Saracoğlu'nda Alper Potuk'a şoke eden tepki!

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Türk ve Dünya futboluna kazandırdığı yıldızlar derken ?
Arda dışında ki o da A.Madrid'de ben bir dünyaya pazarlanmış yıldız göremiyorum..

Bencede .. Gs Arda dışında kimi pazarladı yurt dışına ? Yetenekli oyuncu konusunda Emre Çolak var bi oda Fenerbahçe de Salih bin basar..

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Bencede .. Gs Arda dışında kimi pazarladı yurt dışına ? Yetenekli oyuncu konusunda Emre Çolak var bi oda Fenerbahçe de Salih bin basar..
hocam benim ki kötülemek değil maalesef bizim piyasamız yok Avrupa da .
İngiltereye almanyaya bilakis diğer liglerde de bir elin parmaklarını geçmiyor futbolcu sayımız.
ama gel gör ki bir alper 5 10 milyon euro
topuz 10 milyon euro ediyor.
yabancı kısıtlaması yüzünden.rahat sayıyorlar kendilerini büyük takıma kanca atıp 3 sene oynayınca parayı bulup yatışa geçiyorlar.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Türk ve Dünya futboluna kazandırdığı yıldızlar derken ?
Arda dışında ki o da A.Madrid'de ben bir dünyaya pazarlanmış yıldız göremiyorum..
Pazarlamadık ama kaçıp gidenler vardı hatırlarsanız? Adının baş harfleri Emre gibi Okan gibi olan!
Çok ahkam kesenler sezon başında Burak da fosss çıkar diyorlardı, ondan bi cacık olmaz deniyordu, ne oldu peki?
Yekta'ya çok para verildi zamanında ama hala onun fos olduğunu da düşünmüyorum. Adam oyunda olduğu sürelerde hata yapmadı ve top çalma yüzdesine her zaman olumlu katkılarda bulundu. Bir de yedek kalmayı asla büyük dert etmedi ki bu da her teknik direktörün takıma çeşitlilik ve derinlik katabilmek için futbolcularında istediği bir özelliktir.
Sercan'a gelirsek o daha bize gelmeden önce çocuğu Bursa'da futbola küstürmüşlerdi hem de en parlak olduğu sezondan sonra onu neredeyse bir yıl oynatmayarak. Aynısı şu sıralar BJK'de Muhammet Demirci'ye yapılıyor. Zamanında bi Mami vardı noldu dendiğinde onun için de tırt çıktı diyecekler bu gidişle ama işin aslı farklı tabii ki de.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Avrupaya oyuncu pazarlayan hadi oyuncuyu bırak hiçbirşey pazarlayan bir ülke değiliz hiçbir zaman olmadık ama Galatasayar kimi pazarladı demenız için önce sizinde bir iki adam çıkatmış olmanız lazım 10 tane isim sayarım Galatasaraydan avrupaya giden ha bu başarımıdır tabiki hayır.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
avrupaya giden 10 adam değil
Türkler de iyiymiş gözlemleyelim dedirtecek bir pazarlamadan bahsediyorum.
tutupta gs fb diye ayrımı ortaya koymayın derim hemen...

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Şimdiye kadar olaylı gelen hiç bir oyuncudan hayır geldiğini görmedim :D Gel gelelim küfür edilmesi çok ayıp olmuş :) Kim olursa olsun küfür hiç bir ağza yakışı kalmaz ve haklı kılmaz...

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
alper herhangi bir büyük takımda maç kazandıracak bir oyuncu değil mehmet topuzda kayseride çok büyük bir oyuncuydu ama büyük takımda o rol sana verilmiyor ve bambaşka bir rol adamı haline geliyorsun alperde galatasarayda sıradan bir oyuncu olur daha sonra anadolu takımlarına geri döner

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Vatandaşın biri örnek istemiş alsana örnek;
1-)Sercan Yıldırım
2-)Barış Özbek(almanya kökenli)
3-)Necati Ateş
4-)Ümit Karan
5-)Volkan Yaman
6-)Serkan Çalık
7-)Mehmet Güven
8-)Orkun Uşak
9-)Yaser Yıldız
10-)Alparslan Erdem vb..
Bunlar sadece son yıllarda gs ın öğüttükleri...

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Necati mi ? Ümit karan mı:D
adamlar 5 er yıl oynamış :)))

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alamayınca böyle mi oldu?

Her takım alamadığı oyuncuyu, ezeli rakibine kaptırırsa veya kaptırma aşamasındaysa ve bir sürtüşme yaşanırsa taraftarı böyle tepki verebilir.
Senin yorumun ise her türlü tahrik içermekte ve şuan bu forum da sürtüşme çıkartabilir.

Yaptığın yoruma göre de; Drogba'yı almaya çalıştınız ve istemedi daha sonra yaşlı iddaaları ortaya atıldı. Şimdi ise Galatasaray, Drogba'yı transfer etti. Bu da "tükürdüğünü yalamak mı?" diye sorsam nasıl olur? Hoşuna gider mi?

Alper Potuk konusunda da verilen tepki doğru ama küfür yanlış olduğu düşüncesindeyim.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ne kadar seviyoruz ayağının yanıyla iki metre top surebılenlerı yıldız topcu yapmayı

alanın elınde patlar bı halt yok bunda ....

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Alamayınca böyle mi oldu?

Maalesef o adam artık bizde.. Ama o laflara katılıyorum bence o kadar abartılacak bir topçu değil, Rıdvan hocamın dediği gibi henüz çömez ama siz alamadınız o Topçu bizde ;)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Maalesef o adam artık bizde.. Ama o laflara katılıyorum bence o kadar abartılacak bir topçu değil, Rıdvan hocamın dediği gibi henüz çömez ama siz alamadınız o Topçu bizde ;)

Benim de düşüncelerim aynı, iyi oyuncu. Fener yönetimi her zamanki oyununu oynadı ve bu sefer başarılı oldu. Niye o gün değil de bugün alıntı yapıyorsun?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Benim de düşüncelerim aynı, iyi oyuncu. Fener yönetimi her zamanki oyununu oynadı ve bu sefer başarılı oldu. Niye o gün değil de bugün alıntı yapıyorsun?

Senden alıntı yapıldığını görmedim görsem zaten yapmazdım ;) FenerBahçe oyun oynamaz.. Oyun varsa Medyanındır..