dostum hyr seni çok seviyoruz sen Creative hepiniz bizim kalbimizde ayrı bir yeriniz var. başkaları sevmesin seni bizler bir çoğumuz seni çoooook seviyoruz özelikle BENBütün forumun şikayet ettiği kötü kalpli kırmızı elmanın sahibi süper moderatör benim sanırım. Üzerime alındım..
Anlamayanlar şu konuya iyi baksın. Alta doğru mesajları okursanız anlarsınız:Hiçbir şey anlamadım. Konuyu anlatabilecek birisi var mı?
Ancak siz ne yaptınız bu arkadaşlar hakkında farklı forumlar üzerinde yalan yanlış haberler ve ağza alınmayacak laflar ettiniz.
Eğer bir şikayeti olan insan gidip bunları yapar mı? Sanmam, sizin düşünceniz farklı bence.
Forumun şifresini de vereyim tam olsun o zaman!
Valla kıskandım seni Dora, hem de ilk kez!Bütün forumun şikayet ettiği kötü kalpli kırmızı elmanın sahibi süper moderatör benim sanırım. Üzerime alındım..
Evet, 15 kişiye vs. hakaret bir şey demişti. Peki diğer 4-5 kişi kim?
DH da namıdiğer deli lakaplı turboline'mış....
Teşhisimde isabet etmek hoşuma gitti.ya da yolu Bakırköy'den geçmiş bir paranoyak.
Açtığı konular DH tarafından silinmiş galiba.Benim adımda geçmiş yeni fark ediyorum. 15 değil 1500 olsa yönetime başkaldıranın başı kesile) Şu dh linkini bir ö.m yapsanıza. Ağır birşeyler varsa bakalım bizde birşeyler.
Sardaukarın banının açılması falan demiş multisi falan mı bu arkadaş acaba ? Bence banlayın gitsin multi çünkü bu post sayısından anlaşılıyor. Hayret ettiğim öte konu jack savunmamış arkadaşı.. Geleceğini gördü demekki![]()

ÖzkanK abi, Seyyah abi gibilerin bunlara karşıt görüşlü olduğu için banlanmasini istiyorlar. Ve bazı arkadaşlarımıza kötü şekilde iftira atıyorlar. Sanırım burayı da DH forum yapmak istiyor.Hiç bir şey anlamadım. Anlatabilecek bir kişi var mı?
Anladım şimdi. Teşekkürler.ÖzkanK abi, Seyyah abi gibilerin bunlara karşıt görüşlü olduğu için banlanmasini istiyorlar. Ve bazı arkadaşlarımıza kötü şekilde iftira atıyorlar. Sanırım burayı da DH forum yapmak istiyor.
Yani benim anladığım bu yanlış olabilirAnladım şimdi. Teşekkürler.
bencede bu kişi dh forumdaki çünkü fark ettiyseniz dh dede yorgun admin Creative geçiyor burdada hemde özellikle büyük harfle yazılmışValla kıskandım seni Dora, hem de ilk kez!
Galiba DH forumda ben ve bazı arkadaşların adını anarak konu açıp saydıran vatandaş bu.
Ve sanırım macera çizgi romanlardan çok etkilenen 10-15 arası bir ergen, ya da yolu Bakırköy'den geçmiş bir paranoyak.
Ha bu arada bizim rahmetli(!!!) Sardacık'ın müritlerinden de olması muhtemel.![]()
niyeki ben sizi seviyorum yanlış yaptığınız veya haksız yre banladığınız birini daha önce görmedimBütün forumun şikayet ettiği kötü kalpli kırmızı elmanın sahibi süper moderatör benim sanırım. Üzerime alındım..