Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
s6 çıkacak hala duruyor telefon
Sen bu telefonu 15-20 yıl sakla müzeye verirsin daha çok para eder
15-20 yila kendimiz muzelik oluruz
Samsungların sıfır piyasası süperken 2. El piyasası çok kötü çünkü samsungdan benim gibi dili yananlar samsung yerine 2. el temiz kullanılmış başka markaların modellerine yöneliyorlar ikinci el alacak adamda 600-700 civarına sıfır model alıyor çünkü emin olamıyorlar nasıl kullanıldığına ancak kefil lazım ki kolay satabilsin(Çok mu bozdum moralini) öte yandan inşallah en kısa sürede satarsın ve şu samsung denilen illet markadan kurtulursun ve bir daha ekranına bile bakmazsın
Bakalim aslinda samsunga gicigim biraz telde bir sorun yok ama 1500 lere alinan telefon 500 e kadar bile dusunce insanin cani sıkılıyor bunu satarsam nexus alacagim karar verdim de hayirlisi
nexus alma o daha gıcık eder lg g2 bak lumia920 bak daha iyi imkanın varsa iphone4s,5 bak.Bakalim aslinda samsunga gicigim biraz telde bir sorun yok ama 1500 lere alinan telefon 500 e kadar bile dusunce insanin cani sıkılıyor bunu satarsam nexus alacagim karar verdim de hayirlisi
Samsung aslında iyi telefon yapıyor ama adamların paradan ve satış rekorlarından gözü dönmüş olmalı ki cihazlarına hiç değer vermiyorlar fiyatını utanmadan 300-400 lira birden düşürüyorlar bundan dolayı nefret ediyorum
nexus alma o daha gıcık eder lg g2 bak lumia920 bak daha iyi imkanın varsa iphone4s,5 bak.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
belki de gerçek te değeri o bile değil kazıklıyorlar aslında 350lira'dan yüksek olmamalı fiyatları.
Ne yazık ki kredi kartı bilgileri olmadan olmuyor. Bu arada bi arkadaşa telefonundan bahsettim. Arkadaşın eline para geçer ve telefon satılmamış olursa talip olacak haberin olsun Eğer imkanın varsa kısa bi video çekebilir misin telefonunun her yerini gösteren? Ya da tüm açılardan çekilmiş net fotoğraflar çekebilir misin? Arkadaşımın çekinceleri var da o yüzden.Sahibindende telefon ilaninkredi karti bilgisi vermeden acamiyor muyuz acamadim o kategoride ?
Nexus neden gicik etsin sorunsuz telefon yahu
Ne yazık ki kredi kartı bilgileri olmadan olmuyor. Bu arada bi arkadaşa telefonundan bahsettim. Arkadaşın eline para geçer ve telefon satılmamış olursa talip olacak haberin olsun Eğer imkanın varsa kısa bi video çekebilir misin telefonunun her yerini gösteren? Ya da tüm açılardan çekilmiş net fotoğraflar çekebilir misin? Arkadaşımın çekinceleri var da o yüzden.
sanırım batarya olayı sıkıntılı onun 1 günü bile çıkarmak zor deniliyor. Benim de ilgimi çeken bi telefondu şahsen kulanmadım ama batarya testlerine filan bakarak söylüyorum.
Ne yazık ki kredi kartı bilgileri olmadan olmuyor. Bu arada bi arkadaşa telefonundan bahsettim. Arkadaşın eline para geçer ve telefon satılmamış olursa talip olacak haberin olsun Eğer imkanın varsa kısa bi video çekebilir misin telefonunun her yerini gösteren? Ya da tüm açılardan çekilmiş net fotoğraflar çekebilir misin? Arkadaşımın çekinceleri var da o yüzden.
Cok temiz kullanmissiniz hocam. Ben arkadasima iletirim, tesekkurler.Buyrun cok hafif boya atması var bazı yerlerde onun dısında tertemiz gerekli acılardan cektim
Biri su telefonu alsın yazık adama yeter da Param olsa alırdım ama yok iste
Tek bir hayalim var su telefonu satmak
Dostum elinde s3 var satmak bu kadar zor olmamalı ya benim arkadaşım 3 4 ay önce telefoncuya 650 tl ye sattı. Düşün onlar resmen telefonu ölü fiyatından alır. Yani sahibinden.com get ile sattığın ürünlerde kredi kartı bilgilerini istemiyor. Ben daha 2 hafta önce 2 tane ilan koydum o şekilde benim de kredi kartım yok. O olmadı sanalpazar.com var komisyon oranları çok düşük. Gittigidiyor var. Ama en çok şansın sahibinden.com da var tabi orası ayrı. Ama güzel bir ilan hazırlayabiliriz istersen. Çünkü artık senin telefonun konusunu görmek istemiyorum
Get ile ilan olayini anlayamadim yarin bir araştırır bakarim ve ben de gittim buradaki bir telefoncuya 550 verdi niye oyle dedim senden daha fazlaya alirsam ben kaca satacagim dedi 700 e satiyormus
Ilani get ile koydum sahibindene onay surecinde burada da fiyati en son olarak 650 tl yaptim ilan gunceldir
İlanı sahibindene koyman iyi olmuş ama benim tavsiyem sanalpazar a koyman olur. Hem ilan ücretsiz , kesinti %5 .