Saracoğlu'nda Alper Potuk'a şoke eden tepki!

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
alper_potuk23.jpg

Fenerbahçeli taraftarlar Eskişehirspor maçı öncesi Galatasaray'a transferi konuşulan ve kendi kulüplerinin de devreye girdiği Alper Potuk'a tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin Alper Potuk transferi için devreye girmesinin ardından Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Fenerbahçe - Eskişehirspor maçı öncesi ilginç gelişmeler yaşandı.

Karşılaşma öncesi Eskişehirsporlu futbolcular ısınma hareketleri gerçekleştirirken bir grup Fenerbahçe taraftarının Alper Potuk'a karşı tepki göstermesi ve "Alper *******" şeklinde küfürlü tezahüratta bulunması dikkatlerden kaçmadı.

ŞUTLARI TRİBÜNE YOLLADI

Galatasaray'a transfer aşamasında olan ve Fenerbahçe'nin devreye girmesiyle geleceği belirsizlik içine giren Alper'e taraftarların tepkisinin ise şut çalışması sırasında topu bilerek defalarca sert bir şekilde tribünlere göndermesi sebebiyle olduğu iddia edildi.

Öte yandan Alper Potuk, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oyundan çıkarken de sarı-lacivertli taraftarlar tarafından ıslıklandı.

Sporx

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
tepki doğal küfür yanlış.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Bu adamın k..nı kaldırdılar..
>>İki gün sonra fos olacak..
>>Çok gördük böylelerini...

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
>>Bu adamın k..nı kaldırdılar..
>>İki gün sonra fos olacak..
>>Çok gördük böylelerini...

katılıyorum yakında söner diğerleri gibi örnek vermek gerekirse gökhan ünal,ali tandoğan,mehmet topuz, yekta kurtuluş gibi ve binlercesi o adamlar hatta alperden kat kat daha iyidi bence

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
katılıyorum yakında söner diğerleri gibi örnek vermek gerekirse gökhan ünal,ali tandoğan,mehmet topuz, yekta kurtuluş gibi ve binlercesi o adamlar hatta alperden kat kat daha iyidi bence

gökhan ünal mı :D o kazma geldi kazma gitti onu fener inatla aldı ki çoğu transferini inatla yapmıştı o ayrı :D

bu adam iyi iyi fatih terim değerlendirir

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
gökhan ünal mı :D o kazma geldi kazma gitti onu fener inatla aldı ki çoğu transferini inatla yapmıştı o ayrı :D

bu adam iyi iyi fatih terim değerlendirir

gökhan ünal milli takıma kadar yükseldi kazma filan olsada bu tarzda adamdı onuda zamanında dört büyüklerin tamamı istemişti ali bilgin antalyasporda harikalar yarattı fenerbahçeye geldi şimdi kaçıncı ligde bilmiyorum

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
gökhan ünal milli takıma kadar yükseldi kazma filan olsada bu tarzda adamdı onuda zamanında dört büyüklerin tamamı istemişti ali bilgin antalyasporda harikalar yarattı fenerbahçeye geldi şimdi kaçıncı ligde bilmiyorum

Ali bilgin iyi bir oyuncuydu ama fenerbahçe revizyon'a gidince gönderildi şuan kasımpaşadaymış viki yalan söylemiyorsa :)

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tipik bir mehmet topuz olayı sonuç mehmetin şu an ne yaptığını bilen var mı?

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0

ben diğer oyunculara bişey demiyorum sadece gökhan ünal kötü futbolcu olduğu biline biline bi inat uğruna herkes birbiriyle yarıştı bu :D

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben liğ'teki durumunu bahsetmedimki göztepeyi bilmeyen yok eğer iyi oynarsa hemen liğe döner kötü oynarsa orasını bilemem :)

göztepe amatör kümeye düştü başka bir takımın isim hakkını satın aldı ismini satın aldığı takımda şimdi ptt 1.ligden düşebilir

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Umarım gs a gider..(O paraya değmez)
>>Bu kafayla uefa ve fifanın kriterleri kime yarayacak görecez..

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sizin o saydığınız sönen adamların hepsi parladığında fenere gidenler :D

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Valla kusura bakmyın aynen öyle. Sevmem bu tarz genellemeleri ama, adam yok etme konusunda fener çok başarılı.
Yok kçını kaldırmışlar yok adam mıymış.. böyle diye diye çıkan bütün yetenekleri sündürün..

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Sizin o saydığınız sönen adamların hepsi parladığında fenere gidenler :D

Fenerbahçe bir çok Türk futbolcuyu eritti kabul ediyoruz. Belki de onlar büyük takımın ağırlığını kaldıramayacak adamlardı orası bilinmez tabi ki. Ancak GS de BJK de farklı değil. Ben sizin gibi kendi takımımızdan çok rakibimi takip etmediğim için çok isim sayamayacağım ama ortada kocaman bir Sercan Yıldırım örneği var.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçe bir çok Türk futbolcuyu eritti kabul ediyoruz. Belki de onlar büyük takımın ağırlığını kaldıramayacak adamlardı orası bilinmez tabi ki. Ancak GS de BJK de farklı değil. Ben sizin gibi kendi takımımızdan çok rakibimi takip etmediğim için çok isim sayamayacağım ama ortada kocaman bir Sercan Yıldırım örneği var.

Evet belki de iyi bir profesyonel değillerdi ve olamayacaklardı bilemeyiz. Ama Galatasaray'ın erittiği yıldızlara nazaran Türk ve dünya futboluna kazandığı yıldızlar ağır basıyor sanki... :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
O konuda haklısın. Ben her zaman objektif olurum. GS çok iyi ve başarılı Türk futbolcular yetiştirdi ya da ortaya çıkardı. Ama o da azaldı sanki son yıllarda

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Türk ve Dünya futboluna kazandırdığı yıldızlar derken ?
Arda dışında ki o da A.Madrid'de ben bir dünyaya pazarlanmış yıldız göremiyorum..