(SATILDI) Samsun galaxy s3 16 gb (mavi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ürün 660 dan satılmıştır bu da bana ders oldu sanırım gerci ucuza mı gitti diye kaygılarım var ama :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hadi hayırlı olsun bizde kurtulduk sende kurtuldun:D artık alırsın bir nexus bakarsın keyfine

Hemen indirim bakıyorum nexuslarda 1100 e lg türkiye garantili bulursam alacağım :D yalnız ürünü sattığım adam incelemedi bile telefonu temizmis dedi paraya yatırdık gitti garanti maranti hic sormadı yav

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hemen indirim bakıyorum nexuslarda 1100 e lg türkiye garantili bulursam alacağım :D yalnız ürünü sattığım adam incelemedi bile telefonu temizmis dedi paraya yatırdık gitti garanti maranti hic sormadı yav

Hafta sonu indirimlerinde o fiyata bulma imkanın var ama ithalat garantili bu arada adam sana güvenmiş demek ki:)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hafta sonu indirimlerinde o fiyata bulma imkanın var ama ithalat garantili bu arada adam sana güvenmiş demek ki:)

Valla oyle adam da mulayim duruyordu ama şak diye verdi 660 lirayı bana pek nasip olmuyor öyle mevlalar görmek :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Valla oyle adam da mulayim duruyordu ama şak diye verdi 660 lirayı bana pek nasip olmuyor öyle mevlalar görmek :D

Yalnız mevla değil meblağ,Mevla malum Allahdemek neyse TDK olmanın sırası değil:D artık denilecek tek şey kaldı yeni alacağın telefonun şimdiden hayırlı olsun.:)
NOT: Allah demek de değil şimdi fark ettim özür diliyorum:(

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Ürün 660 dan satılmıştır bu da bana ders oldu sanırım gerci ucuza mı gitti diye kaygılarım var ama :D

Hayırlı olsun. Artık bu konuyu anasayfada görmeyeceğimiz için sevinçliyiz :D Bu arada dediğim gibi sahibinden.com üzerinden mi sattın.? Birde herhalde 1200 tl gelmiş diğer konuda bahsediyordun. Bir Lg G2 al gitsin bana kalırsa 1300 tl civarına 32 gb bulunuyor herhalde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...