Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar selam,format attim,su an safya sok büyük ekrana sigmiyor bunu nasil ayarlarim.O kadar büyük ki ok ile saga sola kaydiriyorum,görmek icin :-( Bir de yeni format atmama ragmen cok yavas.Firefox kurdum arama motoru olarak
COK TESEKKÜRLER NERDEN INDIRECEGIM?Ve dedigim gibi bilgisayarim format atmama ragmen yavas,nasil hizlandiracagim.Son sorum da eger kizmazsan!Bilgisayar otomatik olarak belli bir saatte acilip kapanmaga ayarlana bilir mi?Asiri kullanimi SINIRLAMAK amaci ile?
Çok güzel bir soru, nerden.
Ilk önce bilgisayarında hangi ekran kartı var onu öğrenmemiz lazım, ona göre nerden indirileceğini yazarız.
Laptop kullanıyorsan marka modelini yaz direkt bulunur.
Masaüstüyse biraz uğraştırır.
Bilgisayarın yavaşlığı sürücülerin yüklenmemesinden veya sabit diskin bakıma ihtiyaç duymasından dolayı olabilir.
Bilgisayardaki donanımları tek tek bulup sürücü indiren program vardı ama adı aklıma gelmiyor.
Driver genius felandı heralde.
Program bilgisayarı tarayıp gerekli sürücüleri indiriyordu.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kapatıp açma programı vardır hiç kullanmadım ama bulunur.
http://www.piriform.com/speccy/download/standard
link te speccy adında program var.
indir kur.
çalıştır.
programın anasayfasındaki bilgileri buraya kopyala yapıştır.
sürücülerin linkini sana veririm.
kapatıp açma zamanlaması için bir yazılım ardı ama şimdi hatırlayamadım. hatırlarsam sonra yazarım