saçmalarlar bence en iyisi böyle..

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122

Pek de güzel olmadı değil mi :) Bu işi çok abartıyor bazıları. Sanırım ona önlem olarak konulmuş bir kural..

Ne güzel açıklamış... :happy:

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Bu konuyu forum hakkında bölümüne taşıdım. Berkin'in yorumu da gayet açıklayıcı ve güzel. Daha ne denilebilir ki..

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sayın yöneticiler bizi aydınlattığınız için tşkler.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
ben normalde üye olduğum diğer forumlarda genelde yeşil bold ve altı çizili yazarım
buraya mahsus kurallara uymak adına sıradan bir şekilde yazıyoruz...
kural diyor ki mesajın tümü renkli kalın vs olamaz...

örneğin ben şöyle bir mesaj yazsam bu kurallara uygun mudur...

ilk kelime normal geri kalan kelimelerinin hepsi yeşil bold ve altı çizgili. yani mesajın tümü renkli yazılmamış oluyor ilk kelime çünkü renksiz :D. demek istediğim bu mesajın tümü ifadesi çok muğlak bir ifade... :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ben normalde üye olduğum diğer forumlarda genelde yeşil bold ve altı çizili yazarım
buraya mahsus kurallara uymak adına sıradan bir şekilde yazıyoruz...
kural diyor ki mesajın tümü renkli kalın vs olamaz...

örneğin ben şöyle bir mesaj yazsam bu kurallara uygun mudur...

ilk kelime normal geri kalan kelimelerinin hepsi yeşil bold ve altı çizgili. yani mesajın tümü renkli yazılmamış oluyor ilk kelime çünkü renksiz :D. demek istediğim bu mesajın tümü ifadesi çok muğlak bir ifade... :D

Zeki çocuk seniii :razz::razz:

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kurallara uyalım , uymayanları uyaralım .. :donatello:

sosyal Bir mesajımız olsun forumda . :D

VurguN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
konular yavan kalır o zaman.

Chimera NOT : Bir kaç mesaj üstteki yorumları okuyunuz. Kalın karakterlerle yazdığınız mesaj düzenlenmiştir.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Siz kurallara uygun şekilde yazın, güzel bir Türkçe ile yazın, emo sitili iğrenç yazılardan ve anlamsız kısaltmalardan (misal: arkiler,mrblr.. vb.) olabildiğince hızlı bir şekilde kaçın, biz sizin yazınızı severek okuruz. :)

fuhus ve kumarda yasak ama heryer var :)
Birde böyle anlamsız yerde, anlamsız cümleler kurmazsanız forum tadından yenmez vallaha :D

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Siz kurallara uygun şekilde yazın, güzel bir Türkçe ile yazın, emo sitili iğrenç yazılardan ve anlamsız kısaltmalardan (misal: arkiler,mrblr.. vb.) olabildiğince hızlı bir şekilde kaçın, biz sizin yazınızı severek okuruz. :)
*
*
Birde böyle anlamsız yerde, anlamsız cümleler kurmazsanız forum tadından yenmez vallaha :D
*
Senin anlamdan anladigin anlamsiz be hoca

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Bence renkli değilde kalın yapılsa güzel olunur göze daha hoş gelir :)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
*
Senin anlamdan anladigin anlamsiz be hoca

Diyorsun yani :happy: Forumda neler ile karşılaştığımızı bilmediğiniz için senin anlattığınla benim anlatmak istediğim arasında fark olabilir Kazuya. Bilmem bunu anlatabildim mi :happy:

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şekil A da görünen kavram kargaşasına düşmemek lazımmış demek ki ;)

Kendi adıma içimden geleni yapmak isterim her zaman.
Ama kuralı başkaları koymuşsa ve ben o mekandaysam "höt zöt edebiyatına" da gerek yok..

Forumda son zamanlarda bi kan basıncı düşmesi mevcut zaten.. Bu "balans sorunu" ne kadar sürer bilmem ama burada tanıdığım bikaç güzel insan hatırına bile olsa bunu "gazlamamak" için akışına bırakırım..

Olacak olur, biz de görürüz..