- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 344
Valla helal olsun bu kadar satmak için uğraşmışsın. İnş satarsın artık ne diyim.
Sagolasin bakalim bekliyoruz
Valla helal olsun bu kadar satmak için uğraşmışsın. İnş satarsın artık ne diyim.
Alan arkadasa tabldot yemegi [MENTION=386284]krkmzmrt[/MENTION] ismarlayacakmis
Tanışıyomuyuz s3 ne discovery ne benim 3310 um var shahhxdbsb
Canın sağolsun ısmarlariz hepsiburadada falan ilan verdinmi
Yok ya hic ugrasmadim niyetim buradan satmak zaten alici cikmazsa da kullancaz artik
Bendeki c7 ile tokuşturalım, kiminki sağlam kalırsa diğer telefonu alır.
Ben sana direk s3 u vereyim hic gerek yok
Canın sağolsun ısmarlariz hepsiburadada falan ilan verdinmi
Nasıl veriliyor ?
Hepsiburada ya nasıl ilan veriliyo merak ettimSiteyemi ilan nasıl veriliyor ?
Artik almasaniz da olur ilan gunceldir
Hocam sahibinden veya sanalpazar vs buralara neden koymuyorsunuz. Problem komisyon filansa sonuçta ankara içi elden teslim yazmışsınız ürünün açıklamasınada aynısını yazarsınız alacak kişi size mesajla ulaşır buluşur telefonu teslim eder paranızı alırsınız telefonuda satıştan çekersiniz. Burada bu ilana alıcı gözüyle günde 3 kişi bakıyorsa orada 200kişi bakıyordur
[MENTION=386284]krkmzmrt[/MENTION] [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] http://www.windowsphone.com/tr-tr/store marketi burada wp'nin bence dediğiniz kadar çok kötü filan değil işe yarayabilecek çoğu uygulama var sizin uygulamadan anladığınız oyunsa evet oyunlar kısıtlı malesef hani geçmesi için veya övmek için demiyorum ama bazı konularda çok geri oluyoruz wpnin o kötü zamanlarıyla şu zamanı arasında dağlar kadar fark var.
S3 ten gecilmez lumiaya uygulama marketi çok kotu
ya güzel kardeşim beni yanlış algılama ama bu kablosuz sarja neden bu kadar çok takıldınız anlamadım ?
sen s3 ünü micro usb kablosunu takarak sarj ediyorsun
lumia da şarj pad inin üzerine koycan orada şarj olacak
ne değişti ? micro usbli kabloda da sabitti
pad de iken de sabit
he desen ki kablosuz sarj adından da anlasılacağı gibi evin her yerinden sarj oluyor anlarım
şu kablosuz teknoloji olayı kadar gereksiz birşey bilmiyorum
insanları söğüşleme politikası