Saw 2 'Den Yeni Resimler Ve Video

GökhanGirgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
4.png

Tekrardan küçük bir oyunun değerli parçası olma yolunda…Saw The Game çoğu Saw hayranını hayal kırıklığına uğratsa da beyenen büyük bir kitle vardı. Kimi oyuncu ise buglardan şikayetçiydi. Yine de hafife alınmayacak kadar kişi Saw The Game i sevdi ve onlar için mutlu haber. 2. oyun yolda. Oyunun senaryosu ilkine göre daha iyi. Bu kesin görünüyor… Şimdi ise sizi oyundan ekran görüntüleri ile baş başa bırakıyorum.

http://www.leadergamer.com/2010/04/11/saw-2-oyun-duyuruldu-ve-ekran-goruntuleri-yayimlandi/

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Oyunu kısa bir süre oynadım fakat fare ayarları yüzünden daha fazla dayanamayarak kaldırdım. Alıştığımızın aksine fare tam ters yönde hareket ediyor ve bu kullanım zorluğu yaşatıyor. Oyunda bu ayarları değiştirmenin herhangi bir yolu da yok. Oyunu çok severek oynadım diyemem, sadece merak yüzünden oynadım. İkinci oyunu oynayacağımı da düşünmüyorum, beni sarmadı. :)

'JrWerty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunu ben internet kafe de bi kere oynamıştım ama sıkıcı bana göre Persona Grata da dediği gibi fare ayarları yüzünden pek sarmadı.

finalfreeze

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben hiç oynamadım oynamayı da düşünmüyorum.