Bir fenerli olarak Cevap Galatasaray kazığı
Türk futboluna Salih Uçan, Beykan Şimşek ve Recep Niyaz'ı kazandıran bir kulüpte Alper Potuk'a hiç birşey olmaz.![]()
Çok para, yazık olmuş o paraya bence.. Ben sevmiyordum kendisini.. Ama takım için iyi olacaksa hayırlı olsun.
Alper potuk "FENERBAHÇE'de gerisi sadece ortamı kızıştırmak....Alper G.Saray'a gelmek istiyor!
![]()
Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Alper Potuk konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Alper Potuk konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.
İşte Albayrak'ın açıklamaları :
Biz Eskişehirspor kulübü ile iyi ilişkilere sahibiz. Öyle ki geçtiğimiz sezon bizden Necati'yi istediklerinde hiçbir zorluk çıkartmadan kendilerine gereken kolaylığı gösterdik. Sonrasında ilişkilerimiz de devam etti. Geçtiğimiz günlerde ben Alper ile de Halil Ünal ile de görüştüm ve iki gün önce de para konusunda da ödeme planı konusunda da Başkanımız ile Halil Ünal el sıkıştılar. Sonra ne oldu bilmiyoruz ama dün gece bir anda bu durum ortaya çıktı. Alper ile görüştüm ve kendisi zaten Galatasaraylı olduğunu ve Fenerbahçe'ye gitmek istemediğini söyledi. Son maçta edilen hakaretler ve geçen sezon transfer döneminde kendisine yapılan muamele yüzünden zaten rahatsız. Sıkıntı Eskişehir yönetiminden kaynaklanıyor. Bekleyip göreceğiz. Ben dün gece görüştüğümde 7.5 milyon euro teklif edildiğini söylediler. Biz bu rakamı vermeyeceğimizi söyledik"
http://turkfutbol.com/detay.asp?id=12031
Alper potuk "FENERBAHÇE'de gerisi sadece ortamı kızıştırmak....
Bak büyüksün abi diyorum saygıdan dolayı abi alper potuk kimde ? fenerbahçe'De öyle yada böyle tamam bitmiştir eğer o böyleydi şu böyleydi dersek olay'a döner konuşmalar.şakamısın hocam,
3 gün önce resmi açıklama ile ilgilenmiyoruz dediğin adamın kulubüne, rakibin anlaştıktan sonra son dakikada,
yüksek rakam teklif edip kulubü ile anlaşmak ortamı kızıştırmak değilde,
anlaştığı şartlar da olacaksa olabileceğini söylemek , artırım talebine itiraz ettiklerini mi soylemek ortamı kızıştırmak ??
valla futbolcu almak göndermek kolayda şu halil ünal ı nasıl göndercez onu merak ediyorum..başkanı seven yada destekleyen varda benim mi haberim yok?
bu adam 6 mılyon etmezzz yeteneksız neyı var oyle sutun ozellıgı anlamadım 3-5 mac ıyı oynadı dıyemı aldılar azıız ıstıfa fenerı katletmeee
adalarda buluşup eylem yapalım o zamanAbicim Şu Halil Gitsin Başka Bir Şey İstemem Şu Kulüpten..İliğimizi Kuruttu Yemin Ederim..Sen Tut Bu Adamı Bıde Kulupler Birliği Başkanı Yap Ayıp Ya![]()
adalarda buluşup eylem yapalım o zaman![]()
tamam facebook ta sayfa aç örgütlenelimHehe Ben VarımSdn Eskişehirsporlular Üyeleri Olarak Pankart Açarız
![]()
tamam facebook ta sayfa aç örgütlenelim![]()
Orhan ve Bienvenu zaten takıma katkı sağlayan birileri değildi. Bu pazarlıkta Fenerbahçe zarar eder demesin. Bence Fenerbahçe çok güzel bi şekilde bitirmiş transferi. 6.250.000 bence bu oyuncu için ideal rakamın biraz altında bile kalmıştır. Alper'in reklamı çok oldu belki ama ileriye top taşımada bence şu anda Türkiye'de tek. Üstüne bir de Kuyt ve Sow gibi kalite ile beraber çalışacağından daha fazla performans sergileyecektir.
Bak büyüksün abi diyorum saygıdan dolayı
Fenerbahçe transfer masasında hiç oyuncu kaybetmedi
Masadan dedim hamit ile selçuk fener bir süreden sonra istemedi eğer istese sence bırakırmıydın.Hmm geçen sene Hamit, Ondan önceki sene Selçuk.. bunlarıda kaybetmedi !
Yazık falan olmadı, fener bence 5 para etmez iki oyuncusundan (biri yabancı) kurtuldu, yerinede kalitali bir Türk oyuncu aldı. Bence gayet karlı bir iş yaptı. Hayırlısı olsun. Fener yönetiminin söylemleri ile eylemlerinin nekadar tezat olduğu kamuoyunca ortaya çıkmış oldu. 2 gün önce ne diyorlardı iki gün sonra ne diyorlar bence bunu tartışmak gerek. Asena hepsi mübarek...
Şikayet ederimtamam facebook ta sayfa aç örgütlenelim![]()
bencede 6 mılyon artı 2 topcu cok malıyetlı gelmiş artı mehmet topal ve topuzu artı portekızlıyı kesemez bu bı sene yedek oynar sonra başka kulube gonderırler ....